Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותר לניידת לעשות את זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי בהרצליה פיתוח בערך ב3 בלילה. לפני נסעה ניידת של משטרת התנועה לכיוון רמזור אדום. שם היא עצרה לשניה, הפעילה את האורות שלה, עברה את הרמזור באדום ומיד אחר כך כיבתה את האורות שלה.

מותר לניידת לעשות דבר כזה?

יש למי לדווח על דבר כזה?

תודה,

יואב.

פורסם

זה מחזה ממש אבל ממש לא נדיר. אני רואה את זה כל הזמן בתל אביב, אין מה לעשות, הם מעל החוק ואין לך מה לעשות בנידון.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כל יום מישהו בארץ רואה ניידת שמבצעת עבירה. כבר אי אפשר לדעת מה מותר להם ומה אסור. בכל מקרה, מעניין מה היה כל-כך דחוף לשוטר הזה לעבור באדום, שכן שניה לפני הוא הגיע אליו בשיא האדישות.

פורסם

אנשים פה לא כל כך שפויים כנראה...! אולי תבינו סוף סוף שחוץ מללכת לאכול, לשתות, לקניות, ולסידורים, יש לשוטרים עבודה לפעמים...!! מדיי פעם יש רצח,שוד, קטטה, גניבה, תאונת דרכים, שמן על הכביש... זה לא קורה יותר מדיי, פעם ב... אבל בכל זאת זה קורה ויכול להיות שהניידת שדרך לאחד מהמקרים האילו, רק אולי... בכל מקרה, אין לניידת טעם להרעיש ולהעיר את כל האנשים מסביבה, לא תמיד יש נחיצות לנסוע עם כל הרעש והאורות , עברה את הרמזור,סבבה, והמשיכה לנסוע למקום במהירות אך ללא נחיצות לסירנה,זה הכל. אף שוטר לא מפעיל "סתם" סירנה ונוסע באדום, תרגעו. אז תעשו טובה, רדו מהעץ, תתחילו לחפש את הטעויות שלכם בנהיגה ודי לחפש כל אצבע ששוטר הזיז וזה לא היה לרוחכם. תודה.

פורסם

TT מה שציינת, אם זה קורה אז שיפעיל "סירנה" ויסע באדום כמה שבא לו!

ההפך, אם יש רצח/תאונת דרכים או כל דבר אחר נראה לי שהוא חייב לנסוע מהר, לא?

או שעדיף שיסע לאט ועד אז ירצחו מישהו והרוצח יברח, תהיה תאונת דרכים שאולי הפוגע ברח!!

המקרה שצויין הוא מקרה לדעתי די דפוק, למה להדליק אחרי זה לכבות, מזה פה משחק ילדים או מה?

צריך סירנה תפעיל לא צריך אל תפעיל, פשוט מאוד.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תפסיקו להיות תמימים, שוטרים פה עושים מה שבא להם ואני רואה את זה הרבה בירושלים.

אין מה לעשות ואין גם טעם לפתוח על זה שרשור תאמין לי שכלום לא ישתנה אחרי השרשור הזה.

פורסם
TT מה שציינת, אם זה קורה אז שיפעיל "סירנה" ויסע באדום כמה שבא לו!

ההפך, אם יש רצח/תאונת דרכים או כל דבר אחר נראה לי שהוא חייב לנסוע מהר, לא?

או שעדיף שיסע לאט ועד אז ירצחו מישהו והרוצח יברח, תהיה תאונת דרכים שאולי הפוגע ברח!!

המקרה שצויין הוא מקרה לדעתי די דפוק, למה להדליק אחרי זה לכבות, מזה פה משחק ילדים או מה?

צריך סירנה תפעיל לא צריך אל תפעיל, פשוט מאוד.

סירנה מפעילים רק כאשר יש תנועה על הכביש, וכאשר יש צורך בכך.

במידה והכביש ריק ואין תנועה, אין צורך להפעיל אותה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפותח השרשור - ראית ניידת משתוללת. אז מה כבר תעשה? תלך לתחנה? יעיפו אותך מכל המדרגות וגם יוסיפו קללה. צלצל אליהם? ינתקו לך ב"אוקיי, תודה יטופל בהקדם".

עזוב אותך! אל תתקרב אליהם! חבר שלי נפגע בתאונה, השוטרים באו בעצלתיים למקום התאונה! אני, שגרתי 25 ק"מ ממקום התאונה, באתי יותר מהר מהשוטרים... אז הם חושבים שמגיע להם הכל, אז מה?

אל תתעסק! מנסיון!

פורסם

גם אם אסור להם ודיווחת עליהם למח"ש או משהו כזה.

אתה לא חושב שהם יתנקמו בך???

זו מדינת משטרה פה...

פורסם

אם זה מאוד חשוב לך, ויש לך זמן פנוי אתה יכל לפנות לתחנת המשטרה הנוגעת (התחנה שנמצאת בשטח השיפוט שבו התבצעה העברה), להגיש תלונה ולבקש שיבדקו מול היומנאי האם ניידת דיווחה על מעבר באור אדום באותה שעה בצומת בה נחכת.

כל מעבר של ניידת באור אדום מחוייבת דיוח ליומנאי ותיעוד הדבר ביומן המבצעים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם זה מאוד חשוב לך, ויש לך זמן פנוי אתה יכל לפנות לתחנת המשטרה הנוגעת (התחנה שנמצאת בשטח השיפוט שבו התבצעה העברה), להגיש תלונה ולבקש שיבדקו מול היומנאי האם ניידת דיווחה על מעבר באור אדום באותה שעה בצומת בה נחכת.

ל'

כן ואיך הוא בדיוק יוכיח את זה??

פורסם

מאיפה הבאת את זה ?!

הסיבה היחידה ששוטרים לעתים רושמים בדוחות הפעולה שלהם "נסיעה מבצעית" היא בגלל אזרחים כמו פותח השרשור.

במקרה שמגיעה תלונה על עבירת תנועה של ניידת, מספיק לראות שהיה אירוע כלשהוא באותו זמן והניידת בדרך למקום.

אל תנסו למצוא פרצה שדרכה אפשר להתחיל להאשים שוטרים בעבירות תנועה. גם אם העבירה אינה מוצדקת, יהייה לך מאד קשה להביא לקנס על הנהג. מה לעשות, ככה זה משטרה.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה?

נניח והיה אירוע פורצים בקרבת מקום.

אז לא מגיעים עם אורות כחולים דולקים, אלא מנסים כמה שיותר להצניע נוכחות ע"מ לתפוס אותם.

לעומת דאת שרוצים לעבור באור אדום, חייבים להדליק כחול ע"מ לא לעשות תאונה, אבל אם אין תנועה אין טעם להדליק סירנה, כי זה ישרוף את הניידת.

זו לא חוכמה לדבר ולבקר מבחוץ.

אבל לפעמים הקטנוניות הופכת למעצבנת משהו.

מה אכפת לך למה השוטר עבר באדום?!

תאמין לי ששוטר שעושה שטויות כאלו לכיף לא נשאר שוטר הרבה זמן.

זו העבודה שלו, והוא שמה ע"מ להגן עלייך, גם אם לדעתך הוא לא עושה את זה כמו שצריך.

במה אתה עובד?

מה יהיה אם אני יבוא ויתחיל לרחרח לך בעבודה ויתחיל להתבכיין על כל צעד שאתה עושה?

• תוכן חדש...