Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותר לניידת לעשות את זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סירנה מפעילים רק כאשר יש תנועה על הכביש, וכאשר יש צורך בכך.

במידה והכביש ריק ואין תנועה, אין צורך להפעיל אותה.

ל'

נכון "כאר יש צורך בכך" במקרה הזה לא היה צורך.

בתכלס, הוא היה אמור להפעיל סירנה ולהמשיך לנסוע מהר (אם קרה משהו).

הוא עשה ההפך, הפעיל סירנה כדי שכולם יעצרו, הוא יעבור באדום והמשיך לנסוע לאט.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה?

נניח והיה אירוע פורצים בקרבת מקום.

אז לא מגיעים עם אורות כחולים דולקים, אלא מנסים כמה שיותר להצניע נוכחות ע"מ לתפוס אותם.

לעומת דאת שרוצים לעבור באור אדום, חייבים להדליק כחול ע"מ לא לעשות תאונה, אבל אם אין תנועה אין טעם להדליק סירנה, כי זה ישרוף את הניידת.

זו לא חוכמה לדבר ולבקר מבחוץ.

אבל לפעמים הקטנוניות הופכת למעצבנת משהו.

מה אכפת לך למה השוטר עבר באדום?!

תאמין לי ששוטר שעושה שטויות כאלו לכיף לא נשאר שוטר הרבה זמן.

יופי.טוב שמדי פעם כותב כאן מישהו יותר מבוגר (כנראה) ובטח שיותר בוגר מערימת זבי החוטם שהשתלטה כאן עם צורת החשיבה

הירודה. שוטר הוא בד"כ בעל משפחה ואב לילדים שכבר עבר את גילכם , הדופקים בגז בלי לחשוב למה ומה יכולות להיות התוצאות. (ותלונות של גמדים הן לא "תוצאה" נלקחת בחשבון-מזה הוא מכוסה כשדיווח על העבירה שעשה,וכולם מקפידים על כך)

זו העבודה שלו, והוא שמה ע"מ להגן עלייך, גם אם לדעתך הוא לא עושה את זה כמו שצריך.

במה אתה עובד?

מה יהיה אם אני יבוא ויתחיל לרחרח לך בעבודה ויתחיל להתבכיין על כל צעד שאתה עושה?

......

פורסם

זה עצוב שהשוטרים במדינה מנצלים את ה"זכות" לעבור על החוק במקרי חירום להרגל של מתי שנוח להם.

חודש שעבר מול העיניים שלי בפקק מימיני עומדת ניידת משטרה בפקק מטורף.. אני מעיף מבט, השוטרים מחליפים מילה או שתיים, הנהג מפעיל את הסירנה וחותך ימינה לשוליים.. למה? כי הוא שוטר, אז לא בכבוד של אחותו ה..עובדת בעבודות שונות לעמוד בפקק 5 דקות.

GS300.

פורסם

שאלה אחת אל פותח השרשור:בזמן שהוא עבר באדום עם הסירנה,הוא הפריע לך..?חתך אותך?

או שסתם ראית את זה מהצד?..

מדי פעם גם אתה עובר על החוק ואף אחד לא אומר לך על זה כלום.אצל כולם זה ככה.

יכולות להיות הרבה סיבות למה השוטר עשה את זה.זה לא נוגע לך,עזוב את זה.

פורסם

הוא לא הפריע לי לנסוע, אבל הפריע לי לראות שאחד שיש לו את האפשרות לעבור על החוק, עושה את זה ולא למטרת הגעה לתאונה\פריצה\כל דבר אחר.

אגב בצומת שאחרי הצומת שדיברתי אליה, הוא חיכה יפה מאוד בגלל שהייתה שם תנועה.

פורסם

השאלה של "מותר או אסור" אינה הכי פרקטית, וזה בגלל ההמשך : נניח שאסור והשוטר סתם חצה.

אתה יכול לפתוח כנגדו במלחמה של הגשת תלונה ובירור העניין, תשקיע הרבה זמן [ ובעקיפין כסף ] וסוג של עגמת נפש [ למי שאינו תאב מלחמות ] וייתכן מאוד שיתברר שאתה טועה, כך שזו השקעה ללא ערובה. קל לשוטר אגב להפריך את הטענה שלך ולתרץ את המעשה הזה.

חשוב לזכור שהשוטרים , בשורה התחתונה, עובדים מאוד קשה, עם משכורות נמוכות, הרבה סיכון - ואינסוף הקפצות מפתיעות לכל מיני מלחמה בצפון - חברון- עזה, בלי שעות נוספות ובלי כלום. אחרי שראיתי אותם מתפקדים במלחמה ימים רצופים ללא שינה, תחת הקטיושות, בלי לראות את המשפחה, בשעה שהם בפועל סיכנו עצמם וסייעו המון לקהילה כאן [ בצפון ] - ירד לי כל חשק שהיה לי, אם היה לי אי פעם, לנגח אותם.

זה כמו אחיות בגריאטריה : אתה מברך שיש מישהו שמוכן לעשות את העבודה הזאת.

בין כל בעלי מקצוע תמצא התנהגויות שונות [ הבט למשל בשלושת השופטות האחרונות שנחקרו ], ובשורה התחתונה, חפיף.

על כל שוטר שעובר באדום סתם יש אלפי חבר'ה שמעשנים ג'ויינט, בסוף מתקזזים.

פורסם

דייייייי כבר לצאת מנקודת הנחה שהוא עשה את העבירה סתם.

תפקיד השוטר הוא לסייר.

לאן הוא ממהר תגידו לי?!

למה אתם חושבים שהוא עבר באדום סתם?! להגיע לרחוב הבא?!

להבדיל מאיתנו שאנחנו נוסעים מהעבודה הביתה, אנחנו מתים להביע בשיא המהירות.

אם לשוטר אין אירוע, אין לו לאן למהר.

ולכל תירוצי "זה בטח סוף המשמרת", אז גם אחרי שהוא מגיע לתחנה יש לו עדיין עבודת ניירת (ריכוז דו"חות ורישומים שונים) וצריך להמתין לראש משמרת שייקח הכל, בקיצור, אין לו לאן למהר ובטח ובטח ששנייה לא תעשה הבדל.

חבל שהגעתם למצב כזה שאתם כ"כ ציניים ואינכם מסוגלים לקבל את העובדה שהשוטר אולי באמת עבר באדום שכן לצורך.

ד"א, לא פעם מתקבל בקשר אירוע חמור מאוד ובדרך או שניידת אחרת מגיעה קודם, או שמתקבל ביטול.

אז הניידת שהייתה רחוקה יותר או קיבלה ביטול ונסעה מבצעית, תרגיע את הנסיעה.

אין טעם להמשיך בנסיעה מבצעית ומסוכנת כאשר יש ניידת אחרת שכבר הגיע למקום או אירוע שבוטל.

פורסם

כמו שאמרת, אני באמת לא יודע את הסיבה שהוא עבר באדום.

אבל איך שזה נראה, סתם לא היה לו כוח לחכות ברמזור.

• תוכן חדש...