Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC פינלנד

yuvali
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בין המצב השנה באליפות העולם למה שהיה בשנים הקודמות הוא שלואב כרגע נמצא בעמדת נחיתות ואולי מעט לחץ.

הנהיגה שלו והיכולות שלו לא השתנו וידועות לכול אבל פורד עשו קפיצת מדרגה מבחינת ההכנה של הפוקוס החדשה.

יכולת הנהיגה של צמד נהגי הפורד כבר הוכחה , גרונהולם אקס-אלוף עולם בעצמו והירבונן דופק על הדלת חזק כבר שנתיים .

כאשר מדובר בלחץ, בדרך כלל מי שטועה זה גרונהולם ולא סבסטיאן לואב .

היתרון הגדול של לואב על גרונהולם (ותשאלו את אלונסו עד כמה זה יתרון ) - אין לו בן קבוצה שמלחיץ אותו כל כך .

סורדו עדיין לא הגיע לליגה של הגדולים, למרות שבאספלט בהחלט יש לו מה להגיד.

ההימור שלי - לואב .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם.

אני רק רוצה לציין שהעונה אני נהנה יותר מעונה הקודמת.

השנה הקרבות יותר מרתקים (ות? - סליחה על דקדוק). הרבה STAGES צמודים מאוד בין 3-ת המובילים.

אני מהמחנה של ה"זקן" (למרות שבתור בן אדם הוא נראה לא משהו - שחצן, עצבני...) אבל היכולת שלו על משטחי אפר - משהו...

אני רוצה לאכל לכולנו המשך עונה מעניינת.

מקס.

:-D

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

• תוכן חדש...