Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת מרמזת בעדינות היצור המסכן פשוט קפץ לפני הקורולה 2001 שלי, ואדי ערה, 90 קמ"ש, עצוב.

כל זה היה לפני חודשיים, במבחינה רגשית כבר התגברתי אבל הרכב שלי עדיין בטראומה. הפגוש הקדמי התעקם, תריס שבור לוחית רישוי עקומה ואחד החיבורים של הפנס נשבר (כבר היה מודבק ממכה אחרת מזמן).

בביקור היום במוסך נבעה רחובות אמר לי בעל הבית שהפגוש העקום לא יאפשר לי לעבור טסט והחלפתו תעלה שם 2000 ש"ח.

הגיוני או לא הגיוני בקש לטסט?

מחיר סביר?

אוסיף תמונה מאוחר יותר (של הנזק, לא של הכלב :cry:).

המון המון תודה למגיבים

פורסם

לגבי המחיר -

על נזק קטן בהרבה קיבלתי הערכה של 2000 שקל לשיפוץ טמבון קדמי. תיקון סדק בטמבון אחורי ברכב שבו פגעתי קיבל גם הוא הערכה של 2000 ש"ח לפחות.

סייג: המוסך שבו קיבלתי את ההצעה הוא מוסך שעובד בהסדר עם הביטוח המקיף שלי, כך שסביר למדי שהמחיר מנופח כדבעי.

אמרו לי כאן בפורום ששיפוץ טמבון לבדו לא צריך לעלות יותר מכ-800 ש"ח.

בהצלחה, ומשתתפת בצערך לגבי הכלב.

פורסם

הגיוני בקשר לטסט (מנסיון דומה עם פגוש אחורי), לא משתלם מבחינת המחיר.

הייתי ממליץ לעשות כמה טלפונים לפירוקיות בסביבה, ולא בהכרח ללכת על מה שהוצע לך.

אחד היתרונות המוטוריים הבודדים של טויוטה קורולה זה הפופולריות שלה, ולפיכך, גם זמינות

החלפים במקרה של תאונה.

לאביבית ולשאר המגיבים: באמאש'כם, תפסיקו להגיד "טמבון". זה נקרא פגוש. פ-ג-ו-ש. :evil:

עכשיו תחזרו אחרי...

בועז, עדכן בהתפתחויות.

פורסם

:-) אני מאשדוד (במלרע, במלרע).

האמת היא, שאני קוראת לזה פגוש, אבל חשבתי שזה סתם בגלל שאני חננת על. בעלי קורא לזה טמבון, ומכיוון שהוא בן למשפחת מנופאים מפוארת, חשבתי שככה זה יותר עדיף. שמחה לשמוע שגם לחננות יש זכות קיום ;-)

פורסם
אם אתה רוצה להיות תיקני - אז עד הסוף! החלק לא נקרה פגוש אלא מגן (במקרה הזה - מגן קדמי).

מגן זה המונח המקצועי. כנראה בגלל שפגוש זה ניסוח של חננות... :-D

שמחה לשמוע שגם לחננות יש זכות קיום

!The Geek Shall Inherit The Earth

החננות שולטים. לערסים יש זכות קיום. בינתיים.

:twisted:

פורסם

עובר טסט?

אולי ברמלה... :rolleyes:

אבל ברצינות, נראה לי שכדאי לך לבדוק את האופציות, להחליט על

אחת מועדפת, ואז לגשת לטסט, במצב הנוכחי. לא מן הנמנע שתעבור.

בהצלחה! :wink:

פורסם

יעבור טסט "כמו גדול".

דאג לכך שפינות המגן יהיו מחוזקות ושהמגן עצמו לא "יירקד" לו, אזי לא תהיה כל מניעה לצלוח את המבחן השנתי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בכל מקרה, אם תרצה לתקן את הפגוש - אל תלך למוסכים אלא חפש בפירוק, ואם לא תמצא נסה אצל פחחי רכב, הם יתנו הצעה זולה יותר בד"כ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המון תודה לכל המגיבים. אגש לטסט ואספר איך היה (לא לפני שאאבטח את הפנס שניתק).

בקשר לתיקון, חקרתי קצת וקיבלתי הצעות מחיר זולות יותר, הזולה מהן רק 600 ש"ח למגן שחור ועבודה אבל זה עם הנחה דרך חבר של חבר.

אני לא זוכר באיזה צבע הכלב היה (שעת חושך לפני חודשיים) אבל אני זוכר באיזה צבע אני הייתי אחרי שדרסתי אותו (לבן). :shock2:

אני מקווה שהוא הגיע למקום טוב יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מזל טוב. אגב בחתימה שלי יש קישור לתמונה של הסוויפט שלי. היא נוסעת יום יום ומכנית מעולה. אם בצורה שהיא נראית היא עברה טסט אין סיבה שרכב פחות מדרוס ע"י משאית לא יעבור טסט כל זמן שלא עפים ממנו חלקים בנסיעה.

פורסם

מה עשית לה לשם שמים?!

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

• תוכן חדש...