Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש את עזרתכם בפתרון \ אבחון בעיה מוזרה שהופיעה אצלי במנוע היום.

היום בצהריים התנעתי את האוטו ופתאום הופיע לי רעש מוזר מאיזור המנוע (לפי התמונה זה איפה שהכיסוי פלסטיק שכתוב עליו "SUBARU", ממש מתוכו).

הרעש נשמע כמו חיכוך של רצועה עם פלסטיק.

attachment.php?attachmentid=89606&d=1183453264

אתמול בערב נסעתי איתו במצטבר איזה 100 ק"מ (נסיעה קצת מאומצת כרגיל), לפני הנסיעה ביצעתי בדיקת שמן ומים שהיו תקינות, במהלך הנסיעה הסתכלתי לא פעם על מחוג הטמפרטורה שהיה כרגיל ילד טוב ושכב לו בשקט באיזור התחתון.

שהגעתי אתמול הביתה הכל היה פיקס, האוטו התנהג רגיל ובלי רעשים.

האם לדעתכם קיים חשש לנזק למנוע? חוץ מהרעש הזה אני לא שומע תקתוקים או צלילים מדאיגים שהייתי מכיר כמו שסתומים דופקים.

מול החלק המרעיש יושב מאוורר, בדקתי את החופשיות שלו והוא יושב בסדר אז שללתי את האפשרות שזה בא ממנו.

כמובן שלא הזזתי את האוטו.

תודה מראש,

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

:-)

האמת הייתי מצלם את זה בוידאו ל 10 שניות ומעלה לאתר, אבל אני לא יודע איך בדיוק לעלות את זה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שלום , תצטרך להוריד את מכסה הטיימינג ולראות מה משתפשף(רצועה/גלגלת מותחן).

ד"א אם אני מזהה נכון זה מנוע של XT ?

פורסם

זה אכן מנוע של XT, הרכב שלי הוא XT.

במידה ומשהו זז, השתפשף, נתפס נהרס באותו האיזור זה יכול להיות סיפור רציני? פתיחת מנוע או משהו? כי זה כולה רעש של שפשוף כמו של גלגל שמשתפשף בבית הגלגל ברציפות.

אני כבר לא אצלם היום את האוטו, אבל מחר בבוקר אם אני לא אגרור אותו למוסך ולא אקבל המלצה לא להניע אותו בכלל אז אני אעלה דרך יו טיוב איזה סרטון המחשה.

בכל מקרה אני אעדכן.

ארז

פורסם

הבוקר, בעצת המוסך, לקחתי את האוטו למוסך בנסיעה, אחרי 2 דקות הרעש הפסיק כאילו לא היה.

ירדתי למוסך בכל מקרה, המוסכניק אומר שהכל נשמע תקין ואני יכול להמשיך לנסוע.

חוץ מזה שאלתי אותו מה זה יכל להיות, הוא אמר שהטיימינג נמצא שם ויכול להישחק מיסב או אם צריך להחליף רצועה (אצלי היא חדשה יחסית) והוא הוסיף שגם אם הולך טיימינג זה לא דופק את המנוע.

מקרה מוזר, מקווה שהוא לא יחזור על עצמו.

ארז

• תוכן חדש...