Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

שתי הבעיות לא באותו רכב

יש לנו אפלאוס 93 (לא שזה קשור) ולפני יומיים היא ממש התחממה שפתחתי את הרדיאטר שמתי לב שהוא ממש מלוכלך

למרות שלפני כמה חודשים ניקיתי אותי הוא היה מלוכלך כמו חלודה כזאת

את האמת שלפני הניקוי לא היתי משתמש הנוזל ירוק

יכול להיות שבגלל שזה פעם ראשונה שהמנוע פוגש נוזל ירוק הוא מייצר יותר לכלוך או שצריך לבדוק משהוא מיוחד כי נראה לי שהוא מייצר הרבה משקעים

ולי יש ויטרה ואתמול המזגן הפסיק לקרר המאוור עובד הרצועה לא קרוע או רופפת יש רעש של המדחס

אבל אין קירור נגעתי לצנרות של המזגן צינור אחד היה ממש חם שנראה לי שזה חריג הוא צריך להיות חם אבל לא רותח

והצינור השני לא חם ולא קר למרות שהוא אמור להיות קר

מה יכולה להיות הבעיה??

תודה מראש.

פורסם

במידה ולא רוקנת את כל נוזל הקירור וביצעת שטיפה למערכת, תמיד יהיו שאריות של הנוזל הקודם.

כנראה שהג'יפה שנשארה שם התערבבה עם הנוזל החדש.

פורסם

הלכתי עכשיו לבדוק עם יש גז במערכת כפר קאסם

אסמעיל אמר לי שיש גז במערכת ואן דליפה

מה שהוא אומר זה שהמזגן מקרר אהל יש לי אטם קרוע במדך שמפריד בין המיזוג לבי החימום

משמע המזגן לא מצליח לשמור על טמפ' מספיק קרה כי הצינור מים החם שמגיע לחימום הרכב

מחמם את הגז הקר

היתכן???

• תוכן חדש...