Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד להתחיל לקנות את המערכת הראשונה שלי .. ורציתי להתייעץ איתכם על הפריטים שמומלצים לי

את דבר ראשון לרדיו דיסק- הבחירה שלי לרדיו דיסק סוני MEXBT2500 http://zap.co.il/model.asp?model_id=580558

הוא עניין אותי בגלל שיש בו דיבורית BT דבר שמצא חן בעייני ובנוסף הוא נראה כמו מכשיר ברמה טובה למדי אך לא קראתי עליו ביקורות אז אני אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו

לגבי שאר המערכת אני ממש לא בטוח ... כרגע לא עומדים מולי סכומים גבוהים מאוד של כסף ואני עומד להחליף רכב בתקופה הקרובה אז החלטתי לקנות את המערכת בחלקים והחשיבה שלי הייתה לקנות עכשיו קומפוננט קידמי ברמה סבירה כמו המורל פלוס 6 ורמקולים 6X9 סבירים ובהמשך לקנות מגבר וללכת על קומפוננט קידמי מעט יותר רציני כמו המורל Dotech MKII 6

ולהעביר את הקומפוננט הישן לאחורה ולהוסיף סאב כמו שצריך ומגבר

הפרטים שחשוב לי לציין הם שאני לא חולה על מוזיקה בווליומים גבוהים ואני מאמין שהמערכת תספיק לצרכים שלי מבחינת חוזק

אני מחפש יותר איכות סאונד כמה שיותר טובה באיזור התקציב שלי..

אני אשמח אם תמליצו לי הרמקולים ועל מה כדי לי להתקין מתי ואם בכלל כדי לי להתקין את כולם

תודה מראש

נמרוד

פורסם

התקציב הוא 1200 בערך לHU 500-700 לקומפוננט קידמי ועוד 400 ש"ח בערך ל6X9 טוב

או שאולי לא כדי לי לקנות 6X9 ובמקום לקנות קומפוננט באיזור ה1000 ש"ח?

בשלב השני כשיהיה יותר כסף יתווסף מגבר 4 ערוצים ולאחר מכן מגבר מונו וסאב ואולי עוד סט קומפוננט אחורי..

ושוב אני מציין שאני מחפש הרבה יותר איכות מבומים

פורסם

UP

זה כמעט יצא מהדף ואני לי תשובות מצטער

דרך אגב איך ישמעו המורל פולס בלי מגבר עם הרדיו דיסק והזה והאם יש איזה שהו קומפוננט שעדיף מאשר המורל באיזור תקציב זה שיתאים לי גם לפני התקנת מגבר וגם אחריכן?

פורסם

יש לך תציב נמוך ואתה בקרוב גם משדרג רכב.

אני מציע לך לחכות כרגע עם המערכת ולדחות את זה לאחרי השדרוג של הרכב.

תקנה רכב כמה שיותר טוב לפי התקציב שלך, תדאג שהרכב יהיה במצב מכני כמה שיותר טוב ובד"כ יש דברים בלתי צפויים ועלויות שהן מעבר לרכישת הרכב עצמו ככה שגם התקציב הזה סביר להניח שיבלע לך אי שם בתהליך השדרוג.

אחרי שתחליף רכב - תפתח ת'רד חדש ותודיע מה התקציב שלך משום שבלי תקציב אי אפשר לבנות מסגרת לרכיבים.

ואחרי זה תודיע מה אופי הצליל שאתה אוהב - את זה רצוי שתבדוק בעצמך ע"י הגעה למפגשים של הפורום או ע"י ביקור בכמה בתי התקנות עם מבחר גדול של רמקולים להשמעה.

לגבי הHU - הHU החדשים של סוני רובם מגיעים היום עם מעבד צליל 24 ביט, יש להם צליל מעולה סה"כ. לגבי הדגם הזה ספציפית אני לא יודע וגם לא מכיר.

עריכה -

אני מוסיף עוד פיסת מידע חשובה מאוד.

בשביל מערכת ראשונה סבירה פלוס מינוס אתה צריך להתחיל לפחות מתקציב כולל של שלוש אלף שקל (יש גם את עניין ההתקנה אל תשכח) ומדובר במערכת שתהיה מורכבת או מהרכיבים הכי פשוטים בשוק או מרכיבים פשוטים + רכיבים סבירים מיד שניה (או מערכת סבירה שהיא כולה יד 2 ).

מה שיקרה זה שיהיה לך מערכת צליל "תחרותית" בסיסית ביותר שתיתן לך את היסודות של סאונד מקצועי ברכב, בעצם צעד אחד מעבר לרדיודיסק וארבע רמקולים כמו שאומרים.

השאלה הכי גדולה כאן אם זה יספק אותך - מה שקורה כרגע זה שאתה מתקרב בצעדי ענק ל"נקודת האל-חזור" אחרי שאתה תעשה את השדרוג הזה 90 אחוז שאתה נדבק בחיידק (סטריאו לרכב) ומכאן מתחיל מירוץ חימוש מטורף של שדרוג רכיבי המערכת לעבר השלמות שלה (אין דבר כזה שלמות) ואתה צריך לשאול את עצמך אם אתה חושב שאתה תהיה מסוגל להסתפק במערכת בסיסית או אם אתה מוכן להתמודד עם העובדה שאתה עלול להתמכר לזה.

תחשוב טוב - עוד יש לך אפשרות בחירה. אחרי זה - תשכח מזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון ..החלפת הרכב תיקח עוד תקופה כלשהיא והתקציב לא מתחשב כלל במערכת..

אני קונה את המערכת כרגע לאוטו של אמא שלי ובעוד תקופה אזור מרץ שנה הבאה אני כנראה מקבל או את הרכב הנ"ל או רכב אחר כשאמא שלי תחליף את הרכב שלה

אבל וזו הנקודה החשובה נכון לכרגע אני נמצא ברכב בעל דריו טייפ סיני זול ושני רמקולים של קנווד משנת 95 שעומדים להתפרק שלא לדבר על זה שאני שומע מוזיקה מהכבל של הפלאפון וקלטת..זה לא עסק ולכן אני צריך לקנות לעצמי מערכת כל שהיא

במינימום 4 רמקולים ורדיו דיסק

ואם כבר אני קונה רדיו דיסק ו4 רמקולים אני חושב שכדי לאני כבר אקנה ציוד שיוכל להתאים לי כדי לבנות מערכת רצינית ורכב ואני מודע לחיידק ומשער שאני אדבק בו אבל עד שזה יקרה אני צריך לשמוע מוזיקה עם משו ואני מקווה למצוא משו שהוא לא בהגדרתך 4 רמקולים ורדיו דיסק אלה משו שאני אוכל להנות ממנו קצת יותר בלי להשקיע הרבה כסף ולכן אלו הרכיבים שבחרתי או כל דבר מקביל להם לשלב הראשוני (אני משער שאתה תבין אותי טוב כשאני אגיד לך שזה בלתי נסבל לשמוע כמו שאני שומע היום ברכב.

פורסם

היו אצלי מורל פולס לא מוגברים, שמעו מצויין. (יחסית)

המלצתי היא כרגע לרכז את התקציב לרדיו דיסק וזוג קומפוננט קידמי.

לוודא שלרדיו דיסק יש יציאות למגבר (לצורך שדרוג עתידי).

אני רושם זאת משום שלדעתי להשקיע תקציב של 1K-2K במערכת שתוחלף בעתיד הקרוב זה בזבוז כסף, ולכן הייתי רוכש רכיבים שלב אחרי שלב.

מקווה שעזרתי

מתחדשת*

פורסם

כדאי להגדיל את הסכום. אם לא, אז תתחיל במכשיר איכותי ככל שתוכל , ורק באוטו הבא, או שזה בוודאות יהפוך לשלך, תתקדם לקומפוננט טוב כדוגמת דוטק/ פוקל סדרה V (והכל לאחר שתבחר איזה סוג סאונד מוצא חן בעינך) בתוספת מגבר כמובן וסאב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
המלצתי היא כרגע לרכז את התקציב לרדיו דיסק וזוג קומפוננט קידמי.

לוודא שלרדיו דיסק יש יציאות למגבר (לצורך שדרוג עתידי).

כנ"ל,

אם התקציב מוגבל -

עדיף לקחת קומפוננט איכותי (שלא מיועד להחלפה) ובעתיד להשתדרג במגבר ,

מאשר קומפוננטסביר +רמקול 6*9 סביר.

ZZR

פורסם

אוקיי

מתקבל על הדעת לגמרי... אז במסגרת התקציב שלי (באיזור מחיר של הDOTECH)

מהם האפשרויות שלי לקומפוננט טוב

ובכל זאת בשביל העניין גם באיזור ה700 ש"ח לקומפוננט מה מומלץ כי כשאני מחפש השמות פשוט לא אומרים לי כלום

ובנוסף לכל איך הרדיו דיסק שציינתי בהתחלה (יש לו 4 יציאות למגבר)

פורסם

מומלץ שהשמות כן יגידו לך משהו - תגיע למפגש ותשמע כמה שיותר מערכות - זה יעשה לך את החיים קלים יותר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכי טוב זה לשמוע במפגשים.

אבל תבוא ואתה צריך לדעת מה לשמוע.

המלצה שלי שכדאי לך לשמוע את הקומפוננט של הJBL ואת המורלים למינהם.

תבדוק בנוסף איזה דגמים נכנסים לך לתקציב.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...