Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לקבריולט..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

חיפשתי בחיפוש לא מצאתי איפ אפשר ובכמה כסף להפוך מכונית עם גג לקבריו\רואדסטר..

אני פשוט מנסה לעזור לחבר שלי למצוא כי הוא מעוניין..

אז תגידי לי בבקשה

פורסם
אסור לחלוטין וב-99% מהמקרים הרכב יתפצל לשניים.

טוב הבנתי.. גם אני האמת לא מבין למה לעשות את זה.. ולא חשבתי על זה אף פעם שאנשים עושים את זה

אז הוא אמר לי שזה אפשרי..

טוב תודה לך

פורסם

סתם בתור התעניינות

למה הרכב יתפצל לשניים הרי הגג הוא חלק חיזוק בשילדה ולא חלק עיקרי. אם תסביר לי למה אני ממש ישמח לקבל תשובה

תודה

פורסם

תחשוב על זה ככה - העומס של משקל הרכב מתחלק בין הרצפה וגג. אם תוריד את הגג תשלח את כל העומס לרצפה. רוב הרכבים יוכלו לעמוד בזה עד שלב מסויים, אבל פס האטה מהיר מדי עלול לגרום לרכב לקרוס ולהשבר באמצע.

לידיעתך כאשר הופכים רכב סגור לרכב פתוח עושים חיזוקי שילדה רבים, מה שמעלה את משקל הרכב.

אתה רוצה השוואה? להוציא את הגג זה כמו להוציא קורת תמיכה מגשר, השנייה תחזיק אותו - אבל כשמשאית כבדה תעבור....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הגג מתוכנן לשאת חלק מהעומסים על השלדה.

הוא נושא גם בעומס על המסגרת עצמה, גם בעומס "אורכי" כיוון שמגדיל את הגובה הסטטי, וגם כ"אלכסונים" בגג, בדומה לגב דיקט של ארון שבזכותו מסגרת הארון לא מתקפלת.

התחום מעניין אותך - פנה ללימודי הנדסה.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תחשוב על זה ככה - העומס של משקל הרכב מתחלק בין הרצפה וגג. אם תוריד את הגג תשלח את כל העומס לרצפה. רוב הרכבים יוכלו לעמוד בזה עד שלב מסויים, אבל פס האטה מהיר מדי עלול לגרום לרכב לקרוס ולהשבר באמצע.

לידיעתך כאשר הופכים רכב סגור לרכב פתוח עושים חיזוקי שילדה רבים, מה שמעלה את משקל הרכב.

אתה רוצה השוואה? להוציא את הגג זה כמו להוציא קורת תמיכה מגשר, השנייה תחזיק אותו - אבל כשמשאית כבדה תעבור....

אז איך כל הרואדסטרים\קבריו לא כורסים? יש להם חיזוקי שילדה במקומות אחרים שמפצים את הגג?

פורסם

כן. יש להם חיזוקי שלדה במרכב התחתון עצמו.

לפני איזה חודש קראתי בעיתון על תושב רחובות שהחליט להוריד את הגג לצמיתות מהפיאסטה שלו ולהפוך אותה לקבריולה :shock:

פורסם
כן. יש להם חיזוקי שלדה במרכב התחתון עצמו.

לפני איזה חודש קראתי בעיתון על תושב רחובות שהחליט להוריד את הגג לצמיתות מהפיאסטה שלו ולהפוך אותה לקבריולה :shock:

והיא לא התפרקה לו עדיין?

פורסם
אסור לחלוטין וב-99% מהמקרים הרכב יתפצל לשניים.

בחול יש סדנאות שעושות את זה! מחזקים את מה שצריך והכל חוקי.

יש לידי חוברת שניקראת "spies hecker journal" ויש פה כתבה על אחת מהסדנאות האלה שניקראת lorenz שעושה את זה בדיוק. בארץ כמובן לא חוקי ...

פורסם

סתם שאלה שמעניינת למה בארץ אסור לעשות כזה דבר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אי אפשר, כדי להפוך רכב רגיל לקבריולט צריך חיזוקים לשלדה ועוד הרבה דברים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...