Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול תוך כדי נסיעה הילוך חמישי קפץ משילוב תוך כדי נסיעה.

לאחר איזה 6-8 פעמים שהחזרתי אותו לשילוב (בלי בעיה) הוא כבר לא היה מוכן להשתלב.

טלפון למכונאי שלי (מוסך מורשה פיאט)שאני סומך עליו הבהיר שזאת תופעה ידועה ומצריכה שיפוץ גיר .

הערכת מחיר הוא לא מוכן לתת מאחר שהוא לא ראה עדיין מה קורה בתוך הגיר אבל טוען שאם הכל ילך בסדר ואין בעיות רציניות, משהוא כמו 2000 ש"ח.

אז השאלות הן:

1. האם זאת באמת תופעה מוכרת?

2. האם הערכת המחיר שפויה?

חודש שעבר הורדתי 4000 ש"ח על האוטו בתיקונים יזומים, מה זה לא בא לי להוריד עליו עוד 2000.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכפוף לכמה זמן אתה מוכן להשבית את הרכב מעבודה ולרצון שלך לקרוע את עצמך, אתה יכול לפרק את הגיר לבד ולשלוח אותו למכון שיפוץ גירים. לא נראה לי שזה מעל לכוחותיך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נשמע כמו פאק של פיאט שאולי שווה לבדוק אותו לעומק ( מבחינת השתתפות או לקיחת אחריות ).

בסך הכל ההילוכים שנשחקים יותר מחמישי הם 2,3 בדרך כלל ואילו 4,5 די קרובים אחד לשני ומחזיקים פי כמה יותר.

שאל אותו מה הסיבה המדוייקת לכך שדווקא זה קורה רק ב5 - אולי רק לינקים ואז זה הרבה יותר פשוט.

פורסם
בכפוף לכמה זמן אתה מוכן להשבית את הרכב מעבודה

לא מוכן ממש לשמוע על זה, בינתיים הוא עובד עם 4 הילוכים ,

אתה יכול לפרק את הגיר לבד ולשלוח אותו למכון שיפוץ גירים.

לא נראה לי שזה מעל לכוחותיך.

לפני 15 שנים הייתי עושה את זה בכיף, היום, אם זה לא לפנאן (כמו שאני עושה בשיפוץ המנטה), אני מעדיף שמישהוא אחר יעשה את זה מהיר יותר וסביר להניח טוב יותר. אם בגלל שאני אעשה את זה לבד הרכב יהיה מושבת יום אחד נוסף, יצא שכרי בהפסד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם זה לא לפנאן (כמו שאני עושה בשיפוץ המנטה), אני מעדיף שמישהוא אחר יעשה את זה מהיר יותר וסביר להניח טוב יותר.

צודק ב100 אחוז.

להסתבך כל כך בשביל פיאט דובלו , ללא הכנה וללא כלום ועוד שזה לא כיף?

אם מדובר על נזק ספציפי לחלקים של ההילוך ה5 בלבד ( למשל סינכרון שלו ולא חופש בציר ששותף גם לשאר ההילוכים ).

סע על 4 הילוכים , קצת יותר צריכת דלק , לא משהו מרגש.

פורסם

בדגמים מסוימים של תיבות הילוכים שמשודכות למנוע רוכבי, ניתן להגיע למכלולי ההילוך האחרון ע"י פירוק מכסה חיצוני בזנב התיבה ללא פירוקה מהרכב. כדאי לבדוק זאת עם המוסך אם יש אפשרות לעשות זאת בתיבה הנ"ל ואולי לנסות לפני פירוק התיבה מהרכב.

לדעתי מדובר במשלב (מצמד) פגום של ההילוך החמישי.

• תוכן חדש...