Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש את תכנית הטיפולים המומלצת על ידי הייצרן לסיטרואן C3 1.4 בנזין (75 כ"ס) גיר ידני .

הרכב נרכש החודש ,פחות מ-3 שנים על הכביש, 27K ק"מ. לפי הסטוריית שירות בוצע טיפול החלפת שמן+פילטר ב- 24 חודש/20K ק"מ.

מתי יהיה צורך בטיימינג? (לא נראה לי סביר לבצע זאת בתום 3 שנים לאור הקילומטרז' הנמוך. מנסיוני במנוע הזהה של ה-205 הרצועה מחזיקה 4 שנים/ 90K ללא כל בעייה.)

ובאותה הזדמנות - מה תוצרת שמן המנוע 10W-40 בו משתמשים במוסכי PSI ? האם עדיף לבצע החלפה לבד עם שמני ELF/TOTAL? מי היצרנים החליפיים של פילטר שמן באיכות טובה?

אודה לתשובות מבעלי ידע במכוניות PSI בכלל וב C3 בפרט.

פורסם

בתנאי האקלים של הארץ הייתי בכל מקרה מחליף שמן פעם בשנה ולא יותר מ - 15K ק"מ

לגבי סוג השמן אז חצי סינטטי מתאים בהחלט.

לגבי פילטר שמן הייתי הולך על מקורי. תחליפי ברמת OEM לפחות, לגבי חברות של פילטרים תחליפיים אינני מכיר.

בדוק בספר הרכב של האוטו לגבי הטיפולים.

חכה לתגובות נוספות

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כדאי לנסות להשיג את ספר הרכב בשתי דרכים:

א- ממישהו שאתה מכיר .

ב- לנסות להוריד מאימיול.

לספר יהיה שימוש משמעותי במיוחד כאשר תרצה לדעת מתי עושים טיפול מסוים ולא תרצה לעשות אותו אצל מוסך מורשה היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טיימינג כל 90K ק"מ או 3 שנים, הראשון מבינהם.

נוזל קירור ונוזל בלמים - כל שנתיים.

טיפול סדיר כל שנתיים או 30K ק"מ, הראשון מבינהם.

בתנאי נסיעה עירוניים בהחלט מומלץ להחמיר עם שגרת הטיפולים (נניח אחת לשנה להחליף שמן מנוע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...