Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מיצובישי סופר לנסר 94 ואני מאוד אוהב אותה אבל יגיע זמן למכור

מזה חודש וחצי אני מחפש רכב בסכום של 80000 ש"ח .

רכב מיועד למשפחה (ילדה תינוקת ),לנסיע לעבודה (פ"ת - ר"ג) וטיולים בסופ"ש

כבר כמעט סגרתי על פורד פוקוס 2005 (מליסינג ) 55000 ק"מ ,שמורה במצב מצויין (חבר לשי עובד שם)

ואז קבלתי המון ביקרות שליליות על הרכב ואמרו לי (גם קראתי ברשת) שכדי ללכת על יפניות

טיוטה קורולה או מיצובישי לנסר (שאותם גם יוכל למכור בעתיד ויש להם שוק יותר מאשר לפורד )

מבקש דעתכם המקצועית (אני לא כזה מבין במכוניות) מה כדי?

תודה מראש,

פורסם

הפוקוס עולה על הלנסר בכל פרמטר. הפוקוס עולה גם על הקורולה בכל הקשור להתנהגות, בטיחות וגם נוחות. לטויוטה יש רק יתרון בתחום מוניטין האמינות, ללנסר אין גם את זה (שוב - אני מדבר על מוניטין והשפעתו על סחירות. לגבי אמינות בפועל, לטיפול שקיבל הרכב בקדנציית הליסינג שלו השפעה גדולה בהרבה).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אין בבעלותי פוקוס אבל לחבר יש 2004 והוא מרוצה ואין לו בעיות מיוחדות שקשורות באמינות.

יצא לי לנהוג באוטו מספר פעמים והוא נחד מאד מבחינת התנהגות

פורסם
שלום לכולם,

יש לי מיצובישי סופר לנסר 94 ואני מאוד אוהב אותה אבל יגיע זמן למכור

מזה חודש וחצי אני מחפש רכב בסכום של 80000 ש"ח .

רכב מיועד למשפחה (ילדה תינוקת ),לנסיע לעבודה (פ"ת - ר"ג) וטיולים בסופ"ש

כבר כמעט סגרתי על פורד פוקוס 2005 (מליסינג ) 55000 ק"מ ,שמורה במצב מצויין (חבר לשי עובד שם)

ואז קבלתי המון ביקרות שליליות על הרכב ואמרו לי (גם קראתי ברשת) שכדי ללכת על יפניות

טיוטה קורולה או מיצובישי לנסר (שאותם גם יוכל למכור בעתיד ויש להם שוק יותר מאשר לפורד )

מבקש דעתכם המקצועית (אני לא כזה מבין במכוניות) מה כדי?

תודה מראש,

תגיד , אתה תמיד עושה מה שאומרים לך לעשות ??

אתה תמיד מקשיה ומאמין לכל מה שכתוב ברשת ??

לכמה מהחברים שלך היו רכבים אירופאים או פוקוס בפרט שהם מתימרים להיות ידענים כל כך גדולים ??

הפוקוס הוא אחד הרכבים הטובים בקבוצה, אינו סובל מכל בעיה ומשרת בנאמנות את בעליו גם אצלנו בחברה..

הבעיה היחידה היא העצלות בתגובות המנוע אשר מתקשה לשאת בנטל משקל הרכב, אך לנהג הממוצע זה לא במיוחד משנה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הי,

מצטרף להמלצה על הפוקוס וגם ניתן למצוא בקלות פג'ו 307 שנתון 05-06 עם ק"מ נמוך ועדייםן באחריות יצרן- תמורה טובה לכסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אומנם קצת מיושנת אבל האימפרזה05 04 תיהיה גם בחירה נכונה אמין נוח בישיבה ובכביש קצת עייף על הכביש אבל סובארו!

!Blue Subaru Impreza

• תוכן חדש...