Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תזכורת שנתית: אברהם פורת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לפני 6 שנים נהרג אברהם פורת. אתמול נערכה האזכרה על קברו בכפר-יהשוע.

15.7.2001, מ-Ynet, יום אחרי - כתבת פרידה.

טל, זוכר ומתגעגע.

10.gif

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

באמת היה איש עם יכולת ניסוח יוצאת מו הכלל ,שהכריח אותך לעבור על אותה כתבה כמה פעמים כדי בכלל להבין על מה מדובר.סוף הדרך.

דרך אגב גם אתה,טל,עושה עבודה נפלאה עם הומור משובח,ישר כוח.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

בתור מנוי ותיק לירחון "אוטו" אני מתגעגע לכתבותיו הנפלאות, ליכולת הניסוח ולהומור השנון. הוא חסר לכל מי שקרא את כתבותיו - בטח ובטח למי שהכירו אישית (ולצערי לא זכיתי לכך).

יהי זכרו ברוך.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

בתור מנוי לשעבר של אוטו ואחד שיש לו את כל הגליונות מ הראשון ועד ללפני שנה לפי דעתי לא היה כותב יותר מוכשר ובקיא ממנו בעולם הרכב. כשקראתי את הידיעה בעיתון על דבר מותו הייתי בהלם וידעתי שעיתונות הרכב הכתובה לא תהיה אותו דבר יותר.

יהי זכרו ברוך.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...