Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולכם,

אשמח אם תוכלו לענות ולעזור לי -

יש לי סיטרואן ZX 92 נפח 1400. רציתי בבקשה לדעת כמה דלק הוא אוכל (1 לכמה) עם מזגן וכמה בלי מזגן.

שאלה שנייה - הספידומטר שלי לא עובד וכנ"ל גם מד הדלק - האם מדובר בשתי תקלות נפרדות או האם זו אותה תקלה. זה רכב שרק עכשיו רכשתי כך שאיני יודע אם התקלות הופיעו יחד או לחוד.

מודה מראש לעזרתכם

פורסם

לגבי הספידומטר: שתי המחוגים נעים ללא קשר האחד לשני. כדי לבדוק ולתקן את הבעיה עליך לגשת למכון ספידומטרים.

לדבי צריכת הדלק: תמלא מיכל מלא של דלק ובתדלוק הבא תמלא גם כן מיכל מלא ובאותה תחנת דלק (מומלץ) ותחלק את מספר הק"מ במיספר הליטרים שניכנסו. כמובן דבדיקה זו כוללת כל מיני נסיעותעירוניות ובין עירוניות עם מזגן או בלי. בכל אופן אתה תקבל אומדן מקורב של הצריכה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אוהד שקד שלום רב וברוך בואך לפורום !

ראשית אברכך לרגל קניית הרכב, שנחשב אמין , וחסכוני במיוחד.

כפי שהסביר קודמי, אין קשר בין הספידומטר לשעון הדלק.

לא ניתן אם כך לבדוק תצרוכת דלק, בלי לפחות שמד המרחק יהיה תקין.

על מנת לבדוק תצרוכת דלק, לא חובה ששעון הדלק יהיה תקין.

מספיק שמד המרחק יהיה תקין, ואז למלא את הטנק עד לקיבולו המקסמילי, לנסוע מספר קילומטרים, אפילו 50 עד 100 ק"מ יספיקו, ואז לחזור לתדלק שוב, עד לקיבול מקסמילי של טנק הדלק, ולחלק את כמות הק"מ שנסעת מהתדלוק הראשוני, לתדלוק השני, לכמות הליטר שנכנסה בתדלוק השני, התוצאה שתתקבל היא הצריכה של רכבך.

כמובן שבתוצאה שתתקבל, יש להתיחס לנתון האם רכבך נסע בעיר , מחוץ לעיר או משולב.

לגבי שאלתך לגבי הערכה שרכבך צורך כ6 ק" מ לליטר, הדבר לא הגיוני, אלא אם הקרבורטור ברכבך, זקוק לנקוי ושפוץ יסודי.

רכבך צריך לצרוך כ10ק"מ לליטר בעיר, ועד 16, ק"מ לליטר בנסיעה מחוץ לעיר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מניסיוני, 1 ל6 מצביע על בעיה.

קרבורטור או כיוונים למיניהם.

gorenziv כמדומני שהיה לך רכב זהה בעבר, שהקרבורטור שופץ אצלי, האם זכור לך צריכת הדלק לאחר השיפוץ?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב לכולכם,

אשמח אם תוכלו לענות ולעזור לי -

שאלה שנייה - הספידומטר שלי לא עובד וכנ"ל גם מד הדלק - האם מדובר בשתי תקלות נפרדות או האם זו אותה תקלה. זה רכב שרק עכשיו רכשתי כך שאיני יודע אם התקלות הופיעו יחד או לחוד.

מודה מראש לעזרתכם

כדי לתקן את השעונים אני ממליץ לך על "אילן - ספידומטר" מרחוב הנגב 6 אזור התעשיה סגולה פ"ת.

039300495 מקצוען אמיתי.

ארז רונן

פורסם

היי צביקה, אכן היתה לי כזו מכונית חביבה בעבר.

יש שרשורים שפתחתי בנושא.

כמדומני, 1 ל 11 בעיר, 1 ל 15 מחוץ לעיר.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...