Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים ( אני שבוע בלי אוטו) מצאתי רכב סיוויק 1400S שניראת יפה די נקיה אבל 300K על המד למרות שמנוע נישמע טוב והרכב נוסע נחמד יחסית לגילו 10 שנים האם אורך חיים במנוע כזה מוגבל? האם יש מצב בקרוב ימות המנוע או אין צורך לדאוג?

אני יודע שמוניות ודיזל עוברות גם חצי מיליון וכו אבל שם מנועים שבנוים לעבודה כזאת

בתודה למגיבים די דחוף לי צריך לתת תשובה למוכר

פורסם

בקשר לתשובה, אני לא אתערב במערכת השיקולים שלך אבל מנוע הונדה עם 300K ק"מ שלא נעשתה עליו שום עבודה מעולם הוא מצד אחד מעורר הערצה ומצד שני, בסוף חייו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בתודה למגיבים די דחוף לי צריך לתת תשובה למוכר

אל תדאג יש לי הרגשה שהרכב לא ייחטף כל כך מהר.....:roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

למרות שיש את המנועים שכן סוחבים כזו כמות של קילומטרים, הסטטיסטיקה לא לטובתך.

אני, אישית, לא הייתי קונה רכב שאינו נדיר מאוד, עם כזו כמות קילומטרים.

אחרי הכל, רכב זה הרבה יותר ממנוע. הבלאי שעבר על שאר החלקים אינו נמוך בכלל.

אם בכל אופן אתה נעול על הרכב - אך ורק במידה והמחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק, שווה בכלל לשקול את הנושא.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני יכל לקחת אותה ב20K ז"א כ5ל מתחת למחירון עם טסט עד 12.07

יש לה מגנזיום פנסים לבנים או שקופים או איך שזה ניקרא וכו ( לא עושה לי את זה) ובודי דיי נקי והסיבה העיקרית קראתי צריכת דלק היא 1ל15

o1_1_1_47308_20070709020748.jpg

פורסם

על פניו לא נראה שיש כאן מציאה היסטרית.

אני הייתי ממשיך הלאה, גם במחיר של כמה אלפי שקלים נוספים עבור אקזמפלר טוב יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בשביל 5 מתחת לא הייתי מתאמץ

הק"מ בשמיים בשביל אוטו כזה,ולמרות שאם האוטו מטופל זה לא קריטי כמו שזה נשמע אבל

עדין הייתי מוריד אותו יותר במחיר. לא מדובר ה על אוטו נדיר שלא תמצא אחת אחרת.

פורסם

אם תשים לב יש הבדלי צבע בדלת אחורית שמאל כלומר היה תיקון,אני לא בטוח אבל יכול להיות שיש עוד מקומות שהרכב עבר בהם פחחות וצבע. אם תחליט לקנות אז תבדוק טוב טוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אם תשים לב יש הבדלי צבע בדלת אחורית שמאל כלומר היה תיקון.

אם כבר - התיקון בחלק האחורי.

שאר האוטו בצבע אפור יותר.

אבל קשה להסיק - התמונה לא באיכות.

פורסם

תודה אנשים צודקים 11 שנים ו 300000ק"מ לא רק המנוע כבר עייף אלה גם יתר חלקי הרכב

דיברתי עם מכונאי ממכון טסטים אמר קח בחשבון בתוך חצי שנה עד שנה תצתאך כנרה להחליף מנוע אוו לעשות שיפוץ כללי שזה בערך עוד 5-6K וזה לא כולל מתלים בולמים וכו גם הוא אמר 15K זה מחיר גג לדעתו לפי המצב הרכב שווה ערב במצבו המכני לרכב משנת 92-3 בשל עייפות החומר

ואיזה צחוק בעל הרכב פירסם כאן:)http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165630

• תוכן חדש...