Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*******אין צורך בציטוט ההודעה שמעל*******

אם אתה מחפש עוצמה וSPL לך על הקיקר או על הרוקפורד.

אם אתה מחפש איכות מקסימלית לך על האקליפס או הMBQ ,את פולק אודיו אני לא מכיר .

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אתה יודע שבשביל הקיקר אם אין לך חתיכת דלת מסיבית זאת תיהיה בעיה להכניס אותו כי יש לו מגנט ענק.

וגם רצוי מגבר חזק יותר לתפעל את המפלצת. כי הוא לא הכי נציל.

לגבי הMBQ הוא סט מעולה לי יש את הQSC ואני מרוצה ממנו מאוד.

לגבי רוקפורד אני לא חושב שהמחירים שלהם מצדיקים את מה שהם נותנים.

האינפינטי כמו הMBQ ישנם שאוהבים וישנם שממש לא לכן אתה תיהיה חייב לשמוע לפני שתחליט

כי חבל לך על הכסף.

תשקיע בלהגיע למפגש יש אנשים עם סטים כאלה בפורום תשמע ואז תחליט הכי טוב לדעתי.

לגבי סטים של אקליפס לא שמעתי עדיין ולא נראה לי שלמישהו בארץ יש אותם.

לגבי פולק אודיו זאת חברה מאוד מאוד מכובדת לרמקולים של בית. אבל לרכב מעולם לא שמעתי משהו שלהם.

ולכן לא היתי לוקח צ'אנס לקנות משהו שאני לא יודע את אופי הסאונד שלו.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני די בקטע של איכות - למרות שיש לי סאב L7 לפני התקנה ששמעתי שהוא לא מתאים בכלל לאיכות.

האוטו שאני יתקין עליו את המערכת הוא פאסאט.

לא שמעתי תגובות על האינפיניטי ,

מכתבה שקראתי אשר בחנה אותו (ע"י מומחי סאונד עולמיים) מול מתמודדים ראויים בקטגוריה

הוא יצא כרמקול מועדף.

האם מישהו מכיר ושמע?

פורסם

אני רואה שאין לך בעייה לגרד את ה300$, אז הייתי רוצה להמליץ לך על קומפוננט באמת מצויין, ומפורט בצורה מטורפת.

http://cgi.ebay.com/DIAMOND-AUDIO-S600S-6-1-2-COMPONENT-SPEAKERS-SYSTEM-6-5_W0QQitemZ300127915923QQihZ020QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

לפי דעתי מקסימום תמורה למה שאתה משלם בסדרי גודל האלה. שמעתי אותו, ולמרות שהכיוונים, ההגברה, וצורת ההתקנה לא היו בשמיים, שומעים מייד את הפוטנציאל המעולה שיש לו, ובהתקנה נכונה הוא יכול להשמע פשוט מדהים. סט נהדר.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחום על האינפיניטי קאפה פרפקט, ללא ספק אחד הקומפוננטים היותר טובים ששמעתי

אם היה לי כסף לקנות אותו, הייתי קונה אותו ולא אחר

אולי אני נעול עליו ויש יותר טובים, אבל תהיה בטוח שהוא יהיה בחירה מעולה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אינפיניטי קאפה פרפקט הוא סט מומלץ ללא ספק. סט טוב. אבל יש הבדל בין סט טוב לסט מצויין (וגם טיפה הבדל במחיר), ולכן אני אני אחזק את ההמלצה הקודמת שלי.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
  • תוכן חדש...