Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מוכר את הרכב שלי בגלל שבחצי שנה האחרונה הוא ביקר במוסך יותר משקמיסט שמבקר במרפאה בשביל להוציא גימלים.

לכן, בקניה הבאה אני שם בראש סדר העדיפויות את האמינות של הרכב.

כמובן שכמו שרואים בתקציב אני לא עשיר אז גם כדאי מאוד ש:

הרכב לא ישתה כמויות של דלק.

שהביטוח שלו יהיה במחיר סביר.

ושהחלקים שלו לא יהיו יקרים טילים.

כמה נקודות חשובות:

כמו שרשמתי, שיהיה בסביבות ה20 אלף, אפשר לחרוג קצת אבל לא הרבה.

חשוב שיהיה בעל גיר אוטומט כי ממש נמאס לי מהידני (תנו גם חוות דעת על הבחירה הזאת, אולי אני טועה).

וכמובן חלונות חשמל מקדימה זה הכרחי, אבל אני מתאר לעצמי שזה כבר דבר בסיסי בכל רכב היום.

בכל מקרה, מה ההמלצות שלכם?

תודה.

פורסם

מה שאתה מחפש זה בערך כל יפנית/קוריאנית שנכנסת לתקציב שלך.

וזה תלוי אם האוטו שמור וטיפלו בו טוב -> פרמטר חשוב באמינות.

פורסם

אין לי שום דבר נגד הלנטיס, רק שבתקציבך תיכנס (בקושי) רק ה323 לפני שהחלה להקרא (גם) לנטיס.

היא והבאלנו עוברות במעט את התקציב (אם לא - צריך לבדוק למה), אבל הן עונות בדיוק על ההגדרה שלך: אמינות, ודיי חסכוניות, ובכלל אחזקה לא כ"כ יקרה. בהצלחה!!

תיקון: אני חושב שבשנים הראשונות - 92/3/4 המאזדה כן תיכנס בתקציב.

פורסם

הי,

דייהו לאנוס 1.5- מאובזרת יחסנית אמינה וחסכונית - ניתן למצוא אוט' שנת 2000 ב20K וידנית אפילו 01.

דייהטסו שרייד- אוט' סביבות שנת 97-98

דייהטסו סיריון- 1.0 ניתן למצוא שנת 2000

סוזוקי סוויפט- 1.3 מודל 97-99

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזה רכב יש לך עכשיו \ היה לך עד כה ?

הדרישה לאוטומט וחסכוני בדלק לא הולכת ביחד (אבל זה גם תלוי בעיקר איך אתה נוהג, בכמה פקקים אתה עומד ומרחקי הנסיעה שלך). בינתיים ספר לנו איזה רכב היה לך, האם אתה צריך רכב באותו הגודל או אפילו קטן\גדול יותר וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היה לי דיהו לאנוס, סך הכל לא רכב בעייתי טילים אבל השקעתי בו יותר מידי בזמן האחרון, ככה שאני רוצה חופש מהמוסך.

אני רוצה אוטומט כי נמאס לי מהילוכים, עקרונית אף פעם לא נסעתי על אוטומט אבל מאיך שאני מסתכל על זה מהצד זה עולם אחר, אני מעדיף להצמד לדרישה הזאת לבנתיים, אבל כמובן

שאני אשמח לשמוע את החסרונות של העניין ואולי אני ארד מזה, בשביל זה אני צריך אותכם (:

הדרישה לחסכוני בדלק זה יחסי, הכוונה שלי היתה יותר בכיוון של - רכב שלא נחשב לזללן.

אני מחפש רכב בערך באותו גודל, לא משהו קטן מידי ובטוח שלא משהו מגושם.

הדרישה המשמעותית ביותר זה כמו שרשום בכותרת -

רכב אמין

ש"לא רואה מוסך"

ושהחלקים שלו במקרה הצורך לא נחשבים ליותר מידי יקרים

כל השאר זה בגדר המלצה\העדפה.

תודה רבה רבה!

אגב, סחטן על המלצת השבוע, ATP3 אחלה רמקולים באחלה מחיר (:

פורסם

אם אמינות וחסכוניות בראשך תיקח יפנומטית

בתקציב שלך יכולה להיכנס ניסאן אלמרה 96-97 אוטומטית מנוע 1600 , מאוד אמינה , וגם דיי חסכונית . טיוטה קורלה גם יכולה להיכנס שנת 94 בערך , כמו הניסאן אמינה וחסכונית .

קח בחשבון שגיר אוטומט יכול להיות גם מתכון לצרות לפעמים ולכן צריך לבדוק היטב את מצבו של הגיר כי שיפוץ של גיר כזה יכול להגיע בכיף לאיזור ה-7-8 אלף ואף יותר

פורסם

לך על משהו יפני, סובארו אימפרזה או קורולה, ניסן.... אוטומטיות.

מצא אחת שמורה,תעשה יישור קו לאחר הקנייה כמו שצריך במקום טוב ואמין(אם אתה צריך עזרה בצפון, דבר איתי בפרטי), ולא תראה הרבה מוסכים מלבד טיפולים שוטפים.

פורסם

תודה לשניכם, באמת בקשר ליפנומטית.

על היפנית אני סגור, על האוטומטית לא לגמרי

אני רוצה לעביר לאוטומטית לנסיעה רגועה וחלקה יותר, האמת היא שמעולם לא נהגתי על אוטומט אז זה תמיד נראה לי מהצד הרבה יותר נוח.

השאלה מה באמת החסרונות של זה, מעבר לקצת יותר זלילת דלק...

אני יודע שאצלי בידני היה צריך להחליף קלאץ אחרי משהו כמו 3 שנים וזה הסתכם באלף שקל כולל הרכבה,

איך זה אצל האוטומט? פעם בכמה זמן? באיזה מחיר? ואיך לאזעזל אפשר לבדוק לפני קניה מה המצב של הגיר? האם זה משהו שבאמת רואים או סתם ניחוש \ אפשר לראות רק במקרים גרועים של גסיסה?

ומה זה ישור קו? (סליחה על הבורות)

תודה.

פורסם

נתחיל מזה שהכל תלוי ברמת הטיפול ברכב.

רוצה דוגמא? אני מכיר 2 לאנוסים (אוי גוועלד) והם מאוד אמינות ותמיד נכנסו לטיפולים בזמן וחוץ מזה לא היתה בהם ולו בעיה אחת מיום הקניה, מסקנה? הרכב שלך ספציפית כנראה לא טופל / ננהג קשה.

גיר אוטומט לא פועל באותה צורה כמו ידני ולכן אין קלאץ'.

החיסרון הוא שכשהגיר מתחיל לעשות בעיות - שיפוץ גיר מגיע לכמה אלפים (ולא כמה של 2-3 לרוב אלא יותר)

וכמו שכתבת , די לא ניתן לדעת אם הגיר לקראת סופו או לא אלא אם הוא בשלבי גסיסה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...