Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חניתי בכחול-לבן וברוב טיפשותי :? שכחתי לשים כרטיס חנייה(למרות שהיה באוטו)

כשחזרתי לאוטו מצאתי כצפוי דוח חנייה, אך להפתעתי הוא היה על סך של 250 ש"ח ולא 100 כמקובל.

מעיון בדוח גיליתי כי סעיף העבירה הינו : העמדת הרכב מעבר לזמן המותר* (כשהדוח יהיה אצלי אתן ציטוט מדויק)

ז"א שהעמדתי את האוטו מעל לשעה שמותר להחנות בעזרת כרטיס.

ברור שסעיף העבירה לא נכון, את הדו"ח קיבלתי בערך רבע שעה אחרי שחניתי (לפי שעת מתן הדו"ח), ולא היה לי כלל כרטיס!

ולשאלתי האם הדוח חוקי (כנראה שלא)? ובמידה והוא לא חוקי האם הוא מבוטל לגמרי או שבעירייה פשוט ימירו את סעיף העבירה לחנייה ללא כרטיס ואז הקנס ישונה ל 100 ש"ח ?

הערה: אם זה משנה בעיריית ב"ש כן מצלמים את הרכבים בעת מתן הדו"ח.

תודה לעוזרים

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יש מספר סעיפים על העמדת רכב מעל לזמן המותר, והקנס הוא אכן 250 ש"ח.

אתה בטוח שאכן אבני השפה במקום היו צבועות בכחול לבן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בוודאות כחול-לבן זה מן מגרש חניה הצבוע כולו בכחול-לבן.

הטענה שלי היא שבוודאות לא ביצעתי את העבירה המיוחסת לי מכיוון שלא שמתי כרטיס בכלל ולכן לא ניתן לדעת ממתי החנתי את האוטו.

פורסם

הדוח אצלך ביד?

אם כן מה הסעיף שעליו קיבלת את הדוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חוק?

היכן החוק הזה כתוב?

הייתי שמחה אם תוסיף קישור לכך.

ל'

פורסם

דוח של העירייה

זה אכן 100 שקלים.

שלם ושמור אצלך את העותק ששילמת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אז על הדו"ח כתוב כך :

"העמדת/החנת או הרשת לאחר להחנות את הרכב במקום שהחנייה אסורה לסוג הרכב או מעבר לפרק הזמן המותר אוו שהמקום תפוס ע"י רכב אחר או שכמות כלי הרכב בו מעל המס' המותר סעיף 6.ב/28"

לאחר אלימנציה קצרה הגעתי למסקנה שהעבירה שכביכול מתאימה לי היא העמדת הרכב מעבר לפרק הזמן המותר.

מכיוון שאין לעירייה כל הוכחה מהו פרק הזמן שבו עמד הרכב לדעתי הדו"ח שגוי.

מישהו יודע אם במקרה כזה שהעבירה לא תואמת את הדו"ח, אני אוכל להגיש ערעור על העבירה הספציפית ולדרוש את ביטול הדוח?

פורסם

בדקת האם בתחילת הרחוב ישנו שלט האוסר עצירה או חניה של רכב מסויים בזמן מסויים?

ל'

פורסם

אני כמעט בטוח שאין איסור כזה, חניתי במקום מס' פעמים ובנוסף היו עוד רכבים בחניה.

להסרת הספק אני יעשה שם סיבוב מחר ואוודא שמותר לחנות שם באמצעות כרטיס חנייה

פורסם

אם זה כמו בתלאביב, אז יש מקומות של כחול-לבן שבין שעות מסויימות אין שם חנייה גם עם כרטיס חנייה, אלה רק עם תו חנייה איזורי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אז על הדו"ח כתוב כך :

"העמדת/החנת או הרשת לאחר להחנות את הרכב במקום שהחנייה אסורה לסוג הרכב או מעבר לפרק הזמן המותר אוו שהמקום תפוס ע"י רכב אחר או שכמות כלי הרכב בו מעל המס' המותר סעיף 6.ב/28"

לאחר אלימנציה קצרה הגעתי למסקנה שהעבירה שכביכול מתאימה לי היא העמדת הרכב מעבר לפרק הזמן המותר.

מכיוון שאין לעירייה כל הוכחה מהו פרק הזמן שבו עמד הרכב לדעתי הדו"ח שגוי.

מישהו יודע אם במקרה כזה שהעבירה לא תואמת את הדו"ח, אני אוכל להגיש ערעור על העבירה הספציפית ולדרוש את ביטול הדוח?

הדו"ח תקין, חוקי וכשר.

איני מבין איזו אלימנציה ביצעת, כאשר תחילת הדו"ח מספרת על העברה המדוייקת.

כל שנותר לך לבדוק, האם גובה הקנס תואם לעברה שרשומה בדו"ח? האם קיים פרוטוקול ישיבה של הועדה המתאימה בעיריה שקבעה את גובה הקנס?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

טוב, עשיתי סיבוב אתמול באותה החנייה ולהפתעתי בכניסה לחנייה יש תמרור המורה על חנייה (P) ומתחתיו התמרור הצהוב שבד"כ כתוב בו ש"החנייה היא באמצות כרטיס בלה בלה בלה.." אבל, בתמרור זה היה כתוב שהחניה מותרת למובילים(:shock:) בלבד.

קצת מעצבן לגלות את התמרור רק אחרי שחיפשתי אותו. גם אתמול ראיתי שיש אנשים שחונים שם לא כי הם עבריינים, אלא כי השלט הוא לא בולט ונראה במבט חטוף כמו כל תמרורי החנייה (ואני יכול להבין למה, העירייה מרוויחה כסף טוב על ההטעייה הזו).

בנוסף, החנייה כולה מסומנת בכחול-לבן כמו המדרכה ממול וכל האיזור אבל רק במקום זה אסור באמת לחנות. אז למה זה מסומן בכחול-לבן?

את השאלה הזו אני כבר אפנה לעיריית ב"ש...

פורסם

במקומות חניה המסומנים בכחול לבן, ובעיקר הנמצאים בקרבת מקום מגורים יש לבדוק בכניסה לרחוב את השילוט.

בדרך כלל החניה שמורה לתושבי המקום ובשעות מסויימות לאורחים המגיעים מחוץ לעיר.

ל'

• תוכן חדש...