Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו טנדר - אין מפתחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו טנדר, מפתחות נשכחו בסוויטצ' ונעלמו משם, הגה נעול, יש חשש לניסיון גניבה בלילה, האם מישהו יכול (אפילו בפרטי) לספר לי מה האפשרויות העומדות בפני?

הוצאת כבל מצבר, הוצאת כבל מפלג, הוצאת צינורית ואקום (כמובן הוצאת המסמכים מהרכב) וחסימת הרכב ע"י שניים אחרים - אמצעים שנועדו להקשיית הגניבה. מה עכשיו? האם יש דרך למצוא מפתח אחר ללא שבירת המנעול?

בריאות לכולם!

פורסם

נראה לי שמה עשית מספיק.

אם אתה צריך מחר סוויץ' שלם עם מפתח של טנדר סובארו, דבר איתי במשך היום, יש סיכוי טוב שיש לי, אם הוא עדיין שם, אבל אם אתה יודע איך מפרקים סוויץ' בטנדר הזה...

פורסם

נעילת הגה בסובארו אפשר לשבור בקלות ולהניע בעוד יותר קלות תעשה את המקסימום בהגנה עד שתמצא פתרון.

תוך 30 שניות אפילו פחות אפשר לשבור נעילת הגה+להניע ולא חייב דרך הסוויטצ'

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

להרים אותה על ג'ק ולפרק גלגל מניע ?

לא הייתי הולך לפתרון כל כך קיצוני אילולא היה משתמע מדבריך שאתה די משוכנע שמי שלקח את המפתחות מתכוון לחזור בשביל המכונית.

פורסם

זה סובארו טנדר.

שים מזרון בארגז ולך לישון .

אף אחד לא לקח לך את המפתח בגלל שהוא אוסף כאלה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היי.

הבעייה המרכזית היא שהטנדרים האלה-זה הרכב הכי מבוקש שיש בקרב.....הגנבים, את זה אתה בטח יודע.

אני במקומך....אם הייתי משוכנע שגנבו לי את המפתחות(וגם אם לא), תעשה אימובילייזר עם עלוקה, המפתחות לא יעזרו במקרה הזה!

אין לך הרבה ברירות.

לגבי מפתח אחר,אם אין לך ספאר, יש מקרים שמפתח של סובארו אחרת גם יפתח , ברוב המקרים לא, בכל אופן מנעול הגה אתה חייב לשבור, סוויץ אפשר להביא מפירוק בגרושים.

פורסם
היי.

הבעייה המרכזית היא שהטנדרים האלה-זה הרכב הכי מבוקש שיש בקרב.....הגנבים, את זה אתה בטח יודע.

אני במקומך....אם הייתי משוכנע שגנבו לי את המפתחות(וגם אם לא), תעשה אימובילייזר עם עלוקה, המפתחות לא יעזרו במקרה הזה!

אין לך הרבה ברירות.

במקום: נתק חיבורים של משאבת דלק, תוציא חוט הצתה, תאיר על הרכב. שום גנב לא יהיה מטומטם מדי, ויסתכן בכך שהוא גונב רכב מואר, חום מכל הכיוונים, אין לו חוט הצתה, הוא לא יכול להניע, כי אין דלק, ואולי יש מישהו בפנים (:twisted:)... אז אתה די מוגן. אפשרות נוספת, היא לשים על האוטו בריח - כזה, כמו שיש בתמונות הממוזערות, רק שאפשר לנעול אותו, על שתי הדלתות בקדמיות, וכך זה גם יהיה רועש שייגעו בזה (וזה יעיר אותך...) וגם אין להם תוכי כדי לפרוץ את זה...

פורסם
סובארו טנדר, מפתחות נשכחו בסוויטצ' ונעלמו משם, הגה נעול, יש חשש לניסיון גניבה בלילה, האם מישהו יכול (אפילו בפרטי) לספר לי מה האפשרויות העומדות בפני?

הוצאת כבל מצבר, הוצאת כבל מפלג, הוצאת צינורית ואקום (כמובן הוצאת המסמכים מהרכב) וחסימת הרכב ע"י שניים אחרים - אמצעים שנועדו להקשיית הגניבה. מה עכשיו? האם יש דרך למצוא מפתח אחר ללא שבירת המנעול?

אם אתה מאיזור ירושלים במקרה , יש לי גיס מנעולן לרכבים מומחה בענף .

יוכל להחליף לך את הסוויץ' לאחר עם סט מפתחות חדשים .

פורסם

תודה חברים,

את ההודעה כתבתי בשתיים לפנות בוקר, בלילה הייתי ער כדי לחכות לבנ**נה.

בערך ב 5:30 נרדמתי, אח שלי הגיע הביתה ב 6:30 ומצא את המפתחות זרוקים בתא המטען.

לפני שאתם קופצים עליי; בשישי בערב עשינו חיפוש מדוקדק מסביב לרכב, בארגז ובכלל באיזור הבית, המפתחות לא היו שם.

כנראה שבשעה שנרדמתי זה שלקח אותם זרק אותם לארגז.

האפשרות היחידה שעולה לי בראש היא שהוא ראה שהרכב חסום לחלוטין מכל הכיוונים ולא רצה להסתכן, לא יודע למה החזיר את המפתחות.

דרך אגב CARTOM, אני מרמת הגולן אבל האירוע קרה אצל ההורים שלי במושב ליד ירושלים..:)

תודה על עזרתכם,

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

אם אתה כבר בקטע של קונספירציה וגם כך לא רגוע מכל העסק, תן לי לעזור לך להשאר במתח: יכול להיות שהאדם שלקח את המפתחות ראה שהרכב חסום, שכפל את המפתחות, החזיר לך את הצרור המקורי כדי להרגיע אותך וכעת מחכה לשעת כושר ע"מ לקחת לך את הרכב בנוחות?

פורסם

פעם אחת שחכתי תמפתח של הDL בפנים פתחתי אותה עם מפתח של דואר.....זה רק מראה עד כמה ההגנה של הסובארו טובה..

פורסם
אם אתה כבר בקטע של קונספירציה

אולי הוא שם לך משדר ברכב ושכפל את המפתחות של הבית.

פורסם
תודה חברים,

את ההודעה כתבתי בשתיים לפנות בוקר, בלילה הייתי ער כדי לחכות לבנ**נה.

בערך ב 5:30 נרדמתי, אח שלי הגיע הביתה ב 6:30 ומצא את המפתחות זרוקים בתא המטען.

לפני שאתם קופצים עליי; בשישי בערב עשינו חיפוש מדוקדק מסביב לרכב, בארגז ובכלל באיזור הבית, המפתחות לא היו שם.

כנראה שבשעה שנרדמתי זה שלקח אותם זרק אותם לארגז.

האפשרות היחידה שעולה לי בראש היא שהוא ראה שהרכב חסום לחלוטין מכל הכיוונים ולא רצה להסתכן, לא יודע למה החזיר את המפתחות.

דרך אגב CARTOM, אני מרמת הגולן אבל האירוע קרה אצל ההורים שלי במושב ליד ירושלים..:)

תודה על עזרתכם,

אלעד.

בכל מקרה ממליץ לך להחליף את המנעולים ( רכב , בית ) של המפתחות שהיו בצרור .

• תוכן חדש...