Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת ההתשה עם חברת YES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני אספר את המקרה שלי שקרה בתקופה הזאת של השנה ,1. השאלה שלי אם זה קרה לעוד כמה חברים כאן? 2 . והאם זה גם קורה עם חברת הכבלים ? 3. מה ניתן לעשות על מנת לפתור את הבעיה הזאת בהקדם האפשרי?

האירוע מתחיל כך:

אני מנוי לחברת הלווין YES כבר קרוב לשנתיים , ולצערי קרה שהשלט של הממיר פשוט הפסיק לעבוד

סתם כך הפסיק לעבוד , אין לי ילדים קטנים או משהו שהפיל את השלט , השלט נדם.

התקשרתי למוקד השירות של חברת YES , ונאמר לי , קפוץ לסניף הדואר ותוכל להחליף את השלט

בלי שום בעיה .

ידידכך הצעיר מגיע לסניף הדואר , הסניף דואר עמוס בכמות אנשים עצומה , אבל צריך להחליף את השלט אז המתנתי כ 25 דקות עד שהגעתי לתחילתו של התור אני רוצה להחליף א השלט והדואר דורש ממני סכום נכבד של 50 ש"ח , אני שואל על מה התשלום , נאמר לי שזה תשלום שהם גובים עבור YES על החלפת השלט . דבר שלא נאמר על ידי נציגת השרות הטלפון . יצאתי מסניף הדואר ללא השלט התקין , וישר התקשרתי לחברת YES שאלתי מה פשר התשלום ? ונאמר זה עבור קלקול של השלט ושאני הרסתי אותו בזדון , שאלתי בזדון ? אמרתי לנציג שרות שאני שומר על השלט כמו המיני מיינור שיש לי ואין מצב שהרסתי אותו בכוונה . לאחר הסבר ארוך לנציג על זה שאני שומר על השלט והשלט אצלי נקי כמו שהיה ביום הראשון שיוצר הנציג אמר , לך לסניף הדואר תשלם 50 ש"ח וחברת YES תזכה אותך אחרי שתשלח את החשבונית ! שאלתי אותו כמה זמן זה לוקח והוא אמר כ 3 חודשים . , שאלתי למה אני צריך להפקיד בחברת YES את כספי למשך 3 חודשים ? ומתוך עקרון שאני לא צריך להלוות לחברות הגדולות את כספי , וכן ההמתנה הארוכה בדואר והעדרות מהעבודה .

אמרתי לנציג שרות שאני לא מוכן להסדר הזה . הנציג ניסה לשכנע שככה זה , אני אמרתי לו שאני לא מוכן , ואין לי בעיה להמתין שמתי שטכנאי של חברת יס יהיה באיזור המשרד שלי הוא יכול להכנס ואני יביא לו את השלט .

השליח אמר , שזה לא עובד ככה ושצריך לקבוע מועד מדויק , אמרתי אין בעיה מתי שאתה רוצה .

הוא שאל אותי אם טוב לי ב 21 לחודש , ( אני התקשרתי ב 14 בחודש ) בין שעה 14:00 ל 17:00 אמרתי לו שאין בעיה ושאני יכול בתקופה הזאת לוותר על השלט ולהחליף ערוצים דרך הממיר .

דבר לא נוח , אבל מתפשרים .

ואני כמו לקוח טוב מחכה ב 21/6 מחכה מגיע השעה 14:00 כלום , עוברת עוד שעה ועוד שעה ועוד שעה ועוד שעה , כלום הנציג של YES לא מגיע ולא יוצר קשר ( חשוב לציין שה 21 לחודש יצא יום חמישי) אני אומר לעצמי אולי הנציג יתעקב נחכה עוד קצת , לקראת היציאה מהמשרד בשעה 20:00 בערב , אני רואה שהנציג לא מגיע . אמרתי נתקשר לחבר YES ונשאל מה עלה בגורלו של הבחור ואו הבחורה ( ממש לא משנה לי ) עונה לי נציג שמנסה להיום נחמד , ואומר לי שהוא רואה קריאה ובקשה להחלפת שלט ממש היום והוא לא יודע למה לא היגיעו אליי , לאחר בדיקה קצרה , הוא אומר לי שזה טעות ואסור היה לקבוע לי קריאה על החלפת השלט , שאלתי אז למה לא מודיעים לי ? למה קובעים איתי ? הזמן שלי לא יקר מספיק ? ומה זה הזלזול הזה בלקוח ? הנציג אומר שהוא מצטער והוא יבדוק מה ניתן לעשות . בדיקה קצרה הנציג חוזר עם תשובה ממש "חכמה" הוא אומר שהשלט נשלח דרך דואר שליחים ואני צריך לברר עם הדואר שליחים מה קורה איתו ומתי הוא צריך להגיע . וזה בעיה של השליח מדואר שליחים .שאלתי בתהדמה " אני עובד בדואר שליחים ? , משהו אמר שאני צריך לברר על חבילה ? , אני פונה לחברת YES ולא לחברת הדואר ! ואיך קובעים איתי שעה וזמן , והשליח לא מגיע . הוא שוב אותר שהוא מצטער וזאת הבעיה שלי שאני לא התקשרתי לדואר שליחים , ומנסה להעביר את הכדור למגרש שלי .

לאחר שיחה קולנית ונסיון להרגיע את הרוחות , שאלי את הנציג ה "נחמד" מה אתה רוצה שאני יעשה על מנת שאני יוכל להנות משרותיה של חברת YES הוא אומר תמתין למחר ועד שעה 14:00 יגיע אליך משהו מטעמנו ויחליף את השלט . ואני כמו לקוח טוב , אומר אין בעיה רק שביום שבת יהיה לי את השלט ואני יוכל להעביר ערוצים בנוחות .

אני שואל מחר יום שישי יש סיכויים שיגיע משהו ביום שישי , כי אני יודע שאתם לא עובדים אל תדאג הכל יהיה בסדר , יהיה לך שלט ליום שבת " אני שמח וממתין ליום שישי ,ממתין , ממתין ומגיע השעה 14:00 , אבל אין לי שלט. מה עושים חברת YES לה עונה בשעה 14:00 , העברתי את השבת ללא שלט , מגיע יום ראשון , אני יוצר קשר עם חברת YES ושואל מה קרה לבחור שהיה צריך להגיע ביום שישי ? , נאמר לי שביום שישי הם לא שולחים טכנאים או נציגים ! שאלתי איך זה יכול להיות ? אז אמרו לי שזה טעות של המוקדן שקבע איתך ביקור ביום שישי , אמרתי ששאלתי אותו במפורש האם הם מגיעים ביום שישי ? ונאמר לי שאין מה לדאוג .

אמרתי לעצמי , מיכאל תתאפק ותן לחברת YES עוד הזדמנות , ושאלתי את הנציגה שענתה , מה עושים עכשיו ? האם יהיה לי השלט המיוחל ? האם אני יוכל להעביר ערוצים בנוחות ( האם מרקו ימצא את אימא שלו ? אופס , זה לא קשור ) התשובה היתה מיכאל אל תדאג אני יסדר שעד שעה 10:00 בבוקר יהיה לך את השלט המיוחל על טכנאי אצלך במשרד , שמחתי אולי באמת החברה השתפרה ולאחר 3 פעמים , זה באמת מוגזם . אני ממתין , לעשה 10:00 אבל לא טכנאי ולא שלט , לא נעליים ולא בגדים , כלום , אף אחד לא מגיע . אני מתקשר שוב לחברת YES , הפעם עונה לי נציגה נוספת , דברתי איתה ושאלתי למה אני צריך להתחנן בשביל שלט , מה אני צריך לעשות בשביל שיבוא טכנאי להחליף את השלט ? , בדיקה נוספת שלה והיא חוזרת ואומר שהיא נורא נורא מצטערת אבל היתה טעות עם ההזנה של הקריאה שלי ולא ניתן לבצע קריה מהיום להיום . שאלתי מה עושים ? , נאמר לי , אני אדבר עם ראש צוות הטכנאים שלי ואני אדאג אישית למקרה שלך ועד שעה 16:00 יהיה לך שלט

שוב סיימתי את השיחה שמח ומאור ומחכה ומצפה לשלט , אבל מגיע השעה 16:00 , וכי שחשבתם , אין שלט ואין נעליים אין טלפון ואין טכנאי . מה עושים מצלצלים שוב למוקד של חברת YES עונה לי שוב נציגה (יש להם הרבה נציגים ) ואני מסביר את המקרה , בפעה המי יודע כמה . ובסיכומו של עניין אמרתי שממש נשבר לי מהם ושאם הם לא יכולים לספק לי שרות כמו שצריך , אז שפשוט ינתקו אותי ! , הנציגה אמרה , לא צריך להתרגז אני שולחת לך עוד היום על השעה 21:00 טכנאי מיוחד רק שיעשה את העבודה ויחליף את השלט אמרתי טוב , הזדמנות נוספת מגיע השעה 20:30 אני מקבל טלפון מחברת YES שאומרים לי מיכאל הטכנאי יתעקב ויאחר בחצי שעה ועד 21:30 יהיה לך את השלט , אמרתי טוב חיכינו כל כך הרבה זמן לא נחכה עוד שעה , מגיע השעה 21:30 בדיוק הטכנאי יוצר קשר ושואל אותי לאן להגיע ושאני יכוון אותו לבית , אני מכוון אותו , הוא מגיע , שלום שלום מה הבעיה הוא שואל , אמרתי צריך להחליף שלט , הטכנאי צוחק , שלט ! הוא שואל ? אין לי שלטים ברכב ! הוא אומר , אז יצא לו משפט שזאת לא הפעם הראשונה של החברה ששולחים אותו למקרה של החלפת שלט למרות שהם יודעים שאין לטכנאים שלטים ברכב .

אמרתי לו טוב זה לא אשמתך , סע לשלום וערב נעים שיהיה לך .

עובר הערב מגיע יום שני בבוקר וידידכם היקר מתקשר שוב לחברת YES ושואל מה קרה שהטכנאי לא ידע על מה הוא צריך לבוא , והאם הזמן שלי פחות חשוב מהזמן שלכם ? למה אני צריך להמתין כל כך הרבה זמן לקבלת שרות ? והגעתי למצב שביקשתי להתנתק , אמרו לי אין אפשרות להעשות את זה אתה מחויב , אמרתי אני מוכן לשלם קנס יציאה רק לא רוצה שיתרתרו אותי ויתנו לי לחכות כל פעם !

ואז הצלחתי לשכנע את הנציג להעביר אותו למחלקת שימור לקוחות , ושוב סיפרתי את הסיפור שאני כותב , ואמרתי להם שלא יעזור שום דבר אני מוכל לשלם ולהתנתק מהחברת YES שעושה צחוק ומזלזת בלקוח ! . לאחר שיחה ארוכה ונסיונות שכנוע מצד נציג שימור לקוחות , אמרו שתוך 72 שעות יחזרו אליי ! וינתקו אותו אמרתי שאני ימתין עוד 72 שעות רק שינתקו אותי כבר . היגיע יום חמישי בבוקר , אבל אף אחד לא מתקשר , שואל מה פשר הסיבה ומה התשובה " שכחו להתקשר " שאלתי את הנציגה מה אנחנו בגן ילדים . אמרתי שלא מעניין אותי ואני רוצה להתנתק , הנציגה אמרה , שלא ניתן להתנתק עד שלא חוזר אליי נציג בכיר ממחלקת שימור לקוחות , אמרתי והסברתי , שאני רוצה רק להתנתק ולא רוצה לדבר עם אף נציג ! פשוט תפסיקו את הערוצים וזהו . לאחר תחנונים ובקשות רבות הוסכם שיפסיקו לי את הערוצים , ויקחו לי את הממירים בעוד כ 20 יום .

לסיכום אני שואל : 1. למה לא היה ניתן מצד חברת YES לפתור את הבעיה במיידית ולא לצור לקוח לא מרוצה ?

2. למה הזלזול בלקוח וזמנו , ולתת ללקוח להמתין סתם , שלא מתכוונים לשלוח טכנאי ?

3. למה שהלקוח כבר רוצה להתנתק , בגלל בעיות של חברת YES וזלזול של YES , שוב מטרטרים אותו ומעבירים אותו מנציג לנציג ?

אני שאולי חשבתי עוד להשאר בחברת YES או לחזור בעתיד לחברה , לא יעשה את זה וימליץ לאנשים נוספים לעזוב .

עוד שאלה שמציקה לי , האם עוד לקוחות של החברה נפגעו ממנה כך ?

מה ניתן לעשות בנידון ?

ואין היה ניתן להתנתק ביתר קלות ?

אני פונה לחברים ולקוראים : תחשבו טוב טוב , לפני שאתם מתחברים לחברות התקשורת

מכוון שהם מחברים אותכם בקלות , אבל מתעללים בכם בזמן שצריך להתנתק !.

תחשבו על זה

בברכה סוף שבוע טוב

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי לאזכב אותך...

אך זהו השירות בכל חברה גדולה בארץ...

לא משנה אם זה YES או HOT או חברת אינטרנט.

יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה...

בגלל זה צריכים קבל אישור בכתב אם חתימה על כל הבטחה של נציג שירות לקוחות או מישהו בסגנון, כי הרבה פעמים כדי לשמור על העור של עצמם הם מבטיחים הבטחות שאין ביכולתם לבצע..

למה זה נובע? שאלה טובה...

אני לצערי כבר התרגלתי והגעתי למסקנה שהבריאות שלי יותר חשובה מאיזה זיכוי מסכן או סרט במתנה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אתה לא מספיק תקיף איתם.

תשגע להם את הצורה , תגיד שיש לך תקלה בטלוויזיה ושאתה חייב שטכנאי יגיע לבדוק מה קורה , תוך יום הוא אצלך ואז כשהוא בא תגיד לו שזה הסתדר ותבקש שיחליף לך את השלט.

גם לי היה קטע כזה איתם והטכנאי בא והחליף 4 שלטים לא אחד ובלי שקל , אבל בלי שום קשר עם ייס היתה לנו מריבה גדולה שבסופו של דבר אחרי 5 שנים העפנו אותם .

וסתם להבא כדי שלא יטרטרו אותך אם אתה רוצה להתנתק תגיד להם שאם תוך 3 ימים (לדוגמא) לא באים לנתק אותך הם ימצאו את הממירים שלהם ואת הצלחת שעל הגג ליד הפח זבל , ובזה תנתק את השיחה איתה , תוך שעה חוזר אליך נציג בכיר .

עניין הצלחת רגיש אצלהם כי ברגע שאתה מוריד אותה הם צריכים לעשות עוד התקנה שעולה להם הרבה כסף .

לדוד שלי היה קטע מצחיק/עצוב איתם לפני כשנה , הוא וחברתו אז (אשתו כיום) החליטו לעבור לגור בבית שלו שהיה בו ייס , בבית השכור של אישתו היה גם ייס שהחוזה של אותו מנוי היה אמור להיגמר עוד חודשיים , הוא התקשר וניסה לשכנע אותם שיוותרו להם על החוזה ושיוכלו לצאת ממנו כי כבר יש לו ייס בבית , אמרו לו שיציאה תעלה לו בקנס של 600 שקל או משהו כזה , לעומת זאת הם היו מוכנים להעביר את הייס שנמצא בבית של אשתו אליו ללא תשלום , מכיוון שהם הלכו איתו ראש בקיר וחשבו שהוא יוותר וישלם את החודשיים הנותרים כשהוא לא צופה בכלל באותו מנוי הוא החליט שיעבירו לו את אותו מנוי שנשאר לו חודשיים אליו , ותנחשו לאן?- הוא התקין אותו במחסן :) , שהמתקין הגיע הוא היה בהלם מהטמטום של החברה שרק התקנהשביצע עולה להם כ-500 שקל .

שעה אחרי ההתקנה הוא התקשר והזמין ניתוק לאותו מנוי בדיוק לתאריך שבו נגמר החוזה.

פורסם

אתה יודע מה?

אכלתי אותה הרבה יותר חזק מחברת הוט ונשבעתי שאני לא אשלם להם אפילו שקל גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאני אעשה.

לעומת זאת, מרגע שעברתי לYES השנה (הייתי מנוי 10 שנים בחברת הוט ומעולם לא הייתי בYES) , אני מאוד מרוצה מהשירות.

מה שאומר שזה עניין של מזל, אני מניח שנפלתי במקרה על נציגים שהזיזו עניינים,

אבל יכול מאוד גם להיות שהייתי מקבל יחס גרוע כמו שאתה קיבלת.

העובדה שצריך להחליף שלטים בכסף זה שערורייה....

אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחרי שביקשת להתנתק, יגיע הקטע היותר מצחיק, ופה למעשה מתחיל הסיפור שלי:

באפריל התקלקל הממיר עצמו, לא מניע.

התקשרתי ליס, בלה בלה בלה, בלה בלה בלה, אין בעיה בוא נקבע תור לטכנאי.

ואז שאלתי כדרך אגב, מתי מסתיימת ההתחייבות.

עוד חודש.

באמת?! טוב אז אל תשלח טכנאי, אני גם ככה לא משתמש בטלוויזיה.

תתקשר שבוע לפני סוף ההתחייבות וננתק אותך.

אחלה.

בחלה.

מגיע שבוע לפני, מתקשר, אין בעיה, תוך יומיים יחזור אלייך נציג. אבל החיוב מסתיים כרגיל.

אחלה.

בחלה.

עובר שבוע (והתאריך סיום התחייבות כמובן).

אני מתקשר שוב: כן, כן, אין בעיה עוד היום חוזר אלייך נציג.

עוברים עוד שבועיים! : אני מעבירה פנייה דחופה, עכשיו עכשיו מתקשר אלייך מישהו.

יש לציין שאני סבלני כי לא ממש אכפת לי שהממיר זרוק אצלי בבית, גם ככה הוא מנותק

(OR SO I THOUGHT)

עוברים עוד שבועיים! : אתה צודק אנחנו מתנצלים, (לההה, אתם צודקים ואני דפוק), בשעתיים הבאות יתקשר אלייך מישהו ויקבע לך תור לטכנאי שיאסוף את הציוד.

אחלה.

בחלה.

עוברים עוד שבועיים (אני מתקשר באינטרבלים של שבועיים): נו, אתם לא רוצים את הציוד?

ואגב, יש לי הרגשה שלא באמת הפסקתם לחייב אותי, אני צודק?

אאא.... כן, אני רואה שאתה ממשיך להיות מחוייב (נו מה...), קדימה לזכות.

היום יתקשר אלייך נציג!

כמו כל יום?

לא לא! היום יתקשר בטוח.

כעבור שבועיים!!: אז מה יהיה?

אתה צודק, אני מתנ...

תקשיבי, אני תמיד צודק. אבל זה לא עוזר לי.

תני לי לנחש, יחזור אליי נציג?

כן, היום.

למחרת התקשר נציג.

קבע תור לטכנאי שיאסוף את הציוד.

הגיע היום המיוחל, הטכנאי אסף את הציוד ולאחר שהכניס את הציוד לאוטו שאל אותי האם אני בטוח שאני רוצה לעזוב, שאלתי למה, "כי אני יכול להציע לך מחיר טוב"

ואני בשביל הקטע: כמה? 7 שקל הנחה.

תגיד, אתה אידיוט?

וזהו.

אם הגעתם עד לפה, מגיע לכם.

תגידו תודה שלא סיפרתי את הסיפור שלי עם הוט, שם זה הסתיים במודם נטול דיודות.

פורסם

חברת יס, בקשת הקפאת מנוי לחודש (טיול בחו"ל).

מתקשרים, מקפיאים, "אין בעיה, המנוי יוקפא תוך שלושה ימים", (יש לציין שהתקשרנו שלושה ימים לפני, כי ידענו שזה לוקח להם זמן). "איך אני יכול להיות בטוח?" "כנס לאינטרנט תוכל לראות" אמרה הנציגה החמודה. אחלה, נכנסים לאינטרט,רואים, מדפיסים (כי ידוע שהם אידיוטים).

חוזרים אחרי חודש, רואים חיוב של יס לאותו חודש. מתקשרים, מדברים יפה, צועקים, מסבירים להם שהם חייבו למרות שהיה אישור הקפאה וכו' וכו'. לא זזים מהמקום, לא הייתה הקפאה לא מזכים.

אחלה, עולים קומה לבית משפט לתביעות קטנות, מכניסים תביעה על סכום של 500 ש"ח ויורדים חזרה לעבוד. לאחר שלושה ימים מתקשרים מחברת יס ומודיעים "זיכינו אותך ומגיע לך פיצוי, איזה חבילת ערוצים מתנה אתה רוצה?"

רק כוח הם מבינים :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הנוהל הדפוק הזה של "יחזור אליך נציג משימור לקוחות" הוא אחד מהנהלים היותר פרמטיביים שיש להם.

יבוא היום שבו חברות אינטרנט/סלולר/כבלים או לווין , יבינו שיש משהו מאוד לקוי בלהחזיק בנאדם בניגוד לרצונו אצליהם.

בשורה התחתונה שימור לקוחות עובד רק בשביל מי שמחפש לקבל הטבות - ולא משמר אפילו אדם אחד שבאמת מעוניין בניתוק , אם זה מסיבה טכנית או אי שביעות רצון.

GOT סחוג?

פורסם

אין כמו שימור לקוחות, תמיד מבקשים להתנתק מהם והם כדי לשכנע מציעים לי חבילות ותוספות.

אני מתכנן לעצמי מראש מה אני רוצה לקבל ואומר להם שאת זה אני מקבל מהחברה המתחרה ואם הם לא יתנו לי אני עובר למתחרים. שירות לקוחות זה אחלה דבר.

ולמי ששכח שיחפש באמנון לוי על HOT ועל זה שהם מסרבים לנתק אנשים וממשיכים לגבות מהם כסף. אז יס זה לא הכי רע שיש, רק צריך ללמוד לתפעל את החברות האלה והכל עובד כמו שצריך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפעמים צריך לקחת את החיים בפרופורציות הנכונות.

כל הבלאגן שאדון מיכאל סיפר כאן הוא בעבור 50 ש"ח ושלט אחד שלא עובד. כל כך הרבה כעס וכאב לב בשביל 50 ש"ח במקרים אחרים אתה מוציא בלי להניד עפעף. עקרונות עקרונות, אבל הבריאות שלך שווה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הנוהל הדפוק הזה של "יחזור אליך נציג משימור לקוחות" הוא אחד מהנהלים היותר פרמטיביים שיש להם.

בכלל הנוהל הזה שהם אומרים שיחזרו אליך תוך 24 שעות והם מתקשרים אחרי שבוע זה נוהל מפגר.

שעברנו להוט לפני כחודש בערך העברנו גם את האינטרנט והטלפון אליהם והייתי צריך להתקשר ל-012 כדי שישנו אצלהם שאני עברתי מאינטרנט דרך בזל לאינטרנט דרך הכבלים.

בקיצור אני ממתין על הקו בסביבות הרבע שעה , בסוף עונה לי איזה נציג שבא לנפנף אותי ואומר לי להשאיר שם ולטלפון ושיחזרו אליי .

אני : טוב תשמע אם אתה לא מחזיר אותי עכשיו להמתנה לנציג שיעזור לי או שאתה עוזר לי אני מתנתק .

הוא : מה?-למה?

אני : אם אתם לא מסוגלים לתת לי שירות פשוט ובסוף אתה עונה ומנפנף אותי ויחזרו אליי אחרי שבוע אז אני מתנתק.

הוא : בגלל שטות כזאת אתה מתנתק ?

אני : כן , אתה מחזיר אותי לנציג שיכול לתת לי שירות?

הוא: לא אני לא יכול.

אני : טוב אז תדע שאם אני מנתק את השיחה ומחייג שוב אני מתנתק.

הוא : טוב תן לי שנייה לבדוק.

אחרי חצי דקה הוא חוזר אליי והעביר אותי לנציג שירות שענה לי אחרי 2 דקות בדיוק.

רק ככה זה עובד איתם , אם לא משגעים אותם הם מנפנפים אותך.

פורסם

היה לי עניין מאוד דומה עם עיתון מסויים שלא נחשוף את שמו

הדבר הכי פשוט

תתקשר לחברת אשראי במידה שאתה משלם עם אשראי , תלך לבנק במידה שאתה משלם בהוראת קבע

תבטל את התשלום לחברה והום כבר מאוד מהר יצלצלו אלייך ...

יכול להיות שיאיימו עליך , אל תכנע

אתה את שלך עשית הודעת להם שרצית להתנתק ולא נקפו אצבע וזרקו עליך

ואגב הכול מתועד אצלהם במערכות ...

זאת גם דרך להתנתק

אני לא ישכח שצחקו על זה בארץ נהדרת שנסראללה אמר אם היה לו צבא כמו השירות לקוחות של יס היינו מנצחים במלחמה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מינימן, קראתי את כל הסיפור שלך מההתחלה ועד הסוף, והמסקנה אחת. אתה אשם.

ועכשיו, אחרי שמשכתי את תשומת לבך, אני אסביר. :-)

אתה צודק לגמרי בדרישה שלך. מבחינתך אתה רוצה שלט תקין, וכל הסיפורים של YES לא צריכים לעניין אותך.

גם כשלאמי התקלקל שלט, ניהלתי את אותה שיחה עם YES (אצלי היא היתה אפילו יותר הזויה מאשר אצלך), אבל בסוף הסכמתי לגשת לסניף הדואר הקרוב.

אתה לא. אתה מעדיף להתעקש. שוב, אתה צודק.

העניין הוא שבהתעקשותך אתה מפספס עקרון חשוב, וגורם לעצמך (לא ל- YES) נזק.

YES היא ארגון ענק. ארגונים ענקיים שכאלה, מטבעם, מושתתים על נהלים שמסדירים כל פעולה מול הלקוחות.

זו לא החלטה שרירותית, אלא כורח המציאות. חברה קטנה עם עשרה עובדים ופקידה שאחראית על שירות לקוחות, יכולה לתת לאותה פקידה את הסמכות ללכת לקראת הלקוח בכל בקשה.

לעומתה, חברת ענק עם מאות מוקדני שירות, לא יכולה לתת להם שום סמכות לחרוג מהנהלים. היא מגדירה להם בדיוק מה מותר ומה אסור. מה אפשרי ומה לא.

חברת YES, גילתה שלהמון אנשים מתקלקלים שלטים, והמוני האנשים האלה מזמינים טכנאי. זה עולה המון כסף ל- YES, זה עולה המון כסף ללקוח (כי הוא ממתין בבית כמו דביל), ולכן היא הסדירה את נושא השלטים בשיתוף רשות הדואר.

סניף של דואר יש כמעט בכל מקום, וככה גם YES מרוצה (מאוד) וגם הלקוח מרוצה (חלקית, אבל גם זה משהו).

אתה לא הסכמת לנוהל הזה, וזו זכותך. אבל ברגע שלא הסכמת לנוהל הזה, ודרשת ש- YES תכתוב עבורך נוהל חדש, נפלת אל תוך החור השחור של הארגונים הללו.

תבין, נציגת השירות שאיתה אתה מדבר לא מכירה את השליח שהיא הרגע הבטיחה לך שיגיע אליך.

הוא עובד בחברה אחרת בכלל.

הוא לא עובד של YES.

היא לא יכולה להתקשר אליו. היא לא יכולה לצעוק עליו. האמת ? גם אילו יכלה, לא ממש היה אכפת לה.

עם כל הצער שכרוך בדבר (וזה מצער מאוד. אני מסכים איתך) חברות ענק לא מסוגלות להתמודד עם בקשות מיוחדות.

גם מקדונלדס מבססת את השירות המהיר והיעיל שלה על ההנחה שרובם המכריע של הלקוחות מזמין מק-רויאל. נסה להזמין משהו לא סטנדרטי (סטייק דג), בלי בצל אבל עם אקסטרה חסה, ותעמוד בתור רבע שעה.

פורסם

הדרך הכי פשוטה להגיד להם ככה: תשמעי, אני בן אדם מובטל וחיי בחובות של 300 אלף שקל, ויש עליי צווי עיקול, אין לי מאיפה לשלם לכם את החשבון, לכן אני מבקש להתנתק, או שמשהו יותר טוב, להגיד שאתם פשוט רוצים לחבר מנוי חדש לדירה הנ"ל ושקודם הם כמובן חייבים לנתק את המנוי הקודם, אחרי שהם מנתקים את המנוי שלכם, אתם לא מתחברים למנוי החדש וזהו, אצלי זה היה המקרה ותוך יומיים הם ניתקו אותי. דרך נוספת שעשה חבר של אבא זה פשוט להגיד להם שאתה חוזר בתשובה ואתה מנתק את התועבה הזאת שנקראת טמבלוויזיה ולא רוצה שום קשר יותר עם העולם הזה, גם כאן תוך כמה ימים הם לקחו את הציוד שלהם.

תהיו יצירתיים. :)

ROOONEEYY

פורסם

אם עוד לא שמתם לב במדינת עולם שלישי זו , להלן: ישראל , להתנתק מחברה זו או אחרת זה על גבול הבלתי אפשרי.

וזה כולל בנקים , סלולר ,טלויזייה...ועוד רבים ו "טובים".

לעניין יס - דווקא יס נחשבת כחברה עם שירות לקוחות ברמה טובה , ואפילו זכו כמה פעמים בתואר "נותן שירות מצטיין" , או משהו כזה.

וזה לא שאני בא להגן עלייהם חס וחלילה , כולם כוליירות , אבל יש יותר גרועים.

ארז - ספר להם במה הם זוכים....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אצלי עבד טוב הקטע של "אני טס בתאריך X, אם לא יהיה מי שיקח את הציוד הוא יחכה לכם ליד הדלת - או שלא. אותי לא תוכלו לחייב כיון שאת החשבון בנק סגרתי, שיהיה לכם חג שמח."

• תוכן חדש...