Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס CLS

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה סליקה 4 דלתות עם סמל של מרצדס? מגנוב!

או במילים אחרות - יופי של עיצוב אגרסיבי, אבל חוץ מהגריל אין יותר מדי "מרצדסיות" ברכב הזה.

הוא יפה, אבל לא מיוחד במינו.

היום כמעט לאף חברה אין באמת קו עיצובי מייצג. ב.מ.וו ורנו עם הקו הביזארי שלהן מצליחות להתבלט, וכל השאר נראים אותו דבר.

פורסם
טויוטה סליקה 4 דלתות עם סמל של מרצדס? מגנוב!

או במילים אחרות - יופי של עיצוב אגרסיבי, אבל חוץ מהגריל אין יותר מדי "מרצדסיות" ברכב הזה.

הוא יפה, אבל לא מיוחד במינו.

היום כמעט לאף חברה אין באמת קו עיצובי מייצג. ב.מ.וו ורנו עם הקו הביזארי שלהן מצליחות להתבלט, וכל השאר נראים אותו דבר.

ומה עם סיטרואן?

ואלפא?

וסאאב?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ומה עם סיטרואן?

:roll: עם איזו סיטרואן מהעבר ה*אמיתי* (או בכלל) זה מזוהה?

xsara%20sj.jpg

וסאאב?

סאאב סדאן, מי היה מאמין. נראית כמו אחלה ווקטרה, אה... סאאב. ובכלל לא דומה למוצרי העבר, חוץ מהגריל הקדמי :p

saab93.jpg

ואלפא?

לפחות הם :D

alfa_156gta02_03.jpg

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

אוי אלפא!!! זה מזכיר לי שהיום ראיתי אלפא מדהימה ביופיה.. אני עובד ליד הסינרמה בת"א, ואני יוצא לאכול במסגר, ובד"כ במוסכים יש חתיכות מעניינות, מוסטאנג קלאסית עברה שם אחלה שיפוץ, קורבט, והיום ממול לאחד המוסכים היותר מעניינים עמדה אלפא מדהימה, שככל הנראה בכלל לא באה למוסך, כי היא עמדה ממול במפרץ חניה, לכו תדעו, ליד מכון ליווי! :wink: אני מקווה שלא עליתי על מישהו מהפורום.... אלפא ספרינט שנת 88 יפיופה, אפורה מטאליק, נראית חדשה חדשה כאילו הרגע ירדה מפס היצור... כל כך קינאתי בבעלים... גם מזיין בזמן שאני עובד וגם יש לו רכב מדהים :D

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

איזה מכונית מדהימה אני משתגע!!!

לא ראיתי את המכונית הזאת עד היום ואני חושב שהיא מצטרפת בכבוד לאוסף מכוניות החלום שלי... עצוב להיות עני...

למה? ככה!

פורסם
אוי אלפא!!! זה מזכיר לי שהיום ראיתי אלפא מדהימה ביופיה.. אני עובד ליד הסינרמה בת"א, ואני יוצא לאכול במסגר, ובד"כ במוסכים יש חתיכות מעניינות, מוסטאנג קלאסית עברה שם אחלה שיפוץ, קורבט, והיום ממול לאחד המוסכים היותר מעניינים עמדה אלפא מדהימה, שככל הנראה בכלל לא באה למוסך, כי היא עמדה ממול במפרץ חניה, לכו תדעו, ליד מכון ליווי! :wink: אני מקווה שלא עליתי על מישהו מהפורום.... אלפא ספרינט שנת 88 יפיופה, אפורה מטאליק, נראית חדשה חדשה כאילו הרגע ירדה מפס היצור... כל כך קינאתי בבעלים... גם מזיין בזמן שאני עובד וגם יש לו רכב מדהים :D

כן אבל עכשיו אתה נח בבית ואשתו בטח עושה לו את המוות אחרי שמישהו שביקר בפורום וראה מה שכתבת סיפר לה :lol: (כמה ספרינט אפור-מטאלי שנת 88 כבר יש בארץ שקשה לנחש מי הבעלים?), עדין מקנא? :wink:

נ.ב.

זה לא אני סיפרתי, נשבע :D

• תוכן חדש...