Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

רציתי להתייעץ אתכם בקנייה של רכב בתקציב של עד 60000 כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם אבל כמובן שאם מישהו עם ניסיון יודע אחרת על אותם דברים אז איך אומרים: "מכל מלמדי החכמתי"...

אז ככה :

1)הרכב חייב להיות נוח ומאובזר כמה שיותר.מה שלא יהיה מהחברה אני יוסיף אבל אני מעדיף דברים מקורים כמו סאן רוף ושאר ירקות.

2)עם הספק של 110 כ"ס ומעלה (שיהיה לו מנוע חזק ביחס לגודל ולמשקל שלו)

3)הרכב צריך להיות מסוג מכוניות ההאצ'בק הקטנות (לא חייבת להיות האצ'בק אבל רק כדי לתת קנה מידה :סיאט איביזה לדוגמא).

4) מעל שנת 2000

5)רכב מהנה ולא רכב שיביא אותי מנקודה א' לב'.

6)אין לי העדפה ספיציפית לאוט' או ידני אבל אם יש 2 גסראות אני מעדיף את הידנית.

ההעדפות שלי הן לפי סדר(כש1 הכי חשובה ו6 הכי פחות)

מכוניות שחשבתי עליהן כאופציות (לפי סדר יורד):

אאודי A3

רנו קליאו ספורט

גולף

אלפא רומאו 147 (למרות שראיתי בודדות שנכנסות בתקציב ,אם בכלל )

פיז'ו 206 XS

חוץ מזה אני פתוח להצעות !

אני אשמח לכל הצעה דעה או מה שיש לכם להגיד בנושא שיכול לעזור לי ובכלל כל מידע חשוב שיש לכם על הרכבים האלו ועל אחרים דומים.

תודה מראש

odelo

• תוכן חדש...