Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: אחרי כשנתיים שהרכב בבעלותי המנוע המקורי שבק חיים(סדק גדול בבלוק)

מהניסיון הטוב שלי פניתי לניצן ודודי מ"שאפט" וכמובן שלא התאכזבתי.

החל מעזרה במציאת המנוע המתאים ועד ליצאתו של הרכב מהמוסך קיבלתי דיווח שוטף על הנעשה ושלבי העבודה.

תוך 4 ימי עבודה הרכב מוכן.לאחר סיבוב התרשמות על הרכב המחודש פשוט אין לי מילים.הרכב נוסע הרבה יותר טוב,מניע בנגיעה,עובד עגול ובגלל שהוחלפו גם המשולשים אין יותר רעשים מעצבנים.פשוט תענוג.

כשהגעתי הביתה פתחתי מכסה מנוע ומה שראיתי פשוט גרם לי לכתוב את ההמלצה הזאת. הכל,אבל הכל יושב במקום ומצוחצח כמו חדש.כל החוטים והצמה "יושבים" בצורה נכונה וכל תא המנוע נראה חדש.

ד"א המחיר היה ממש הוגן(במיוחד ביחס לתמורה)

אז תודה רבה ניצן ודודי ונתראה בביקורת:wink:

לאון.

פורסם

לבחור יש 106 ראלי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...