Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רדיודיסק פיוניר 3950

לאחרונה התקנתי ברכב מכשיר מוטורולה ספירט.

נדמה לי שיש אפשרות לחבר את הפלאפון לרדיו דיסק, כך שמתי שיש שיחה בפלאפון ישר זה ינמיך את המוזיקה.

האם זה באמת אפשרי? ואם כן איך אני עושה את זה?

תודה.

פורסם

במוח של הדיבורית אחד החוטים הוא MUTE חבר אותו לחוט בHU שהוא MUTE אם אני לא טועה הוא בצבע כחול לבן.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אהלן עמית,

חוקי התקנה של פלאפון קובעים כי במידה ולא חובר ה-MUTE (צבע כתום) אז חובה לחתוך אותו מהתחלתו.

בכל מקרה אם לא חתכו אותו אין כל בעיה לחבר, תמצא את הצמאת חשמל של הספיריט ותחבר את ה-mute.

אני חושב שה-MUTE בצבע חום, בכל מקרה תוציא את ה-HU בחוץ אם לא כתוב תגלף את החוטים שלא מחוברים לכלום

ופשוט תגע במכשיר עם חוט אחר חוט עד שהמכשיר יספיק לעבוד/יכתוב לך MUTE בתצוגה אז תדע שזהו החוט.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
אהלן עמית,

חוקי התקנה של פלאפון קובעים כי במידה ולא חובר ה-MUTE (צבע כתום) אז חובה לחתוך אותו מהתחלתו. אני מבין שאתה מתקיין דיבוריותשל פלפון?

בכל מקרה אם לא חתכו אותו אין כל בעיה לחבר, תמצא את הצמאת חשמל של הספיריט ותחבר את ה-mute.

אני חושב שה-MUTE בצבע חום, בכל מקרה תוציא את ה-HU בחוץ אם לא כתוב תגלף את החוטים שלא מחוברים לכלום

ופשוט תגע במכשיר עם חוט אחר חוט עד שהמכשיר יספיק לעבוד/יכתוב לך MUTE בתצוגה אז תדע שזהו החוט.

ואיי אני לא מבין מה זה הניחושים הללו מזה נסה וטיוכח איך אתה דופק או את היציע של המיוט מהספיריט או משהוא במכשיר מה אנחנו חיים באיזה תוכנית טלויזיה החיים על פי נחש אותה אם?

אביב אל תיכך את זה באופן אישי פשוט לא מומלץ לתת עצות כאלו ואחרות שאתנ לא בתוך בהן ומה אם הוא יעשה נזק מי ישלם על התיקון?

בכול מקרה לפותך השרשור החוט של הרדיו שלך הוא צהוב פס שחור אם הוא לא נימצה זות אומרת שאין לך את האופציה בHU הנ"ל אתה מחבר אותו לחוט כטום של הספיריט שנימצה בצמת המתכים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...