Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנועניסטים - נמאסתם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בקצת רקע - אני משרת בתור נהג בוס/מסונג'ר בתור נהג יחידה בבסיס שממוקם מול קניון מרכזי בארץ (

:roll:). מזה כחמישה חודשים אני כבר נוהג לי ברחובות תל אביב והסביבה, ולמדתי להכיר את תופעת (מכת) הקטנועיסטים.

אוקי, אז אתם קטנים יותר, יכולים לתמרן יותר, לפעמים זריזים יותר, אבל לכל הרוחות, תיהיו בני אדם.

כמה פעמים ביום אני אצטרך לתת ברקס חירום בגלל הידיוט שהחליט להפוך לרובוטריק ולסוע דרך המדרכה, ולקפוץ לי פתאום לתוך צומת?

כמה פעמים ביום אני אצטרך לסבול את העקיפות שלכם מהשמאל, כשאני בעצם במסלול השמאלי? מספיק לחשוב שאתם יכולים לנצל כל פרצה קטנה של חצי מטר בתנועה זורמת.

כמה פעמים ביום אני אצטרך לסבול את המכות שאתם נותנים לי במראות הרכב?! לכל הרוחות והשדים, כמה חסרי תרבות ומנוולים אתם יכולים להיות שאתם חייבים להדחף בכח בכל חור, שאתם רואים בוודאות שלא מספיק לכם לעבור, ועל הדרך לדפוק לי את המראה ועוד בלי לעצור? לבקש סליחה? לראות אם גרמתם לנזק? וכן, גרמתם לנזק, היום זאת הפעם השניה בחודש.

מראה מנופצת עקב קטנועניסט הדיוט חסר כבוד ושכל.

עריכה:

כמה פעמים ביום אני אצטרך לצעוק לקלל ולהשתגע מעצבים בגלל הדיוט שנוסע על מכסחת דשא 22.3 סמ"ק שמגיעה מ-0 ל-50 בתיאוריה בלבד, ונוסע לו באיילון בניחותא, באחד המסלולים האמצעיים/שמאליים?! חלילה שיסע בשוליים או במסלול הימני ביותר ולא יפריע, רפי המוח הללו לא מסוגלים לכך. הם חייבים לעצבן ולעשות דווקא, לסוע על הקו בין 2 מסלולים, והאפשרות לעקוף אותם היא סיכון של 70% שהם יסיימו את היום תקועים ליד הסמל של הרכב.

אסיים בחזונו של סטאנדאפיסט אהוב (שכרגע שכחתי את שמו) - אם אבחר לכנסת, אעביר רק חוק אחד.... אפשר לפתוח על קטנועים דלת!

תודה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי את היציאה של הרובוטריק :lol:...וברצינות זה באמת בלתי נסבל אך לא נראה שהתופעה תיעלם בקרוב, להיפך - ככל שהזמן עובר נראה שהתופעה תגבר (מחיר הדלק, פקקים, מחסור בחניות וכיו"ב שידחפו את הציבור לעבור לדו-גלגלי). תתנחם בכך שבעתיד לא יהיו מראות אלא מצלמות זעירות שישדרו למסכים בתוך הרכב.

פורסם

בגלל זה אני שונא לנהוג בת"א, אהה גם ובגלל הפקקים, הבעיה במציאת חניות, זה שאין פניות שמאלה וחצי מהרחובות חד סיטריים והחצי השני בכיוון השני וכ"ו. אבל אכן אתה צודק, הבעיה עם הקטנועים בת"א פשוט מטורפת, בעיקר בגלל כמות הדו"ג בת"א. זה פשוט סכנת נפשות לנסוע לידם. אני בעמידה ברמזור מחפש את הקטנועים בכל המראות ופשוט מקבלת סחרחורת מכל הפניות המבט. :)

ROOONEEYY

פורסם
בגלל זה אני שונא לנהוג בת"א, אהה גם ובגלל הפקקים, הבעיה במציאת חניות, זה שאין פניות שמאלה וחצי מהרחובות חד סיטריים והחצי השני בכיוון השני וכ"ו. אבל אכן אתה צודק, הבעיה עם הקטנועים בת"א פשוט מטורפת, בעיקר בגלל כמות הדו"ג בת"א. זה פשוט סכנת נפשות לנסוע לידם. אני בעמידה ברמזור מחפש את הקטנועים בכל המראות ופשוט מקבלת סחרחורת מכל הפניות המבט. :)

אין בן אדם שמתעב את תל אביב ואיזור המרכז יותר ממני, פשוט אין.

כל בוקר באיזור השעה 6:40 כשאני עובר את קו חדרה, אני נעשה עצבני ובא לי להקיא פשוט.

כל מה שאמרת על ת"א נכון ביותר, ועדין אני נאלץ לסבול את העיר הזאת על לא עוול בכפי...

אני כבר מפסיק לחפש אותם, רכב צבאי, מה שיהיה יהיה. בא להם להכנס בי? יאללה, פנק את עצמך בכמה עצמות שבורות ואותי בגימלים.

אגב, כל מה שאמרתי אפילו לא מתקרב לשנאה שיש לי לרוכבי האופניים בכל הארץ..... אררר... אבל זה כבר לדיון אחר.

פורסם

אגב, כל מה שאמרתי אפילו לא מתקרב לשנאה שיש לי לרוכבי האופניים בכל הארץ..... אררר... אבל זה כבר לדיון אחר.

:twisted:

אני מבין שאתה מנסה לקחת את הדיון לפסים אישיים...? :p

אני יודע שאני לא חותך, לא נדחף, לא משתחל וגם לא נוסע באדום (אממ אולי של הולכי רגל, אבל בזהירות), כי אני יודע כמה שזה מסוכן, מפחיד ולא מוסרי...

אבל אני לא מבין למה להסתכל כל כך רחוק...?

חסרים נהגים על ארבעה גלגלים שהאלוהים שלהם נמצא רחוק מאחור?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתה יודע מה אולי אתה צודק .

אבל אם כבר חוק ,אז הגיע הזמן שכמו בכמה מהערים הגדולות והצפופות בעולם, יאסר לפי חוק לנסוע במרכז ת"א עם רכב פרטי .

רוצה להיכנס ?

אתה לא ספק עם סחורה?

או דו"ג או תחבורה ציבורית.

אין פיתרון אחר .

ואם כבר מדברים על צפיפות הגיע הזמן שגם את הבסיס שלך יעיפו משם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רוכבי הדו גלגלי מסוכנים יותר מהנוסעים על רכבים?

מהיכן האינפורמציה הזו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואם כבר מדברים על צפיפות הגיע הזמן שגם את הבסיס שלך יעיפו משם.

אמן אמן אמן.

רוכבי הדו גלגלי מסוכנים יותר מהנוסעים על רכבים?

מהיכן האינפורמציה הזו?

ל'

מניסיון אישי שלי ודעתי האישית.

רוכבי דו"ג משאירים אצלי יותר פחד ושנאה מאשר נהגי רכב.

פורסם

אולי תודה שאתה מתעצבן על שאתה עומד בפקקים והם מגיעים ליעד יותר מהר ?

היי, גם אני רוכב על קטנוע, אבל אני גם נוהג ברכב כ12 שעות ביום, יש הרבה מאוד רוכבי קטנועים שממש מרגיזים אותי ואני אפילו מעיר להם (כל אותם אלו שנוסעים על המדרכה ודופקים מראות).

אבל לא צריך להתעצבן, כי הם ימשיכו לעשות את זה הם לא סופרים אף אחד, תנסה פעם להעיר להם, פשוט מסובבים את הראש, זבל של אנשים וצריך פשוט לקחת להם את הרשיון בגללם הפרמיות על הדו"ג גבוהות, רוב התאונות קורות עם שליחים וחבל שאנשים כמוני נדפקים מזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אולי תודה שאתה מתעצבן על שאתה עומד בפקקים והם מגיעים ליעד יותר מהר ?

היי, גם אני רוכב על קטנוע, אבל אני גם נוהג ברכב כ12 שעות ביום, יש הרבה מאוד רוכבי קטנועים שממש מרגיזים אותי ואני אפילו מעיר להם (כל אותם אלו שנוסעים על המדרכה ודופקים מראות).

אבל לא צריך להתעצבן, כי הם ימשיכו לעשות את זה הם לא סופרים אף אחד, תנסה פעם להעיר להם, פשוט מסובבים את הראש, זבל של אנשים וצריך פשוט לקחת להם את הרשיון בגללם הפרמיות על הדו"ג גבוהות, רוב התאונות קורות עם שליחים וחבל שאנשים כמוני נדפקים מזה.

הפקקים לא מזיזים לי. אני בשעה מסויימת מסיים עם פקקים או בלי פקקים.

יותר פקקים = יותר זמן מנוחה.

פורסם

גם בתור חייל מסונג'ר שגם במקרה משרת מול קניון גדול ועיר עם המון אופנועים..

אני כבר התרגלתי לזה..

נראה אותך רושם להם את זה באתר פול גז:roll:.

Suzuki Jimny

פורסם

הקטנועים המשוגעים כמו שליחים זמגזגים היא באמת תופעה מעצבנת.

אך כאשר יש פקק עומד והקטנוע מזגזג בין המכוניות כדי לעמוד ראשון, אולי מבחינת החוק הדבר פסול, אך במקרה כזה הסיכוי לתאונה אפסי.

אני אישית,

מזגזג רק כאשר המכוניות עומדות.

כאשר אני רואה שהתנועה מתחילה לנוע, אני משתלב חזרה בתנועה כמו כל כלי רכב.

וכדי להפריך עליי כמה מהסטיגמות הידועות ביותר.

אני נוסע ממש זהיר ולאט.

פעם הורדתי בטעות מראה לרכב בפקק.

מיד עצרתי בצד, החלפנו פרטים ורכשתי לבעל הרכב מראה חדשה.

גילוי נאות: הכותב הוא גם שליח על דו"ג.

פורסם

סע עם עט ופנקס קטן

כל אחד ששובר לך מראה או עושה נזק, רשום את לוחית הרישוי והעבר הלאה, אני בטוח שהצבא יהיה ויתר משמח להיכנס באנשים האלה ולחייב אותם בעלות התיקון. רק ככה אנשים לומדים לקח, מהכיס!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...