Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר לייטנינג אודיו 400.4 (4 יציאות)

מגבר מונו לייטנינג אודיו B2.350.1

קומפוננט מורל פולס 6.5''

רמקולים אחוריים מורל פולס 6X9

סאב פיוניר 306C 1000W + תיבה

ערכת כבלים

המחיר: 3180

איך המפרט בהתאם למחיר??

מה ההצעות שלכם לשינוי במפרט בסכום כזה או בתוספת של 300 שקל גג.

תודה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מחליף את הסאב בתוספת של 300 שקל לפיניקס גולד ZR.

רדיו דיסק יש? ואם כן איזה? (הדבר הכי חשוב במערכת).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הייתי מחליף את הסאב בתוספת של 300 שקל לפיניקס גולד ZR.

רדיו דיסק יש? ואם כן איזה? (הדבר הכי חשוב במערכת).

גיא.

+1....

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תיבה תבנה לבד.

לא משנה כמה תעלה אם בכלל תמצא אחת שמתאימה לו (מבחינת מפרט טכני, לא קוטר החור) היא תהיה יותר

יקרה מלבנות לבד.

פורסם

כדי לנצל את התקציב הייתי מוותר על רמקולים אחוריים משדרג את הקומפוננט הקדמי (דוטק?) וקונה מגבר 4 ערוצים חזק שיגביר גם את הקומפ' וגם את הסאב. אם תרצה להוסיף רמקולים אחוריים בעתיד תוכל להחליף אותם ולהגביר אותם דרך הרדיודיסק, הסאונד האיכותי צריך להגיע מהחלק הקדמי.

פורסם
X2

...

3 X

תומך בדיעות קודמות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מתן אולי תתן לי הצעה של רכיבים טובים בסכום הזה??

כולל אתרים או חנות שמננה ניתן לקנות??

תודה

תשמע - אני כבר הרבה זמן מנסה לתכנן מערכת והתקציב כל פעם משתנה (וגם הרכב הוחלף מאז). הכל מתעכב בגלל שלא שמעתי עדיין חלק מהסטים שרציתי/לא היה זמן/סדר עדיפויות שהשתנה וכו'

אני ממליץ לך לא לקנות על "עיוור" קומפוננט. אתה משקיע פה סכום של 3,000+ ש"ח ועדיף שתשמע לפני ותראה אם מוצא חן בעינך.

פורסם

את הקומפוננט פולס אהבתי..

אין לי יותר מידי כסף להשתגע

3000 שקל וגם את זה אני מגרד..

אני חושב שהמערכת שהבאתי זה הדבר הכי נכון לעשות..

אולי רק להחליף סאב וזהו..

צודק או טועה??

פורסם

לא שאני מבין משהו אבל למה אתה קונה 2 מגברים?

לא עדיף לך לקנות מגבר אחד ולחבר אליו את הסאב והקומפוננט והרמקולים האחוריים לHU וככה לחסוך אלפיה ואולי ובזבז את זה על חלקים אחרים

פורסם

לכל אלמנט יש יעוד, מגבר מונו יגביר סאב בצורה טובה יותר מאשר גישור של 2 ערוצים, ויוכל לעמוד בעומס גדול יותר.

וגם הוא מנסה לשאוף להתחלה של רמה מסויימת, 6X9 על HU זה טפשי 22W על 6X9? אתה לט חושב שזה פחות מדי?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...