Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא מבחינת כח הבלימה\התחממות\שריקות בבלימה.

ולא איכפת לי אם יחזיקו פחות זמן מרפידות אחרות .

פורסם

מתן אין קשר בין שני המשפטים שלך (שניהם כשלעצמם נכונים) גם השם מרצדס נחשב יותר מסובארו למרות שיש אנשים שנוסעים על אימפרזה 1600 ומרוצים....זה לא הופך אותה לטובה יותר....

לוקאס לכל הדעות נחשבות טובות יותר, מדובר ברפידות (שבמיוחד בגרמניות) מחשיבים אותם כסחורה טובה לא פחות מה"מקורי" ולפעמים יותר טובה...(לא מדבר על זה שבVW זה המקורי באמת)

ראמסה חברה תחליפית טובה מאוד ! ומספקת אחלה עבודה אל מול ההשקעה

אבל עדיין מניסיוני לוקאס מרגישות טוב יותר והכי חשוב - שקטות יותר !

פורסם

הבחור ביקש רפידות שמתחממות פחות ועם עוצמת בלימה טובה. בשימוש יומיומי כל רפידה תחליפית מחברה מוכרת תיהיה טובה בשבילו, אבל אם מדובר על מעבר לזה הייתי שוקל אופציות אחרות - בגלל זה שאלתי לגבי סוג הרכב.

פורסם

הלוקאס במחיר סביר לך עליו..

לדעתי חלק מהענין גם פסיכולוגי - חברה מוכרת יותר גורמת לך להרגיש טוב ובטוח יותר :-)

ד"א למה לא לקנות מקורי?

פורסם

שלום לכולם.

אל תשכחו ששם המשחק פה הוא מקדם חיכוך -היות ועצמת הבלימה (הלחץ על רפידות הבלם) הוא די קבוע שני השחקנים האחרים בבלם מסוג דיסק הם הרפידות (בעלי מקדם חיכוך משתנה - FF\FE וכו" ) וצלחות הבלם.

במידה וצלחות הבלם מאיכות ירודה מע הבלם תתחמם יתר על המידה עד להגעה של "תפוגת בלמים" ובמצב זה גם הרפידה הטובה ביותר לא תעזור.

מניסיוני שני סוגי הרפידות טובות אך עצמת הבלימה משתנה עם צלחות מייצרנים שונים -קחו את זה תמיד בחשבון.

סעו בזהירות ועצרו בביטחה תמיד.

בברכה.

חיים.

פורסם

מצטרףלהמלצה על לוקאס

היה לי אותם ברכב ספורט והייתי מרוצה מהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שתי הערות ואף העדפה -

שתי החברות מייצרות חלקי OEM, STOCK ו-AFTER MARKET.

כמו שציין חיים יוד, הכי חשוב זה מקדם החיכוך. אתה יכול לנסות ולהיווכח שההבדלים בין היצרניות מאוד מינוריים - או מאוד גדולים, כאשר מאוד תלוי איזה דגמים של רפידות תשווה.

אם אתה מדבר על תחליפי OEM פשוטים - אין ממש הבדל בין היצרניות - כולן עומדות בדרישות הסף של היצרן במינימום עלות ייצור. שום בסיס לצפות לאיזה משהו קיצוני.

דבר נוסף שהועלה הוא חשיבותן של צלחות בלם [דיסקים] טובים, דיסק גרוע לא יעמוד בקצב של הרפידה וייתעוות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חברים האם מישהו יכול להפנות אותי אל היבואן של LUCAS בארץ?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חברים האם מישהו יכול להפנות אותי אל היבואן של LUCAS בארץ?

חפש בג'נרל ברקס והמדביק באיזור ת"א. אני לא רוצה לבאס אותך אבל הייתי במצבך - אלמרה שצריכה צלחות ורפידות חדשות, ולא מצאתי בארץ של לוקאס/ברמבו/ATE וכו' רק חברות תחליפיות זולות יותר כמו פוסטר, והצלחות המקוריות עולות ימבה כסף בחברה.

בסוף שמתי תחליפי איטלקי או גרמני אם אני לא טועה..

פורסם
חפש בג'נרל ברקס והמדביק באיזור ת"א. אני לא רוצה לבאס אותך אבל הייתי במצבך - אלמרה שצריכה צלחות ורפידות חדשות, ולא מצאתי בארץ של לוקאס/ברמבו/ATE וכו' רק חברות תחליפיות זולות יותר כמו פוסטר, והצלחות המקוריות עולות ימבה כסף בחברה.

בסוף שמתי תחליפי איטלקי או גרמני אם אני לא טועה..

ומאיפה הבאת אותן?

אני באמת תקוע פה..

משיחה עם מחלקת השירות של קרסו:

זוג צלחות קדמיות בלי עבודה:436 לצלחת לא כולל מע"מ.

על כך נאמר::shock::shock::shock::shock:

עריכה נוספת: בג'נרל ברקס אין.

וגם במדביק אין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...