Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אישור.

לפני כשלושה שבועות קניתי רפידות חדשות של לוקאס (שלמרבה ההפתעה, היו שוב פעם מהדגם שלא מתאים לרכב שלי :x), על הקופסה מופיעים הלוגואים של לוקאס ו-TRW זה לצד זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יגאל 37, אאל"ט MINTEX זו חברת ת של ATE, שהיא חברה מעולה בפני עצמה.

בקשר לLUCAS, זה ממותג כיום כ:"LUCAS-TRW", אז הם לא מאבדים את המותג.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הם עוברים בהדרגה מ-LUCAS ל-LUCAS-TRW ומשם ל-TRW בלבד. רפידות חדשות (ממלאי חדש) כבר באות ללא השם LUCAS בכלל.

הסיבה לשינו השם היא התדמית המחורבנת שיש ללוקאס (במיוחד בארה"ב) שנגרמה בשל האיכות המאוד מפוקפקת של מוצרי החברה בתחום חשמל הרכב (תעשו חיפוש ותמצאו את המשפט האלמותי "Lord Lucas, prince of darkness") בעבר. בגלל המכירות הדלות של מוצרי לוקאס, החליטה TRW, בעלת המותג לחסל בהדרגה את השם LUCAS ולהחליפו ב-TRW.

פורסם

alx אני לא יודע בקשר למוצרי לוקס בתחום החשמל , אבל אחרי שנה וחצי עבודה על פול טריילר בארה"ב

לוקס זו אחת החברות הכי מוערכות על בעלי מקצוע רציניים בתחום המשא הכבד וגם הקל.

כל מכונאי אשר פגשתי ורק אמרתי את המילה לוקס הוא ישר התחיל להלל בשיבחם של המוצרים(בעיקר שמנים ותוספים למיניהם).

בנוסף השיפור המיידי שהורגש במשאיות (וולבו , פיטרבילד ) היה לא פחות ממדהים.

בכל המוסכים למשאיות אשר נמצאים ברחבי ארה"ב על הכבישים הראשיים(אינטרסטייט),משתמשים רק בשמנים , תוספים , גריז וכ"ו

של לוקס ולא בכדי.

סתם לידע כללי......

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מתעלק על השרשור:

מישהו יודע מי היבואן של לוקאס בארץ? אני מנסה למצוא את הרפידה המתאימה לרכב שלי (אלפא 33 1.7), אני יודע מה הדגם המדויק של הרפידה אותה אני מחפש, ולאף אחד אין אותו. דיברתי עם המדביק, ג'נרל ברקס, צנטרל (החנות החביבה עלי) וחנויות נוספות, אך אף אחת מהן לא מחזיקה ברפידה הזאת ואף אחד גם לא יודע מהיכן ניתן להשיג.

הדגם שאותו אני מחפש הוא GDB1251

lucas_gdb1251-2.JPG

lucas_gdb1251-1.JPG

בנוסף, אודה לכל מי שיוכל לומר לי על סמך התמונות מהו הדגם המקביל של ATE או BREMBO או FERODO.

תודה,

אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דני, ממתי Mintex היא חברה בת של ATE?

ידוע לי ש-Textar היא חברה בת של ATE, וגם היא גרמנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לRS- מינטקס פאגיד וטקסטאר הינם מאותו יצרן

את המינטקס והפאגיד מייבא יבואן בשם פרונטק

הרכבתי אצלי בפאסאט1.8T מינטקס והן מעולות!1

• תוכן חדש...