Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם "אאוריקה"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אח"הצ בקניה בהיפר ולאחר הקניה יצאתי את הרכב ואורו עיני. מגרש חנייה אדיר היכול להכיל לפחות 200כלי רכב לאספנות ועוד עשרות מכוניות של אורחים בחניה מסודרת ומסומנת ובנוסף עוד 20-30 חניות מסומנות מקורות לחלוטין לרכבים פתוחים בחורף.

בין החניות יש מדרכות עליהן ניתן להלך בין הרכבים וניתן לחבלל ולאפשר הסתבובבות מסודרת בין כלי הרכב.

הכניסה לחניון מצד אחד בלבד כך שבהחלט ניתן לשלט ולהסביר לבאים כי האורחים בחניה אחת והרכבים המוצגים בחנייה הגדולה במרחק 10-40 שניות הליכה בלבד.

כידוע, ההיפר סגור החל מצהרי יום השישי. אמנם אין בית קפה סמוך בהיפר "שלי" אך בטוחני כי באזור המרכז ניתן לאתר חניון שכזה ובסמיכות אליו בית קפה.

מאחר והמקום מייד ימשוך אליו את כל באי המפגש, רצוי מייד להכתיב מי חונה והיכן כולל הרכבים החדישים והמשודרגים כך שכולם יוכלו ליהנות מכל סוגי הרכב באופן מסודר.

בברכה,

יוסי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

מאחר ומדובר בהיפר באזור הדרומי של ארצנו, ציינתי כי אין בית קפה וכי במרכז ניתן יהיה לאתר חניון שכזה עם בית קפה בסמיכות.

לי אישית אין בעיה שלא לשתות קפה ביום המפגש או להביא איתי שתיה.

אין בכוונתי להשמיץ אבל בבית הקפה "המסורתי" אתה יכול להתייבש עד להגעת השתייה ואח"כ לשרוף לילה עד הגעת החשבון. גם הבוטנים שפעם סיפקו לשלוחנות, "נעלמו" ודגימות של משקה בעת השקה-מזמן לא ראיתי. כנראה מנהג שנועד רק ליחצן את המקום ותו לא.

פורסם

בהשקות בעל הרכב הוא שמביא את הכיבוד ולא בית הקפה אם אני לא טועה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
בהשקות בעל הרכב הוא שמביא את הכיבוד ולא בית הקפה אם אני לא טועה...

היה נהוג בעבר הלא רחוק שבכל השקה, מבית הקפה הסמוך יצאו עם דוגמיות של משקה לאורחים.

• תוכן חדש...