Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על ידי ממל"ז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה מחכה תפנה כבר לעורך דין שיבהיר לך הכל!

פגישת ייעוץ זה חינם.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

יש לי שאלה בקשר לממל"ז,כאשר שוטר מכוון לרכב ולאחר שנרשם לו את המהירות המסויימת גם מספר הרכב מופיע?

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
למה אתה מחכה תפנה כבר לעורך דין שיבהיר לך הכל!

פגישת ייעוץ זה חינם.

יש לי עו"ד אך ההתעסקות מולו היא בעיקר ע"י אבא שלי.

אני שואל פה מהסיבה שאני רוצה לדעת.

1. יש לי שימוע אצל שופט האם להשאיר את השלילה או לבטל אותה (כל עוד אין הרשעה בעבירה אין מעבר של המידע הזה למשרד הרישוי), אין סיכוי שהמידע יגיע למשרד הרישוי מיד אחרי השימוע. נכון או לא נכון?

2. לא יכולים לכפות עליי רטרואקטיבית טסט, תאוריה ונהג חדש לעוד שנתיים, אחרי שאני מחדש את הרשיון אחרי השלילה, לרשיון רגיל ולא נהג חדש (קיבלתי את הספח בדואר). נכון או לא נכון?

• תוכן חדש...