Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על ידי ממל"ז

Shayke
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום!

אני נהג חדש, ועוד חודש ו-20 יום בדיוק נגמרת לי הגבלה זו.

נתפסתי על ידי ממל"ז. בכביש שהמהירות המותרת בו היא 50 במהירות של 88 קמ"ש- לאחר הפחתה 83.

כביכול 33 קמ"ש מעל המותר.

העניין התמוה הוא שנסענו שלוש מכוניות בטור, כאשר המהירות הינה קבועה. ואני משוכנע ובטוח שנסענו במהירות חוקית.

אני הייתי הרכב האחרון, חבר שלי היה ברכב לפניי, והיה עוד רכב לפניו.

שוטר התנועה עצר את שלושתנו, ושיחרר את שתי המכוניות האחרות (אני הייתי האחרון מבין שלושת המכוניות)

חבר שהיה איתי ברכב בטוח שנסענו מתחת ל-60 קמ"ש. החבר שהיה מלפניי ושוחרר טוען שנסע גם הוא פחות מ-60 קמ"ש.

ובאשר אליי? אני בטוח במאה אחוז שנסעתי פחות מ-55.

כמובן שלא חתמתי.

הכביש היה מואר.

הביאו לי זימון למשפט.

איך אני יוצא מהברוך הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למפעיל הממלז אין בעיה לתפוס אותך גם אם אתה רכב 10 עקרון הממלז הוא כמו אקדח במי שירית פגעת.להיפך וזה מחזק את השערתי כי שוטר יעדיף לעצור את הרכב הראשון ולכן מהירותך הגבוהה קרצה לשוטר לכן העדיף למרות "הקושי" ללכת על רכבך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא האם ניתן להוכיח מעבר לכל ספק כי השוטר התכוון ללזור אותך ופגע בטעות באחד הרכבים האחרים שהיו בשיירה. הלייזר הרי לא מצלם, הוא רק מראה את המהירות של העצם שבו הוא פגע. מי אמר שהעצם הזה היה דווקא הרכב שלך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום!

העניין התמוה הוא שנסענו שלוש מכוניות בטור, כאשר המהירות הינה קבועה. ואני משוכנע ובטוח שנסענו במהירות חוקית.

אני הייתי הרכב האחרון, חבר שלי היה ברכב לפניי, והיה עוד רכב לפניו.

שוטר התנועה עצר את שלושתנו, ושיחרר את שתי המכוניות האחרות (אני הייתי האחרון מבין שלושת המכוניות)

חבר שהיה איתי ברכב בטוח שנסענו מתחת ל-60 קמ"ש. החבר שהיה מלפניי ושוחרר טוען שנסע גם הוא פחות מ-60 קמ"ש.

ובאשר אליי? אני בטוח במאה אחוז שנסעתי פחות מ-55.

איך אני יוצא מהברוך הזה?

לפי דבריך ובגיבוי חבריך יש סיכוי שתזוכה .

קח עורך-דין לענייני תעבורה , הוא יחתים את חבריך על הצהרה ויזמנם להעיד על-כך בשבועה (!!!) תוך הבעת נכונות להיבדק במכונת-אמת .

אל תנסה לחסוך כסף וללכת בלי עו"ד ! ! !

אם תעברו בשלום את ההליך הנ"ל - סביר שתזוכה .

יואל .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש בפורום את השם 'אסף שמיר' , אתה לא תצטער... זה בהחלט עדיף מאשר לעשות טסט חדש אחרי שתקבל שלילה בריאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שרשמת השוטר עצר 3 מכוניות במקביל,ככל הנראה השוטר לא היה סגור את מי הוא עצר ולבסוף נתפס עליך.

אני הייתי הולך לערער על אמינות השוטר עכב אי וודאות שלו אם אכן הרכב שלך ביצע את העבירה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי היום למקום.

שדה הראייה ל-170 מטר (שזה המרחק שהשוטר טוען שלזר עליי ממנו), מוגבל מאוד ע"י עצים עמודי חשמל ומעקות בטיחות זמניים ומגושמים.

כמו כן ישנו עיקול באיזור ה-170 מטר מהנקודה שהשוטר עמד בה.

כמו כן הכביש צר, ולא ממש יש זווית ללזור על כל רכב בנפרד מתוך טור של 3 מכוניות.

אם תגמר לי תקופת הנהג חדש לפני המשפט, לא יחולו עליי סנקציות שיש לנהגים חדשים שמבצעים עבירת מהירות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין הוא שהבנתי מתוך חיפוש שאם אני אורשע לאחר תום תקופת הנהג חדש. אני לא אחויב בסנקציות כמו הארכת הנהג חדש בשנתיים נוספות תאוריה, טסט וכו' - נכון או לא נכון?

כמו כן ישנם דברים שמטילים דופי באמינות המדידה.

העובדה שהשוטר לזר על טור של שלוש מכוניות עצר את שלושתן, שחרר את השתיים הראשונות ורק את השלישי-האחרון קיבל את הדו"ח. כמו כן המדידה הייתה בעיקול. דבר נוסף הוא העובדה שהכביש מלא בעמודי תאורה עצים ומעקות בטיחות זמניים ומגושמים.

המרחק ביני לבין המכונית שלפניי היה לכל היותר שלושים מטר לכן אם נסעתי שלא כחוק ואילו שאר המכוניות בטור נסעו כחוק הרי שבמהירות העולה על המהירות המותרת ב-33 קמ"ש הייתי נכנס במכונית שלפניי.

בקיצור איניני יודע מה עליי לעשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. אם כבר יהיה לך רשיון שאינו נהג חדש בזמן המשפט - אז לא יחולו עליך סנקציות של משרד הרישוי. (תיאוריה מחדש ועוד שנתיים נהג חדש וכו')

2. אבל השופט בהחלט עשוי להתחשב בעובדה שבזמן ביצוע העבירה היית נהג חדש.

3. מתי המשפט?

4. מצטרף להמלצה על אסף שמיר - לדעתי הוא יוכל להגיע להסדר ללא שלילה בפועל בתיק כזה, בהנחה שאין לך "עבר בעייתי".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אכן הדברים כמו שהוא טוען (הזווית לא מתאימה ללייזר על מכונית שלישית בטור, אי אפשר לבודד מכונית שלישית בטור, יש עצים מעקות וכו' שמפריעים ללזר) אז אין שום סיבה שעו"ד טוב לא יוציא אותך מזה בלי קנס בכלל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלי נתפס בכביש בן עירוני שהוא נוסע במהירות 110 קמ"ש

שבכביש הנ"ל מותר לסוע 55

אני הייתי מאחריו ושראיתי שהוא נעצר ישר הורדתי הילוך והאטתי

הוא קיבל חודש שלילה ואז עוד חודש שלילה במשפט

והוא גם היה נהג חדש

אבל אם יש לך כסף לעו"ד לך על זה יש מצב שתצא בעונש ממש מופחת הענין שדוקא עליך הוא נפל לא נשמע לי הוגן

כי אמרת שהייתם אחד אחרי השני אם אתה ראיתה שהם האטו שהם נעצרו אז בטח גם האטתה אז למה הם שוחררו ואתה לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הקטע הספק מצחיק ספק עצוב.

פשוט אין לי מושג.

מחר יש לי שימוע אצל קצין במשטרה אני מקווה שהצדק ייצא לאור.

תיקון:

מחשבה נאיבית בהתחשב בעובדה שאנו חיים במדינה "נאורה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון:

היום, פחות משבוע בשלילה, קיבלתי ספח לחידוש רשיון.

אם אני מחדש אותו לאחר תום השלילה אזי מבחינת משרד הרישוי אינני נהג חדש.

לכן לא יכולים לכפות עליי רטרואקטיבית טסט תאוריה ונהג חדש לעוד שנתיים. נכון או לא נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...