Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!

 

לאחר שאבי מאס סופית בשברולט אוואו שקנה (אל תתקרבו לרכב הזה,עצה חמה) ,החלטנו להיות חכמים יותר בקנייה של הרכב הבא ולכן אני מעוניין לקבל מכם עצות בנוגע לרכב הבא שחשבתי לקנות. יש לציין שהרכב יהיה פרטי ולא מליסינג,כך שהטיפולים עלינו .

 

בכל אופן,הרכבים שחשבנו עליהם זה המגאן סדאן,c4 ,307 ועוד רכבים מקבוצה 2 כמו קורולה או פוקוס ודומותיהן.

אתם תמהים למה הזכרתי רק את הצרפתיות? מכיוון שחיפוש די מעמיק שלי מצא שרק לרכבים אלו יש ESP בקבוצה הזו,וזה יוצר אצלנו בעיה קשה מאוד. מצד אחד,המערכת הזאת מאוד מאוד חשובה לנו,כיוון שבטיחות זה לא משחק והוכח שמערכת זו תורמת המון לבטיחות , אך מצד שני כולנו שמענו את הספק סיפורים אמיתיים ,ספק אגדות אורבניות, על המגאן שמתפרקת באמצע נסיעה (קצת נסחפתי) לעומת אותו אחד שיצעק "המגאן שלי נסעה 500 אלף קילומטר ולא מכירה את המילה מוסך!" .

הדגמים שאני רוצה לקנות כולם שנת 2008, ואני ארצה לדעת האם הסיפורים באמת אמיתיים,האם לחשוב שנית לפני שנלך על המגאן ? גם אבא שלי שמע סיפורים לכאן ולכאן על המגאן ... וכאחד שהייתה לו שברולט אוואו בוגדנית שכבר דפקה לנו 3 נסיעות אחרי פחות מ15 אלף קילומטר נושא האמינות די חשוב אצלו!

בנוסף,רציתי לשאול אם יש סיכוי שבקרוב,עקב לחץ,יבואנים יפנים יחליטו לעשות בשכל ולייבא רכבים שהם לא מלכודות מוות אלא גם בטוחים? ולא,לא אכפת לי שהמאזדה 3 "תאכיל את כולם אבק ברמזור" , כי בחייכם,זה רכב ליסינג מזורגג, לא בוגטי ויירון,כך שכל הפוזות האלה לא עובדות אצלנו גם ככה... הייתי אומר שהכי חשוב עבורנו זה "להגיע הביתה בחתיכה אחת",תרתי משמע - גם אנחנו נהיה שלמים,וגם שהרכב יהיה אמין.

 

יום טוב

פורסם

בדקו את הסקודה רומסטר החדשה! מכונית מאוד מרווחת, נראית טוב לטעמי ומאוד שימושית. היא מצויידת ב-ESP וב-4 כריות אויר בגרסתה הבסיסית. ניתן לרכוש חבילת תוספות המוסיפה 2 כריות אויר נוספות ועוד צעצועים נוספים אחרים.

חפש את השרשור של המשתמשת "ציפי אדן" בנוגע לרומסטר.

פורסם

תודה רבה,אשקול את עצתך בכובד ראש!

בהחלט הצעה מרעננת!

עריכה 1 : איפה ניתן למצוא מידע נורמלי על הרכב בישראל? היבואן וגם אתר החברה בעברית בנויים בצורה נוראית !

פורסם

אוקיי,

 

יש עדכון...

הסתובבתי במוסכי רנו וסיטרואן,ועכשיו השאלה היא מה עדיף - המגאן או הC4.

מצד אחד,המגאן טיפה יותר מרווחת,מצד שני,הC4 מאובזרת ונראית טיפה טוב יותר. למגאן אהבתי את העובדה שהתא מטען ממש גדול ,אבל גם של הC4 די סביר.

בכל אופן,אנחנו מחפשים את השובר שוויון בין שני רכבים אלו,מכיוון ששניהם נראים לי מצוינים,וממש קשה לי להחליט!

פורסם

בצע עם אביך נסיעת מבחן בכל אחד מהדגמים וכך תחליט. אני הייתי מעדיך את ה- C4 באפסקטים של עיצוב (פנים וחוץ) ואבזור; אך את המגאן בשילוב גיר-מנוע. בסוף לא רכשתי אף אחת מהן, ולכן אני לא יכול להעיד מגוף ראשון על תקלות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה

עצתך טובה,אנו בהחלט נעשה נסיעת מבחן ... כיוון שהתחרות מאוד צמודה בין שתי הצרפתיות הללו!

×
×
  • תוכן חדש...