Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי להבהיר - אם אכן מדובר רק בסקס מזדמן אז המצב הוא כזה -

מיני.

2 ווברים.

MG METRO TURBO.

קוילים.

ניקל.

באקט.

רתמה.

פייפרקרוס עם 2 נק'.

והבחורה יכולה לקחת מונית הביתה.

אבל אם מדובר במשהו בסדר גודל של אהבת חיי - אני אתקין עוד באקט :twisted:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי מה עומד מאחורי הדיון הזה...

רוצים שכל אחד יכתוב איזה בחורה עושה לו את זה יותר מכל, ואורן ינסה "להביא" לו אותה...

סוחר! סוחר!!!!!!!!!!

וברצינות -

אני גבר נשוי באושר. אני לא מחפש סטוצים, ממש לא. אבל בהחלט נהנה מחיי המין הסדירים שלי. תמונות ומבחני דרך יצורפו לפי דרישה.

אני בהחלט מגדיר את עצמי חולה הגה, ומוצא את עצמי לא מעט נוסע לאט בנתיב הימני, כולי סמוק ומתנשף אחרי קטע נהיגה מהנה.

ובסופו של דבר הבחירה שלי היא בהחלט בנהיגה.

מכמה סיבות - נהיגה על מכונית חלומות היא בהחלט ברת ביצוע. הכל עניין של כסף, ולא אסטרונומי. מתי שהוא אוכל לפנק את עצמי בנסיעה לארץ נאורה ולשכור מכונית חלומות לסוף שבוע של כביש ומסלול. זה לא כל כך בלתי אפשרי - אנשים במצב כלכלי לא טוב משלי מוציאים לא פחות על טיולים. אז במקום חודש בניו זילנד אני יכול להרביץ שבוע באירופה + חלום רטוב.

סקס עם מרים תעסה-גלזר (אורן - תרשום), לעומת זאת לא אוכל לממש. למרות שאני מאמין שאפשר לשכור נערת חלומות ללילה. לא את הכוכבת החביבה עליכם מערוץ 33, אבל אחת שווה לא פחות ומן הסתם גם מבינה גדולה יותר בתשמישי המיטה ובביאה כהלכתה.

אבל איזה זכרון יישאר אתכם יותר זמן - משגל פיצוצי או לילה לבן בכביש אירופאי עם מכונית חלומות?

אצלי, לפחות - השני יישאר כחוויה שתיחרת עמוק יותר בזכרון (הפגוע לטווח קצר משימוש בכימיקלים) שלי. ובהחלט כמו משהו שאוכל לספר לנכדים בלי שימנעו מהם לפגוש את סבא אחרי זה...

לילה חלומי עם פיסת מוטוריקה אקזוטית לוקח.

פורסם

אבל איזה זכרון יישאר אתכם יותר זמן - משגל פיצוצי או לילה לבן בכביש אירופאי עם מכונית חלומות?

לילה חלומי עם פיסת מוטוריקה אקזוטית לוקח.

אני בוחר בלילה לבן :twisted::twisted::lol:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא הבנתי את הקטע של נהיגה מהירה.... בשבילי אין הבדל גדול בין נסיעה ב-100 קמ"ש או 160 קמ"ש כשמדובר בכביש ישר... אם נגיד אנחנו מדברים על כביש החוף, אז לא משנה מה המהירות - אני נרדם! ולכו תנסו להירדם תוך כדי סקס... :wink:

כנראה שאני אעדיף סקס בכל זאת, אלא אם כן אני אורן (טוב, אני כבר 205, אז עוד קצת) ואז אפשר לוותר לטובת מכונית מדהימה באמת...

בכל אופן, אם לקחת בחשבון שזאת חברה והיא אוהבת אותי אז היא תבין למה חשוב לי ללכת לנהוג על רכב מדהים הלילה, ואולי אפילו תצטרף... במיוחד אם היא קנאית :D

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
חברותיי היקרות - הבאתם כבוד לחולי ההגה באשר הם !!

ידעתי שננצח :p:p:ok::king:

חברותיי? :lol:

נהיגה מהירה במכונית חלומות. בלי ספק.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אני תמיד אעדיף אחת מופרעת.....

אין כמו סקס עם מופרעת !

אני אוהב את המשחק המקדים , כל הלחשושים והליטופים....

אני אוהב לשמוע אותה צועקת

לראות איך היא מתחממת ( מקבל משמעות נוספת עם החברה שלי.... והמבין יבין )

תנסו להבין לבד מה אני מעדיף

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אין כמו סקס עם מופרעת !

אני היייתי חושב שזו מכונית מופרעת עם טורבו עצבני למדייי ..

עם יופי מדהים ופנים שממש כיף של החיים .....

עם מנוע כוחני להדהים עם דהירה חזקה מהחיים ...עם קול חזק מסרינת הדרדסים ...

לחמם אותה חזק .... עד שתגיע לאורגזמה או לעמוד :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אין כמו סקס עם מופרעת !

אוהד הפלת את עצמך עם המילה סקס, סקס זה עם בחורה למרות שמישהו מוכשר באמת יכול להצליח גם עם המכונית שלו ולצאת שרוט מכל עבר....

יש נשים שממש עושות לי את זה כמו אליזבת הארלי וכרמן אלקטרה.... ונגיד שלא הייתי תפוס והיו מציעים לי את אחת מהשניים בלבוש זנותי משהו באיזה סוויטה במלון יוקרה ל24 שעות או

24 שעות עם למבורג'יני קונטאש LP5000 S t או דיאבלו GTR - עכשיו אני חושב על זה באמת - הייתי לוקח את האוטו , עושה סיבוב מביא 3 בנות, מזיין אותן 3 שעות ונשארו לי עוד 20 שעות עם האוטו.... גדול.

carmen_electra_008.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...