Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

לאחרונה הרגשתי ברעשי אדמה (הזימזום המעצבן שמתגבר לפי הטורים של האוטו... האם ככה הם באמת נקראים?) חזקים באופן יוצא מן הכלל... השאלה שלי זה איך לעזאזל ניתן לפתור זאת? ניסיתי לחבר את כבל המינוס (הארקה) למקום אחר בשלדה, שלידה לא עוברים כבלים, לא עזר. ניסיתי לחבר כבל RCA חדש שעובר דרך האוטו עצמו ולא נוגע בכלום (באוויר), רק בשביל לבדוק האם הרעשים נגרמים בגללו, ושוב ללא הצלחה.

האם יש עוד הצעות לפיתרון הדבר המעצבן הזה שהורס לי את האפשרות לשמוע מוזיקה?!

שאלה 2:

המגבר שלי משום מה החליט שהוא לא אוהב להיות מכובה, ושהוא נשאר דולק תמיד.

מדובר במגבר Cardinal V15.

המגבר הנ"ל היה מתכבה לפני כן, וניתקתי את כולו פעם אחת, החזרתי את כל החיווט ומאז הוא לא מתכבה, אשמח לקבל איזשהו הצעה לפיתרון, לפני שאצטרך להניע את האוטו עם כבלים...

תודה מראש, אלעד.

פורסם

בקשר לרעש אדמה, איזה HU יש לך?

בקשר למגבר, תבדוק טוב את כל שלושת הכבלים פלוס אשמה ורימוט

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

את הרעשי אדמה אתה לא תפתור אף פעם, אני מחזיק במגבר כזה וגם לי יש רעש אדמה אומנם חלשים אבל יש, זה המגבר אין ברירה (מה זול, זול!).

אבל זה שהוא לא מתכבה, תנסה לנתק את הרימוט. ואם אז הוא מתכבה אז הבעיה היא ביציאת רימוט במערכת

:-) just smile
פורסם

אוקיי, אנסה את זה מחר באור יום, תודה.

סוג ה HU שלי הוא Pioneer DEH-1600R.

ומצטער, אך תשובה של "לא ניתן לפתור את רעשי האדמה" לא מתקבלת אצלי, כיוון שהרעשים התחילו בזמן מסוים ולא תמיד היו.

אגב, תודה על התגובה המהירה.

אלעד.

פורסם
אלעד, יש מצב שהבעיה נובעת מהHU שלך, מאיפה אתה בארץ?

אני גר במבשרת ציון, 15 דקות מירושלים.

איך ניתן לבדוק את התקלה הזאת?

שוב תודה על התגובה.

פורסם

נשמע כאילו חיברת למגבר פלוס קבוע, ובגלל זה הוא נשאר דלוק ולא נכבה,

ויכול להיות שזה גם מה שמעביר לך רעשי רקע.

בדוק את חיבור הרימוט מהרדיו דיסק למגבר.

פורסם

לפי איך שזה נשמע יש בעיה עם כבל הרימוט שמעביר פקודה מהרדיו דיסק למגבר להיכבות ולהידלק

בזמן הדלקה/כיבוי של הרדיו דיסק לכן בדוק את הכבל עם הוא מחובר כראוי ואם אכן הוא מחובר כראוי,

יש דגמים שיש ביציאה של הרמוט ברדיו דיסק נתיך של 0.5 אמפר בדוק אם הוא לא נשרף ותתקדם הלאה.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

או שהכבל רימוט שלך נוגע באיזשהו מקום במקור מתח קבוע ולכן המגבר לא נכבה - הייתי בודק אם יש נעלי כבל בקצוות של החוטים.

זה גם יכול להיות קצר במגבר - ציינו כאן שמדובר במשהו זול.

מעבר לזה - רעשי אלטרנטור זו בעיה שהפתרון אליה טמון בעבודה יסודית מאוד ויש כאן המממממון חומר לגבי זה

תריץ בחיפוש "רעשי אלטרנטור" אני מאמין שיש גם בFAQ רפרנסים מעולים לנושא.

בהצלחה.

עוד משהו קטן - אם אתה כל כך מתקשה להתגבר על הבעיה, עד שתלמד את כל הנושא אולי יהיה הרבה יותר עדיף וקל לשלם כמה שקלים למתקין שיפתור לך את הבעיה - חבל, אתה הולך להזיע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכולכם על התשובות!

למזלי הצלחתי למצוא את הפיתרון די בקלות...

מכיוון שאבי הוא חשמלאי היה לי גם די קל למצוא את כל הכלים והחומרים הדרושים...

רעשי אדמה - מסתבר שמדובר בבעיה של הHU ולא של המגבר, ככל הנראה יש שם איזשהו נתק פנימי של ההארקה בפנים, ולכן שיפצור הHU עם כבל חיצוני וייצור הארקה חדשה תיקן את בעיות האלטרנטור.

עיניין המגבר שלא התכבה היה מכיוון שהיה נתק קטן בחיבור של הRemote לHU, קצת איזולירבנד והכל תוקן.

שוב תודה לכולכם על התשובות העינייניות.

נ.ב

יש כאן אחלה של פורום ואנשים נחמדים מאוד.

אלעד.

• תוכן חדש...