Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לעשות לאוטו טיפול 10 K.

כשקניתי את האוטו (150K) החלפתי הכל (פילטר אויר, פילטר שמן, שמן, פלאגים, מי קירור ופילטר דלק).

באחת הפעמים כשדיברתי עם מוסכניק ממוסך מורשה של מיצובישי, נאמר לי שלא מחליפים פילטר דלק כל טיפול אלא רק אם יש בעיה.

הטיפול הבא יהיה טיפול 190K.

להחליף פילטר דלק או לא?

המדובר בסופר לנסר, 97', אוטו', 1600 סמ"ק.

פורסם

אני החלפתח פילטר דלק בס.לאנסר שלי כשקניתי אותו לפני 50K , וגם זה כי התעקשתי והמוסכניק שלי אמר שאכן לא מחליפים אלא רק אם יש בעיה. אני התעקשתי בשביל השקט שלי, וגם כי אם מיישרים קו, אז עד הסוף.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
לפי מה שאני זוכר מחלפים פילטר דלק כל 75 או 90 אלף בסופר לנסר 93-97

עם תרצה אני אבדוק מחר בספר רכב

אשמח לקבל תשובה מוסמכת.

פורסם
לא מחכים שתהיה בעייה, אך מסנן דלק להזרקה אין צורך להחליף בכל טיפול. הצמד להוראות היצרן.

מהן הוראות היצרן?

פורסם

אם זה ממש חשוב לך, אתה יכול לגשת לסוכנות מיצובישי. או שתגיד מהיכן אתה. יש בבעלותי אחד.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לא צריך ספר ולא בטיח (אבל רצוי), להתקשר למוסך מורשה של מיצובישי או למחלקת השירות של כלמוביל ולשאול. תשובה מדוייקת מובטחת.

פורסם
לא צריך ספר ולא בטיח (אבל רצוי), להתקשר למוסך מורשה של מיצובישי או למחלקת השירות של כלמוביל ולשאול. תשובה מדוייקת מובטחת.

כששאלתי לפני כשנה במוסך מורשה של מיצובישי, נאמר לי שמסנן דלק לא מחליפים בטיפולי 10K - אלא רק אם יש בעיה (דבר שסתר מה שהיה רשום באתר הרשמי של מיצובישי...)

פורסם

לרוב מחליפים מסנן דלק לאחר 30 אלף ק"מ.

לאחר שיחה עם מוסכניק שיצא לו לעבוד עם סופר לאנסר, הסיבה ביגללה מוסכים מסויימים נימנעים מלהחליף את מסנן הדלק בזמן היא ביגלל מורכבות הפירוק וההרכבה שלו ביגלל המיקום הפיזי שלו. קשה להגיע אליו כי הוא ממוקם מתחת לסעפת היניקה מקום לא נוח להכניס אליו ידיים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...