Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש בירשותי מיצובישי קולט שנת 94 אוטו' קניתי אותה ממשהו לפני כחודש(120000 אלף ק'מ).

כשבדקתי את האוטו הכל היה תקין והגיר עבר חלק...הוא החליף גיר בדיוק לפני שנה. אך כמה ימים אחרי זה אני מרגיש שהגיר מחליק את הילוך שני-שלישי...

מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות כדי לסדר את זה?

ואני רוצה לעשות לו גם טיפול "גדול" אני רוצה שהשמנים יהיו איכותיים(גיר,מנוע,הגה,ברקס,פלאגים)...איזה שמנים אני צריך לשים(חברה,סוג)?

וגם יש לי "בוצה" במנוע, איך אני מנקה את זה? יש איזה תוסף או משהו?

מצטער על השאלות הרבות אבל אני רוצה להספיק הכל בחג...

תודה רבה לכל העוזרים! וגם למי שלא היה יכול לעזור...

עידן.

(אני גר באזור יפו, בנימינה)

פורסם

יש לך קולר לגיר? בעיה ידועה בגיר של הס.לאנסר /קולט היא התחממות הגיר האוטו'.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
יש לך קולר לגיר? בעיה ידועה בגיר של הס.לאנסר /קולט היא התחממות הגיר האוטו'.

כן ברור שיש...שכחתי לרשום את זה...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם שוב!

הייתי אצל "גיר-רון" עשינו סיבוב באוטו והוא אמר כנראה שיש בריחת לחץ בגיר...

הוא אמר שחבל להכניס אותו לתיפול בגלל זה...אם זה באמת יפריע לי בעתיד אז אני אתקן את זה...

שבוע אחרי שהייתי אצלו היתה לי נסיעה לבאר שבע, נסעתי 130 בערך ואני מרגיש שהאוטו נמצא בטורים גבוהים(בסלד הוא ב 3.5K) נראה כאילו הוא לא מחליף להילוך אחרון.

במכונית של אבא שלי "סופר לנסר אוטו 95" אני סופר 5 הילוכים ובשלי 4... כאילו שלאבא שלי יש הילוך שיוט כזה.. אם נותנים טיפה גז אז הוא מחליף אותו ישר. ואצלי אין את זה.

אבא שלי החליף גיר לפני שנתיים בערך.

כמה הילוכים יש באמת לאוטו הזה?

תודה רבה לכולם!

• תוכן חדש...