Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001 לא זז בD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו 2001

שלום חברים יש לי פולו שנת 2001 גיר אוטומט , יש לי מקרה מאד מוזר כשאני נוסע בתוך העיר לא יותר משעה הכל בסדר ההילוכים עוברים חלק ואינ שום בעיה , אך לפעמים כנראה לאחר שהרכב מתחממם ואני עומד ברמזור או עוצר עצירה מוחלטת ונשאר על D הרכב לא זז את התזוזה הרגילה כשאני משחרר את דוושת הברקס ואם אני לוחץ על הגז ישנה איזה קפיצה כל שהיא

אשמח לקבל את תשובותיכם

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

נראה לי שהבעיה שלך היא בסלד נמוך מידיי כשהרכב מתחמם ,שלא מספיק כדי לדחוף

את הרכב בזמן עצירה .

בכל מקרה כדאי לבקר במוסך כדי לשלול בעיה בגיר עצמו ,כגון חוסר שמן שיכול לגרום

לתופעה דומה (יציאה לניוטרל בזמן עצירה יכולה להצביע על מפלס שמן נמוך )

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

במידה וזו בעיה של סל"ד נמוך מה אופן הטיפול בבעיה זו ואם חייב מוסך לטיפול כזה , ואיך אפשר לבדוק אם חסר שמן הרי אין מדיד שמן ?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

סלד נמוך נגרם מלכלוך שמצטבר במצערת המנוע ,אפשר לבצע ניקוי של המצערת לבד בבית

אבל חובה אחר כך לבצע כוון בסיסי ,אחרת הסלד ישתגע ,וכוון בסיסי ניתן לבצע רק עם מיכשור

איבחון שנמצא במוסך .

כשתגיע למוסך מיד יוכלו לומר לך אם אכן קיים סיכוי לחוסר שמן בתיבה ,ואם כן יבדקו ,זו לא בדיקה

שאתה יכול לבצע לבד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...