Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים בחתימה.

לפני מספר חודשים פתחתי שרשור על טוויטר שמאלי שנשרף MT-11, בתחילה זייף מעט, התנתק לסירוגין ואז נתק לגמרי.

הגעתי למתקין שזה נסיעה מירושלים לת"א, הוא הוריד ליפופים מהטוויטר (היה נתק) וסגר את המעגל כך שהטוויטר ניגן.

לאחר פחות מחודש המיד הימני לא עובד, ושבועיים אחרי גם הטוויטר הימני מתחיל להרעיש ולהתנתק לסירוגין ואז מיד ניתקתי את כל צד ימין דרך הHU.

כאשר המתקין תיקן את הטוויטר השמאלי הוא אמר שאני אשם בגלל שאני שומע MP3 צרובים שהורדתי, והקליפינג שבשירים שורף לי את הרכיבים.

לעומת זאת כאן בפורום כאשר התייעצתי בקשר לטוויטר הראשון שנשרף אמרו לי שהבעיה במגבר וזה באחריותו של המתקין.

מה אני עושה עכשיו? אם בוודאות הקליפינג אשם בכך אני מוכן לשאת בתוצאות ולקנות קומפוננט חדש, אבל אם הוא יישרף שוב כי זה באשמת המגבר אני אתעצבן עד מאוד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הייתי בודק שני דברים:

1. רמת המקצועיות של המתקין והאם הוא בכלל יודע לכוון מערכת, אפילו בצורה מינימלית.

2. חושד במגבר עלום השם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצל אבי ברכב, מורל דוטק בני 7 שנים בערך ומנגנים תקין. עברו כמה רכבים כאשר אחד מהם (5 שנים) היה ג'יפ שנסע לים פעמיים בשבוע בערך (חולות ומלח זה דבר גרוע לרמקול - יעידו שני פיוניר אחוריים שמתו בדרך). מגברים שהיו, לא מהאיכותיים שיש וכיום יש JBL 6 ערוצים. שומע MP3 באיכות מחפירה בחלק מהמקרים ומעולם לא הייתה בעיה של שריפת רכיבים.

לדעתי במקרה שלך מדובר על כיוונים לקויים או בעיה במגבר.

שב עם עוד מישהו שקצת מבין ובעל אוזן רגישה אולי הוא יוכל לעלות על בעיה בכיוונים.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

ואולי זה לא אשמת המתקין ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ואולי זה לא אשמת המתקין ?

מקובל, אשמת מי?

2 טוויטרים ומיד נשרפים עקב פאק בפס ייצור של מורל? נשמע לך הגיוני?

נניח שחשדתי במתקין ומגבר, מה אני יכול לעשות? הצעתי לו לעשות לי טרייד אין והמחירים שלו אחרי טרייד אין יותר יקרים מהמחירים הכי זולים שאני יכול לקנות.

פורסם

נשמע מאד הגיוני אני שקניתי סט של JL AAUDIO מסדרת XR שהכי גבוה בארץ חדשים ומגבר של JL AUDIO 300/4 חדש מארזיה כנ"ל נשרפו לי בשבועות הראשונים 3 פעמים הטוויטרים לבסוף נבדק הסט ברדיו מילאנו והגיעו למסקנה שהסט נתקל בפק בייצור ולכן החזירו עקב זה משלוח שלהם בחזר לJL אז גם למורל יכול לקרות וגם לעוד חבות גדולות.

אל תשכח שלפעמים גם ברכבים יש פק בייצור וקוראים לכולם להחליף את הרכיב התקול.

שהמתקין שלך לא יסובב אותך על האצבע הבעיה אצלך היא או המגבר או פק ביצור הסט ואולי בפס היצור.

פורסם
אתה זקוק לבדיקה מקיפה של מתקין מקצועי,

חבל על כל הרכיבים שאתה הורס.

המלצה על מתקין באיזור ירושלים, די דחוף מכוון שיש לי מעט זמן פנוי מחר בבוקר.

ואם אפשר גם עלות מוערכת לבדיקה כזאת.

פורסם
אני הייתי מתאמץ מעט ונוסע עד "א.ד.י מערכות" בראשל"צ.

טוב, אני אפנה זמן ואסע.

• תוכן חדש...