Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DOT 3 או DOT 4 פיאט אונו 92 1000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,לאחר הטסט אתמול הבוחן אמר לי שגלגל ימני אחורי המשיך להסתובב לאחר הרמת האמברקס,כמובן שנכשלתי בטסט בגלל זה,להפתעתי הרבה זה היה הסעיף היחיד שנכשלתי בו.:-D (צוחק כמובן)

לאחר ההערה של הבוחן החלטתי לבדוק את כל מערכת הבלמים שלי,שלא נבדקו מאז קניית הרכב (איכשהו תמיד פסחתי על שלב חשוב זה),בקיצור לאחר הבדיקה עלו הממצאים הבאים: רפידות קדמיות -"הבשר" פחות מחצי בשני הגלגלים,דיסקים-נראה לי שבחיים לא הוחלפו,די שחוקים והדיסק עצמו לא ישר,מין בליטות כאלה, התופים האחוריים לא פתחתי,אבל מכיוון שזה הסעיף שנכשלתי בו מין הסתם מצב הסנדלים לא זוהר.

בקיצור היום רכשתי סט רפידות קדמיות,וצלחות,הכל תוצרת סין-זה מה שהתקציב מאפשר,150 ש"ח

סנדלים לתופים האחוריים תוצרת איטליה,לא זוכר את החברה,המוכר מצא אותם במקום נידח אצלו במחסן-90 ש"ח

תרסיס לניקוי ברקסים,ונוזל בלמים של ליקוי מולי,שני בקבוקים של חצי ליטר.

העבודה מתוכננת לשבת,לא אני זה שיבצע את העבודה אלא חבר שהוא מוסכניק במקצועו,אני יהיה על תקן "המתלמד הקרציה".

עכשיו לעצם השאלה: הנוזל בלמים שרכשתי הוא DOT 4-בהמלצתו של חבר,בספר היינס כתוב שהנוזל המומלץ הוא DOT 3

בחיפוש שהרצתי לא מצאתי תשובה חד משמעית, אלא רק שDOT 4 רותח בטמפרטורה יותר גבוה,ולכן השאלה:האם זה בסדר להשתמש בנוזל הנ"ל לרכב זה?

אם יש למישהו טיפים נוספים אשמח לשמוע.

פורסם

ניתן להחליף DOT3 ב-DOT4 ללא שום בעיה, ואף לערבב ביניהם.

לגבי הברקסים האחוריים: מומלץ לבדוק מה המצב בתוך הדראמים לפני שבת על מנת לראות אם לא צריך עוד חלפים (כגון משאבות בלם, קפיצים, פינים וכו'). בנוסף יש לחרוט את הדראמים ואני לא משוכנע שיש חרט שעובד ביום שבת.

פורסם
ערב טוב,לאחר הטסט אתמול הבוחן אמר לי שגלגל ימני אחורי המשיך להסתובב לאחר הרמת האמברקס,כמובן שנכשלתי בטסט בגלל זה,להפתעתי הרבה זה היה הסעיף היחיד שנכשלתי בו.:-D (צוחק כמובן)

לאחר ההערה של הבוחן החלטתי לבדוק את כל מערכת הבלמים שלי,שלא נבדקו מאז קניית הרכב (איכשהו תמיד פסחתי על שלב חשוב זה),בקיצור לאחר הבדיקה עלו הממצאים הבאים: רפידות קדמיות -"הבשר" פחות מחצי בשני הגלגלים,דיסקים-נראה לי שבחיים לא הוחלפו,די שחוקים והדיסק עצמו לא ישר,מין בליטות כאלה, התופים האחוריים לא פתחתי,אבל מכיוון שזה הסעיף שנכשלתי בו מין הסתם מצב הסנדלים לא זוהר.

בקיצור היום רכשתי סט רפידות קדמיות,וצלחות,הכל תוצרת סין-זה מה שהתקציב מאפשר,150 ש"ח

סנדלים לתופים האחוריים תוצרת איטליה,לא זוכר את החברה,המוכר מצא אותם במקום נידח אצלו במחסן-90 ש"ח

תרסיס לניקוי ברקסים,ונוזל בלמים של ליקוי מולי,שני בקבוקים של חצי ליטר.

העבודה מתוכננת לשבת,לא אני זה שיבצע את העבודה אלא חבר שהוא מוסכניק במקצועו,אני יהיה על תקן "המתלמד הקרציה".

עכשיו לעצם השאלה: הנוזל בלמים שרכשתי הוא DOT 4-בהמלצתו של חבר,בספר היינס כתוב שהנוזל המומלץ הוא DOT 3

בחיפוש שהרצתי לא מצאתי תשובה חד משמעית, אלא רק שDOT 4 רותח בטמפרטורה יותר גבוה,ולכן השאלה:האם זה בסדר להשתמש בנוזל הנ"ל לרכב זה?

אם יש למישהו טיפים נוספים אשמח לשמוע.

אם אתה עושה את העבודה בשבת אני ממליץ לקנות שני דרמים חדשים כל יחידה כ90 שח ולא לחרוט שעלות חריטה כ90 שח

בקשר לנוזל בלמים אין בעיה רק מומלץ לבדוק את המשאבות אופן האחוריות שעלותם כ35 שח ליחידה

• תוכן חדש...