Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול הגביר את הסאב באוטו בלי לשרוף אותו? מתי אני יודע להפסיק עם ה- GAIN..?

משהו קצת אחר: איך אני מכוון את ה- Gain, LPF, HPF ועל מה אני שם את המכוונים בצד איפה שיש 3 אופציות:

HPF

LPF

Full Range - מזה?

תודה רבה

פורסם

אתה מכוון אותו עד שהוא מתחיל לעוות.

hpf : high pass filter

lpf: low pass filter

full range: מנגן את כל התדרים.

ובאותה הזדמנות גם אני אשאל , על מה כדאי לכוון את הקומפוננט? על פול ריינג', או HPF?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לפותח התרד .

בזמן כיוון מגבר לשם הגברת סאב .

את המכוון בין HPF - LPF -FULL

צריך להשים על LPF .

עכשיו יש לך מכוון עם אפשרות סיבוב והגעה לתדר מסוים (ככה ככה )

נסה לכוון אותו באיזור ה80 -100 HZ

בקשר לגיין יש להוריד אותו למינימום .

אם ידוע לך עוצמת היציאה של הרדיודיסק - 2.2V \ 4V \ 5V אז יש לכוון את הגיין לאותה עוצמה .

או שאליך שוב להוריד את הגיין למינימום להגביה את הרדיודיסק עד לעוצמה השווה ל4\3 מכלל ההגבה .

ואז להקים לאט את הגיין עד שתשמע את הסאב מעוות טיפה ולהוריד בטיפה וזהו כיוונת

בברכה רוני

לEDEN -

קומפוננטים בדרך כלל חותכים מלמטה זאת אומרת לכוון HPF - ואז זה גם באיזור ה80-100 HZ תלוי כמה הוופר של הסט מנגן .

פורסם

במקרה שלך שים את הקומפוננט על HPF

במקרה שלו שישים את הסאב על LPF

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחזק את דברי יגאל-בנץ

את הקומפוננט תכוון ל HPF ואת הסאב ל LPF

ושאלה קטנה יש לי HU 9855 של אלפיין

והקומפוננט חתוך על 80 HZ ו FULL האם זה תקין

והאם יש אפשרות ליצור סאבסוניק פילטר(איך שזה לא נקרא) דרך המכשיר שלי

כאילו לתחום את התדרים

פורסם

אם יש לך כיוון במערכת או המגבר ל HPF שיורד מ 30 אז כן תוכל להגדיר לסאב סבסוניק פילטר

פורסם

תודה רבה לכולם.. צצו לי עוד כמה שאלות: :)

את הסאב אני מכוון ל- LPF וחותך ב- ??? 80-100MHZ?...

את הרמקולים האחוריים (פירוט יש בחתימה שלי) אני מכוון על LPF/HPF/FULL וחותך ב..? X-MHZ

מה ההבדל הפיזי של המכוון של LPF -HPF - FULL ??? כלומר מה קורה בכל אחד מהמצבים בהם אני מכוון אותו? מה ההבדל?

מישהו יכול להסביר לי את זה?

1. במערכת שלי (HU, שמופיעה בחתימה) רשום באתר של PINEER שיש לה תחימת תדרים + HPF.. מזה ואיך אני משתמש בזה בפועל להתאים את השמע ברמקולים???

2. במגבר יש למעלה מכוון כזה של GAIN - LPF - HPF ואפשר לסובבה אותו בכיוון השעון ורשום תדרים מ- 80 עד X (לא זוכר).. מישהו יכול להסביר על הנושא קצת יותר לעומק? ואם לא לעומק אז עד לרמה שאני אוכל להבין את זה כדי לכוון אצלי למידה הרצוייה והכי אופטימלית שאפשר?

תודה רבה..!!! כולכם תותחים!

פורסם

טוב מהתחלה:

את הרמקולים אתה מכוון ל HPF, ואז בכפתור שאתה מסובב את מכוון אותם לתדרים שהכי נשמע לך טוב , בדרך כלל זה 80-100 , ואם הם מצליחים לרדת מיתחת ל 80 ולתת באסים באיכות טובה אז מה טוב.

את הסאב אתה מכוון ל LPF ומתחיל מ 80 ליכוון למטה , מה שנימשע לך טוב ושלא יהיה לך פער תדרים גבוהה בינוי לבין הרמקולים.

אם במערכת או במגבר יש לHPF שאפרש לרדת איתו ל 30 ומטה אז תכוון את זה ל 25-30 איפה שהסאב מחובר

נגיד ואת זה הגדרת במערכת אז במגבר תגדיר את ה LPF כמו שהסברתי, ואם במגבר אתה יכול לכוון לפחות מ 30 אז במערכת תכוון את הסאב ל HPF

• תוכן חדש...