Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"עונדות" - לא רק בישראל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao: תאמין לי, רק בגלל אנשים כמוך הצלחתי למכור את ההונדה הנבלה שלי מעל המחירון תוך 4 ימים ובלי בדיקה :lol:

להונדה (סיוויק) יש הרבה יתרונות, לא מעט חסרונות והרבה אנשים לא מובנים כמוך...

אכן אתה צודק, לשבת על הכסא הכי לא נח שישבתי עליו,דרך "הפוזה" של הסיוויק, נמשיך עם המזגן המעפן, הישיבה הנמוכה עד כדי דיכאון,הרדיאטורים שאוהבים להיתפוצץ, המנועים שלא ניתנים לשיפוץ,הנטייה הגובלת בפחד לתת היגוי בשילוב עם הגה ללא שום תיקשורת ומשקל קל קנוצה, וכמובן איך אפשר בלי השאלות של המאמטחים/בודקי תא מטען בקניון "תגיד אח שלו גיבור, זה טורבו זה?"

אין על הונדות, הריאות שלי מתנפחות מעשן של סיגריות ולא מהונדות.

*יש לציין שלכותב זה הייתה "הונדה" במשך שלוש שנים מושקעת ומטופחת*

כל הכבוד שהיית בעלים של סיוויק, אני שמח שיצא לך הכבוד.

ואנשים כמוני?

בוא אני יגיד לך משהו אם כל הסיוויקים בעולם היו אצל אנשים כמוני אז סיוויק הייה הרכב הכי שמור בעולם, הכי מטופל ולא הייה סובל מתדמית רייסים.

לצערי גן העדן המוטורי הזה נופל לידיים של ילדים מפגרים שרואים בה רק טיל פוזאיסטי מושך קופים.

אני רואה באוטו הזה התגשמות חלום בן 7 שנים, ולהבדיל מהם, לא קונה את הרכב הזה בגלל פוזה או בשביל להרשים קופים אחרים, כן היא טסה, כן אני נוסע בה לא לאט, וכן אני לפעמים מוציא ממנה את כל המיצים.

אבל, אני משקיע בשמנים הכי איכותיים, משקיע אלפים כדי שהיא תסע כמו חדשה, ומתקן כל דבר עוד לפני שהוא נשבר.

פנסים שקופים? אגזוז מעפן? טסות ניקל?

השקעתי מעל 5 אלף כבר רק כדי שהיא תראה הכי אורגינלית שיש.

ולשמוע כל יום, ולגלות כל יופ פתקים על השמשה שמחמיאים לרכב או שואלים אם אני מוכר זאתי המחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל.

:twisted: סיוויק לשלטון.

פורסם
כתבת הרבה, אבל לא הסברת מה כל כך מושלם בסיוויק?

סיוויק רחוקה מלהיות מושלמת, אבל יש סיבה שנדבקו דווקא אליה, ולא לדוגמא לטויוטה קורולה.

מנוע חזק (הספק) מהממוצע לרוב.

אמינה ועמידה להתעללויות בני נוער ושיפורים למיניהם.

הגיעה גם בגרסאות מפתות שבנו את התדמית (קופה והצבק).

הספק בסל"ד גבוה וטכנולוגיה עדיפה לזמנה.

STI 2004

פורסם

צחוק בצד (למרות ש-Volk, אתה הורג אותי כל מחדש עם העיוורון שלך, האוטו טוב, אבל אל תגזים) אבל ישנם דגמי מנוע של הונדה (B16A ו-B16B) בנפח של 1.6 המספקים 168 כ"ס ו-184 כ"ס, מדובר על מנועים סטנדרטים שיצאו כך מהמפעל.

איזה עוד מנוע נותן כ"כ הרבה הספק עם נפח קטן כ"כ?

המנועים האלו הם המנועים שיוצרו ביפן ולא כ"כ הגיעו לארץ, מה שהגיע לארץ הם המנועים החלשים יותר שיוצרו בארצות הברית.

*.תודה לתומר על פתיחת העיניים בעיניין הזה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

נו אז יש לה מנועים אחלה. ומה עושים כשהכביש לא ישר? והוא בד"כ לא ישר.

מכיר לי איזה סיפור על אונו טורבו נס הרים, הוא טס בישורת, אבל בלם ל20 בפניות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

Volk , אתה צריך טיפול, ולא 10 אלפים.... :)

(הכל בידידות)

להלן מספר ציטוטים של Volk (פלוס התגובה שלי אליהם) שהמושא שלהם הוא רכב יפני רגיל 1600 בן 13 שנה שיש לכל ערס בשכונה:

1. "בהתחלה הייה האדם, לאחר מכן תקווה ,התקווה הולידה את הסיוויק והסיוויק את גן העדן. " - סיפור מעניין.

2. "לצערי גן העדן המוטורי הזה נופל לידיים של ילדים מפגרים שרואים בה רק טיל פוזאיסטי מושך קופים." - אמר ושם נורות כחולות עלק קסנון (או באמת קסנון כחול)

3."מרטיטה את האדמה שמתחתיה." - נכון, פעם ראיתי בערוץ 8 בתוכנית של המנחה ההוא מטופגיר שפוצצו אחת וזה באמת הרטיט.

4."האדם לא מוכן לאוטו כזה. " - בגלל זה נותנים את זה לערסים שמתנהגים כמו קופים.

5."אם רק יכלה להפליג כמו שהיא נוסעת... " - אני במקומך הייתי מנסה. אין סיכוי שהיא תטבע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נו אז יש לה מנועים אחלה. ומה עושים כשהכביש לא ישר? והוא בד"כ לא ישר.

מכיר לי איזה סיפור על אונו טורבו נס הרים, הוא טס בישורת, אבל בלם ל20 בפניות.

אז כבודה במקומה מונח.

מעולם לא טענתי שהרכב הזה טוב יותר מכולם, אבל בוא נודה במציאות (גם אם קשה לנו) להונדה יש מנועים מדהימים.

גם לא אמרתי אף פעם שכל הסיויקים הם רכבי ספורט או אפילו מתקרבים לזה, אלא משפחתיות עם מנועים חזקים.

בסך הכל ניסיתי לפתוח לכם טיפה את העיניים ולגרום לכם להסתכל על הרכבים האלו (או יותר נכון על המנועים האלו) בצורה אחרת.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לדעתי הסיפור של הונדה בארץ הוא פשוט מאוד.

הכל התחיל בשנות ה90 כשעם ישראל התרגל לסובארו לאונה עם 75 כ"ס בתור רכב טוב פלוס, ולמכוניות פשוטות ועתיקות אחרות משנות ה80 ותחילת ה90. וראה את זה בתור הסטנדרט ויותר.

ואז באה הונדה, עם כמה? 120 כ"ס? עיצוב חדשני לגמרי ביחס לאותה תקופה. עם תוספות כמו בקרת שיוט(!).

רכב שעל הנייר, היום הוא נקרא סטנדרטי באבזור ובנתונים שלו. אז במיוחד כשהיא יצאה היא הייתה להיט.

וככה נבנה המיתוס על ההונדה סיוויק בארץ.

תקנו אותי אם זה לא נשמע נכון.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

Volk , יצא לך כבר לנסוע 6 שעות רצוף בסיוויק? כי לי יצא, יצאתי עם גב תפוס בגלל המושבים הדפוקים ומזיע בגלל הריפודים הגרועים.

פורסם

ליד הבסיס שלי חונות שתי הונדות סיוויק קופה אורגינאליות בצורות שונות, ז"א בלי חצאיות מיותרות, בלי כונסי אוויר מזויפים ונחשו מה...אפילו האגזוז והג'אנטים מקורים !

הונדה קופה היא בין המכוניות היותר יפות שיש בארץ (ולא משנה איזו צורה).

פורסם
צחוק בצד (למרות ש-Volk, אתה הורג אותי כל מחדש עם העיוורון שלך, האוטו טוב, אבל אל תגזים) אבל ישנם דגמי מנוע של הונדה (B16A ו-B16B) בנפח של 1.6 המספקים 168 כ"ס ו-184 כ"ס, מדובר על מנועים סטנדרטים שיצאו כך מהמפעל.

איזה עוד מנוע נותן כ"כ הרבה הספק עם נפח קטן כ"כ?

המנועים האלו הם המנועים שיוצרו ביפן ולא כ"כ הגיעו לארץ, מה שהגיע לארץ הם המנועים החלשים יותר שיוצרו בארצות הברית.

*.תודה לתומר על פתיחת העיניים בעיניין הזה.

האם המנועים האלה באו בדגמים סדרתיים של הסיוויק?

ול volk , אתה חולם על הונדה כבר 7 שנים ואני נוסע על פיגו כבר מעל 7 שנים ולא תראה אותי פולט כל קח הרבה שטויות על האוטו שרק עושות ממך צחוק.

אז בחייאת פה זה לא מועדון הלבבות השבורים של סיוויק, אם לא שמת לב..

כאן לא כל כך מתים על האוטו הזה אז חבל לעשות מעצמך צחוק.

יוגב

• תוכן חדש...