Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ככה קודם כל אני משה ואני מבקר כאן בפורום מידי פעם שאני יוצא לחמשוש מהצבא אז ככה היות ואני חייל יש לי תקציב לרכב עד 8,000 ש"ח רציתי לדעת אולי יש מישהו שיכול להמליץ לי על רכב נחמד במחיר הזה שלא יעשה הרבה בעיות אני יודע שזה נשמע קצת לא הגיוני אבל בכל זאת ועכשיו לשאלה שכן שלי רוצה למכור לי סובארו שנת 87 קופה שעשתה 290.000 ק"מ ב 6.000 יד 3 פרטית מצב קוסמטי מעולה לגבי מצב מכני לא יודע

השאלה היא האם כדאי ???

ואנשים תנו תשבות מקצועיות בבקשה אם לא כדאי אז למה? תודה לכל העוזרים

נ.ב אם מישהו מעונין למכור רכב בסכום שאני נותן נא רשמו מפרט של הרכב ואם מישהו מכיר

אתרים טובים שיש שם רכבים למכירה בסכום שאני מבקש

תכתבו לי בבקשה תודה שוב משה

* הודעתך נערכה, להבא אנא פרסם אותה בפורום הנכון ואל תלחץ ENTER אחרי 4 מילים. כמו כן דייק יותר בכותרת להבא (שונתה)*

פורסם

1. קטנוע.

2. מרצדס עם נהג פרטי בעל מונה.

3. פורד פיאסטה/סקודה פייבוריט/ סיטרואן ZX.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על קטנוע/מונית. בסכום שיש לך קשה למצוא רכב אמין ומן הסתם רכב בתקציב שכזה יזדקק גם לתיקונים שונים.

פורסם

בהתחשב בעובדה שהתקציב שלך אכן נמוך, על פניו נראה כי ההצעה שקיבלת היא די טובה.

עם אתה מרוצה ממצבו של המנוע כעת דע לך שאורך החיים של מנועים כאלה יכול להגיע עד חצי מיליון ק"מ כמובן שאוברול אחד יעזור.. ובנוסף לזאת אם המנוע ישבוק לך חלילה וחס, תמיד תוכל לרוץ למוסך הקרוב אליך ולבקש מנוע מפרוק או משופץ עבור 2000-3000 ש"ח ובעצם יהיה לך מנוע חדש כי זהו רכב פופולארי ביותר ולכן קל מצוא לו חלפים ובזול.

קל לראות כי רכבים "מבוגרים"נוטים לאכזב לפעמים ולתקוע אותך באמצע הדרך ללא כל הודעה מוקדמת. לכן כדאי שיהיה לך כסף ספייר כי מהרגע שקנית רכב מבוגר הסבירות שתשתמש בכסף זה עולה.

בכל אופן בהצלחה בחיפוש.

פורסם

אוקיי.

אז אני חצי-סטודנט.

תפרן (או בעדינות - מעדיף לשים את כספו במקום אחר ולא על הכביש)

וכשקניתי את העגלה שלי היה לי תקציב דומה.

אז ככה : קודם כל - כמה דברים מאוד חשובים. לך ולכל המגיבים פה:

בקשר לסכום אתו הוא מקציב למכונית - לרוב, בטווח המחירים האלה האוטו מגיע למצב בו השווי המשוקלל שלו גבוה בהרבה מהשווי שלו "נטו" -למה אני מתכוון -

מכונית שנקנית ב6K לא יכולה אבד המון מערכה - מהסיבה הפשוטה - שכמעט אין לה כזה.

לעומת זאת - החסכון והתמורה שהיא נותנת (כשהיא נוסעת :) כמובן) יהיו בדיוק באותה מידה כמו אוטו ב20K או 30K (היא תביא אותך ממקום למקום, אתה יכול לקבל בה דו"ח על מהירות ואפילו בחלקן אתה יכול ממש להנות מהנהיגה)

בנוסף אוטו כזה יטה פחות כאב לב לדפיקות \ מכות \ שפשופים וחבטות שאתה עלול להסב לו, ורבות הן המכוניות במחירים האלה שמלבד טיפולי 10K אתה לא ממש חייב לגעת באי אילו ממכלוליהן כדי שיעבדו כמו שצריך.

חוץ מזה ישנה את העלות של התחבורה הציבורית שמין הסתם האוטו מחליף - ובחישוב שנתי גס מגיעים פות או יותר לקצת פחות מאותן הוצאות (כאשר אנחנו לא מחשבים אפילו את ההוצאות על "ספיישלים" כמו שאוטו לוקח אותך, אלא רק זמן מבוזבז ועלות ממשית על נסיעה בתחבורה ציבורית.

זה היה הרציו. מאחורי קניית מכונית זולה-מאוד דווקא.

ונעבר לפרקטיקה :

בסכום שציינת אני ממש יכול להמליץ לך על אוטו כמו שלי - רנו סופר 5 (עדיף אם כבר שתקנה את ה1400 - חזקה יותר ויודעת להתמוד טוב יותר עם מזגן)

היתרונות שלה : מנוע אמין באופן מעורר התפעלות (בתנאי שטופל כמובן)

לא ספרטנית בכלל (מבחינת אבזור פנימי - לא תמצא פח חשוף, באה לרוב עם שפע תאי אחסון, אור לנהג ולנוסע, שפע התראות לתחזוק ולמנוע ובכלל - נורא נעימה לנהג)

חסכונית (אני בשלי מגיע ל1-16 בנתוני צריכת הדלק )

ואמינה (שוב הכוונה היא לאוטו מטופל עד מטופל מאוד שיש ברשותי - אבל אניח ושב שכל מכונית, לאחר קניה, מין הראוי לעשות לה מעין "ישור קו" ולאחר מכן, התחזוק שלה יהיה סביר לפחות.

אופציה נוספת בתחום הזה היא פיאט אונו. (אין לי מושג לגבי האוטו הזה אבל אנייודע שהוא עולה בסביבה.)

עוד אופציה יכולה באמת להיות הסובארו - DL או ליאונה - מכוניות אמינות שיודעות לעשות רק דבר אחד - לנסוע. (למי שמוכן לחיות עם זה - מה טוב)

וניתן להכניס לרשימה גם רנו 19 משנתונים מוקדמים או רנו 9 או 11...

-בכלל - אתה יכול לראות שהרשימה שלי היא יותר רנו-אוריינטד , אבל שוב, אני ממליץ לך על מה שאני מכיר....

מקווה שעזרתי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

פיאט אונו מאוד זולה תוכל למצוא במצב טוב גם ב5 אלף שקל

לדעתי תקנה אחד כזאת היא חסכונית ובזמן שתיסע בה תתחיל לאסוף כסף

לאוטו טוב יותר..

בהצלחה.

פורסם

אני נוטה לכיוון סובארו או חיפושית

כל השאר חבל על הזמן.

היתרון בחיפושית הוא מנוע פשוט ביותר מקורר אוויר כך שרוב הבעיות והבלאי נפתרות.

הסוברו יתרונה בזה שהיא סוס עבודה (תסע אפילו בלי מים למרחק סביר) וניתן גם למצוא כאלה עם מזגן (וזהו אחר החסרונות ברוב הרכבים הישנים).

והשילוב המנצח סובארו 700 - גם חסכונית גם קרור אוויר גם ניתן למצוא כזו בפחות מ 1000 ש"ח .

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אני נוטה לכיוון סובארו או חיפושית

כל השאר חבל על הזמן.

היתרון בחיפושית הוא מנוע פשוט ביותר מקורר אוויר כך שרוב הבעיות והבלאי נפתרות.

הסוברו יתרונה בזה שהיא סוס עבודה (תסע אפילו בלי מים למרחק סביר) וניתן גם למצוא כאלה עם מזגן (וזהו אחר החסרונות ברוב הרכבים הישנים).

והשילוב המנצח סובארו 700 - גם חסכונית גם קרור אוויר גם ניתן למצוא כזו בפחות מ 1000 ש"ח .

חיפושית חרא של אוטו

ב8.000 הוא יכול למצוא אונו הכול חשמלי + מזגן במצב מצויין מכני וקוסמטי

הבעיה היחידה איתה שהמתכת שלה ממש חלשה..

פורסם

ידידי ב 8 אלף שקל תוכל להעמיד פורד פיאטסה מסוף שנות ה 80

מדובר ברכב אמין מאד ובעל מחיר חלפים זול מאד , לשכן שלי שהוא גם חייל תפרן יש

אחת כזו שנת 86 קרוב לשנתיים ללא כל בעיה , והאוטו נוסע....

פורסם

תשלים ל 10K

לך תטייל בתל אביב

חפש לך מונית מהדגמים הבאים:

פיגו 405 מודל 95

סיטרואן ZX 97 אוטו`

רצוי עם טסט לשנה

אתה יכול להוציא את הרכב ב 5K

נשאר לך 5?

גש לבית המכס ביפו

המכס שאתה צריך לשלם נע בין 2K ל 3.5K שלם את המכס.

מה שישאר - ישור קו,ראש מנוע.וכולי.

פורסם
ידידי ב 8 אלף שקל תוכל להעמיד פורד פיאטסה מסוף שנות ה 80

מדובר ברכב אמין מאד ובעל מחיר חלפים זול מאד , לשכן שלי שהוא גם חייל תפרן יש

אחת כזו שנת 86 קרוב לשנתיים ללא כל בעיה , והאוטו נוסע....

מצטרף להמלצה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הגיע הזמן לשים סוף לעניין של "מכונית בגרוש לא תהיה אמינה בגרוש".

אני קניתי את באבט, פז'ו 405 שנת 90 עם 168K ק"מ ב-8K ש"ח בדיוק לפני כמה חודשים.

המטרה הראשונית (והנוכחית) היתה למצוא 405 בזול ככל האפשר כדי שישאר כסף לבנייה מחדש שתבוא אח"כ.

אחרי שחרור קאליפר תפוס, כיוון קרבורטור וטסט אחרי הקנייה, באבט ואני עומדים על 172K, כשרק בשבוע האחרון הייתי צריך להוסיף קצת מים (ירוקים, אבל למי אכפת). אני, למשל, לא זוכר איך יוסי נראה (רק לעיתים רחוקות, כשיש לי חלומות על ה-ZX). חישוקי ה-15 אינץ' ובולמי הקוני מחכים במרתף, שיעשו בהם שימוש. בינתיים היא נוחה. ממש נוחה.

היא מרווחת מאוד, לא מתחממת, יש לה מזגן תותח, הגה כוח, חלונות חשמל, ונעילה מרכזית.

אבל אני גם ככה לא נועל אותה חצי מהזמן. אין טעם לנעול מכונית ב-8K עם רב בריח לידית ההילוכים ובלי ביטוח מקיף. את המכונית גם ככה אי אפשר לגנוב, ואם מישהו ירצה לגנוב את הרדיוטייפ המאעפן שלי, אני מעדיף שהוא יפתח את הדלת וייקח את מה שהוא רוצה, ולא ישבור לי חלון או יעקם לי את הדלת. קארמה טובה, אני מניח.

אני חושב שהיא אוכלת קצת דלק, אבל שיהיה, עם מגרעה כזו אני מוכן לחיות.

בטאמן

(-;

וחכו שהיא תקבל את המנוע (said the joker to the thief)...

ברינג און דה סבבה

פורסם

נראה לי ההצעה של השכן שלך טובה אם המצב המכני טוב...

אם אתה רוצה לדעת מה המצב המכני אתה יכול לעשות את הדבר הפשוט ולקחת את האוטו לבדיקה, מן הסתם יהיו לו בעיות כי האוטו ישן ועשה את דרכו על הכביש אבל אם אתה קונה אותה ב6K נשאר לך 2000-3000 שקל זה מספיק כסף כדי לתקן כמעט את כל מה שאפשר לתקן במנוע כ"כ ישן... יכול להיות מציאה

בכל אופן בלי קשר אם אתה רוצה לחפש מכונית ב8000 ש"ח תיכנס לynet

למדריך של יצחק לוי לרכב ותעשה חיפוש רכב לפי תקציב, תכניס את התקציב שלך ואת הנתונים של האוטו שאתה מחפש וזה ימצא לך את כל האפשרויות הקיימות למה שאתה מחפש בתקציב שאתה מחפש.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

בכל אופן בלי קשר אם אתה רוצה לחפש מכונית ב8000 ש"ח תיכנס לynet

למדריך של יצחק לוי לרכב ותעשה חיפוש רכב לפי תקציב, תכניס את התקציב שלך ואת הנתונים של האוטו שאתה מחפש וזה ימצא לך את כל האפשרויות הקיימות למה שאתה מחפש בתקציב שאתה מחפש.

ממש לא !

ברמת המחירים הזאת אין שום קשר בין המחירון למחיר המכירה האמיתי.

הכל תלוי במצב הרכב הספציפי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...