Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתם טועים פה לא כל המגברים הסינים לא איכותיים .

עם אתם אומרים שהjbl 75.4 הוא איכותי אז יש הפולס האודיו ba4400 שהוא בידיוק כמו הjbl ואף יותר טוב

אפילו שהוא זבל סיני !

ההיתי מציע לך כבר לקנות את הפולס האודיו ba2900 הוא פחות או יותר נישמע טוב ועדיף על ההגברה של המערכת !

ניתן לקנות אותו ב 350-400 שח

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נאמר שה"מגבר" הזה שווה את הכסף שלו. עדיין כדי להגדיל את התקציב מעט ולהיות בטוח שקנית מגבר טוב יותר ואמיו יותר. חבר שלי השבוע קנה ב300 שקל לאנזר 420 (מהסדרה השחורה והישנה) איכותי, חזק וזול. ודי יותר למשתמש המתחיל.

אז תעשה חושבים קצת ואל תתפתה לקנות מגבר כי הוא חדש.

סך הכל אנשים כאן מדברים מנסיון העבר (הכואב) שהיה להם או לחבריהם עם מגברים סיניים.

ב400-500 תוכל למצוא מגברים טובים שיתנו לך אפשרות עתידית לסאב נחמד ואולי גם קומפוננט שתירצה לשדרג.

מקווה שתעשה בחירה נכונה! :wink:

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
i give up^^^

:roll:

טוב אני איתך אני מרים ידיים,

ההשואה שעשה pupsik הביאה אותי למסקנה שאנחנו טוחנים מים, מדברים באוויר וכל אחד ישאר עם דעותיו(הזויות ככל שיהיו)

פורסם
i give up^^^

:roll:

+1. פופסיק אתה מפתיע אותי עם התגובה שלך :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייה לי פעם jbl 75.4 והחלפתי אותו על המגבר פלוס האודיו וכל מי שניכנס לאוטו או שלא סם לב לשינוי או שאמר שפולס קצת יותר יפה .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

ולי היה את הBA 4400.

דקה אחת הספיקה לי להבין שהדבר הזה הוא זבל סיני משובח ביותר.

על הדקה הראשונה שהמתקין חיבר, הוא נשרף. חבל על ה500 שקל תאמין לי.

וגם אם הוא לא היה נשרף, אני מאמין שהוא היה מתקלקל תוך כמה חודשים, אז הקדמתי תרופה למכה (להחלףי מגבר!)

ופופסיק או איך שלא קוראים לך, אתה מדבר שטויות, אין קשר בין הJBL לפולס אודיו.

יש קשר ממש, אבל ממש קטנטן בין המאק אודיו Z4200 לבין הפולס אודיו, יש בינהם חלק אחד משותף, זהו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

בלי כוח לקרוא את כל השטויות פה אני מגיב.

המגבר הזה? מגביר כמו טרנזיסטור של אנשים מבוגרים שהולכים בים.

כל מתג ופוטנציומטר בו נראה כאילו אם תסובב קצת יותר מידי בטעות, שברת אותו.

מגבר מאוד חלש.

איתמר אמר בערך 40RMS לערוץ? נסכים איתו, בגישור? 100RMS? אולי. וגם זה ישמע נוראי.

יש הבדל ב"וואט לוואט" יש וואט כמו שצריך, לאורך כל תחום התדרים . ויש R&Y 40 RMS בתדר 10KHZ, בתדרי מיד ובאס הוא יוציא פחות.

ממש לא ממליץ על המגבר הזה ספציפית, לעומתי שמאתי את הפלאטינום אודיו הישן והמוכר, והוא כבר בנוי טוב יותר, היה נשמע סביר והחזיק 6X9 וקומפוננט נחמד.

לדעתי יש כרגע מגמה, אני רואה את זה גם במכשירים לבית.

לפני 3-4 שנים קנינו לבית מערכת "סינית", שאז זה היה בערך הזבל של הזבל.

היום, אני מסתכל מסביב, מסתכל על DVD למינהם ומערכות...

חברים, הזבל הסיני שלי מלפני 3-4 שנים נראה כמו רולס רוייס ליד סוסיתא ביחס למכשירים שיש היום!

זה לא יאמן כמה אפשר להוריד איכות בנייה ורכיבים עמ"נ לספק מוצר זול.

מה שאני חותר אליו מתן, הוא, שה"זבל הסיני" שלך, הקליפורניה בום, של לפני שנתיים שלוש, כנראה בנוי בצורה איכותית יותר ומרכיבים איכותיים יותר ביחס למוצרי ה"זבל הסיני" של היום.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הייתי רוצה להעיר ולהאיר משהו.

לא כל מי שמעוניין במערכת סבירה, כלומר קצת יותר טובה מההגברה של הרדיו-דיסק או של הרדיו המקורי, מעוניין להוציא מאות ואלפי שקלים. בדיוק בשביל אותם אנשים שיודעים שהם מחפשים משהו פשוט וזול יש את כל אותם מוצרים זולים ופשוטים העונים לשם "זבל סיני". אין טעם בויכוחים ובתעשה ככה או תעשה ככה. יש אנשים שרואים מוצר זול שעונה להם על הצרכים והם מבקשים חוות דעת עליו.

פותח השרשור ציין במפורש כי המגבר מיועד להגברת זוג רמקולים בגישור, שאת הפעולה הפשוטה והבסיסית הזאת המגבר הנ"ל יעשה.

ברור לכולם שב 300 ש"ח לא ניתן לקנות איכות, אך להשקיע 300 ש"ח בשביל לקבל שיפור עצום (כן, עצום) מהגברת הד יוניט בסיסית - את זה הוא משיג, ולכן ההשקעה כדאית ביחס לתמורה המתקבלת.

קחו את זה לתשומת לבכם ולהבא נסו להבין את צרכיו של פותח השרשור ולהגיב בהתאם. אין שום סיבה ששרשור כזה יפרס על פני 3 עמודים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אתה צודק ללא ספק, יש אנשים כאלה, אבל אני לא בטוח שזה המקרה שלפנינו. בן אדם שאומר לך "וואט מול וואט" לא מבין

את העובדה שיש הבדל גם באיכות השמע, ולא רק העוצמה. אז מנסים להסביר לו את זה. את האמת - ממש, אבל ממש לא איכפת לי אם חבר פורום לא מוכר לי אישית מתקין מגבר סיני כזה או אחר, לי זה לא עוזר ולא מפריע, כבר אמרתי קודם - "אם זה מספק אותך - תקנה ותהנה".

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

אין שום ספק שיש אנשים שממש לא מעוניינים להוציא אלפי שקלים.

לכן, המלצתי על "זבל סיני" שלפי דעתי יותר שווה את הכסף מכיוון שראיתי את הR&Y הזה .

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...