Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אשמח לדעת כמה RMS (לדעתכם) המגבר הזה מוציא בגישור כפול (2 גישורים), לכל גישור בנפרד.

ברור לי שזאת לא תשובה מדוייקת ורק הערכה.

אל תסתכלו על המחיר כי אני לא משלם את המחיר הזה.

http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=6124&CatCode=206

תודה רבה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תריץ חיפוש תגלה שכל כך הרבה ת'רדים נפתחו על הזבל הזה שיענה לך על כל שאלה לגביו.

ואני גם לא מאמין שמישהו באמת יודע כמה וואט rms היצור הזה מוציא.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

מה זה התג מחיר הזה ? צריך להיות אהבל רציני כדי לקנות את הזבל הזה ב800 שקל ולא לקחת איזה JBL משומש ב900 שקל

נראה לי מה שהJBL מוציא בערוץ אחד הוא לא מוציא בגישור של כל הארבע :)

פורסם

עשיתי חיפוש ולא מדברים על הגישורים ולא על הערוצים.

אל תתחילו עוד פעם עם הקטע של הזבל.

כן זה זבל, אבל זה ממש לא רלוונטי לגבי הדיון שפתחתי.

אני לא מבקש תשובה ברורה, אני רוצה קצת כיוון.

מי שכתב לגבי המחיר, ביקשתי שלא תתיחסו למחיר.

אני ממש ממש לא הולך לשלם על המגבר הזה סכום קרוב למה שכתוב שם.

נ.ב

המגבר אמור להגביר 2 רמקולים בלבד ב 2 גישורים.

פורסם

אחלה מגבר ! שמתי אותו לפיוניר 420W 80RMS והוא הרים אותם חזק מאוד בערוץ אחד בלי להגיע לסוף הכוח שלו לערוץ , בגישור הוא יכול להרים לפי דעתי כמעט כל רמקול בכבוד ומה שגם הוא אמין ביותר אני התעללתי בו ב4 ערוצים והוא בקושי התחמם .

אפשר להשיג אותו גם ב350 שקל אם רוצים .

אצלי הוא היה מחובר לאחורים של פיוניר כל רמקול ערוץ ול2 סאבים כל סאב בערוץ לבד והוא הפעיל אותם בכבוד ששמעו באוטו והרבה מחוץ לאוטו :) .

מומלץ מאוד עם תקציב עד 400 שקל .

פורסם

אולי בלחץ יתן 50W, זה שהוא מצליח להגביר 25 רמקולים ב"כבוד" זה רק אומר שהוא יודע לתת רעש ללא שום תלות באיכות כל שהיא.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
אולי בלחץ יתן 50W, זה שהוא מצליח להגביר 25 רמקולים ב"כבוד" זה רק אומר שהוא יודע לתת רעש ללא שום תלות באיכות כל שהיא.

דני

למה אתה ישר שולל ? כי הוא זול ? כי הוא סיני ?? אם היית שומע אצלי היית שומע שזה היה מספיק איכותי ולא "רעש" , אז תספיק לתת חוות דעת בלי ניסיון , היה לי אותו יותר משנה וזה אחלה מגבר ועוד ב 300 שקל . והוא נותן הרבה יותר מ50RMS .

שמעתי גם מגברים של קיקר ומגברים של JBL עם HU הרבה יותר איכותים משלי והרמה של המגבר הזה לא ירדה מהם .

פורסם

למה אתה ישר שולל ? כי הוא זול ?YES כי הוא סיני ??YES אם היית שומע אצלי היית שומע שזה היה מספיק איכותי ולא "רעש" לא נראה לי YES YES YES:lol:

בזה נגמר כל הסיפור, אל תתחיל להשוות מגברי קליפורניה בום למגברים איכותיים, זה שאתה לא יכול להבדיל בין האיכויות, זאת כבר מעלה טובה שלך כי אתה לא צריך להשקיע כסף בדברים טובים יותר, אני לעומת זאת לא יכול לשבת שניה ברכב עם מגברי מדבקה שעדיין מסריחים מסין.

דני

פורסם

לא הבנתי, אתה מאמין שהוא יתן 50W בגישור או לא?

נראה לי המהנדסים בעצמם לא יודעים כמה ה"מפלצת" שלהם מוציאה רעש :lol:

פורסם
אתה עושה מעצמך צחוק.

בגישור הוא יתן 50 RMS ?

אני לא יודע אם זה יותר מצחיק או יותר עצוב.

למי אתה פונה בהודעה הזאת ??

ואם אני לא יכול להבדיל אז מצוין לי ,חסכתי !! :)

המלצה שלי , תקנה!! אני אומר לך באחריות שהוא לא יאכזב אותך.

פורסם

בגישור יכול להיות שהם מוציאים יותר מ50, אבל ללא גישור ברכב לא מונע אני ממש בספק שהם יתנו 50, גם אל תשכח שRMS הוא לא קבוע, רק בפיקים אתה מגיע לRMS המקסימלי, לכן אם אתה יכול להתפשר על איכות גרוע מול הספק השווה את המחיר אז לך על זה, אבל שוב, יש אימרה האומרת:

"אני לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים זולים"

דני

• תוכן חדש...