Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר שאין לו איכות בגרם של המתכת הזאת, מה אתה מתכוון להגביר איתו בכלל, שיש לך כזאת דעה ויכוחית על המגבר הזה?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שהמגבר מוציא בסביבות ה 40 RMS לערוץ. סה"כ בהחלט מהווה אלטרנטיבה זולה וטובה מההגברה של ההד-יוניט (שעושה רושם שזה מה שהחבר מחפש).

אהבתי את החלק הזה במפרט:

כמו כן קיימת נורת ביקורת כאשר המכשיר התחמם מעבר לחום.

:lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואי, אך לא ראיתי שיש כזאת פונקציה במגבר הנ"ל

כמו כן קיימת נורת ביקורת כאשר המכשיר התחמם מעבר לחום.

נורית ביקורת?

הייתכן שהמגברים האלה התקדמו עד לרמה שיש שם לדים?

נראה לי בגלל המנורה המגבר עולה 800 שקל.:lol:

דני

פורסם

האריזה עולה יותר מהמגבר, די הת'רד הזה סתמי, יש מספיק חומר על המגבר הנ"ל או מגברים אחרים.

לבחור שפתח את הת'רד אני מקווה שענינו לך על התשובה באופן עקיף

דני

פורסם

מנסה להבין בדיוק את הוויכוח הזה.המגבר הנ"ל יכול מקסימום להגביר לי את צריכת החשמל באוטו ולגמור לי חשמל נחוץ מהמצבר.

עם כל הכבוד בין להגיד שהמגבר נשמע טוב לבין שהמגבר מחזיק פיוניר 543498 וואט "rms" יש הבדל של שמיים וארץ עם המגבר האומלל הזה (סליחה על הציוניות לבעלי המניות). המגבר הנ"ל לא ביכולתו להשמע איכותי, ובין להגיד שהוא חזק זה משום מה לא זה.

ועכשיו כדי שלא יגידו שאני לא מכיר את המגבר, אז למר חבר יש המגבר הנ"ל (היה..). למה? לא הוא דווקא תקין. רק שהסאונד שהוא מוציא מאוד נחמד.... שהמערכת סגורה!

אבל שוב, מי שאין לו שמיעה טובה, בהחלט לא צריך להשקיע במשהו שמספק זאת, והמגבר הזה מזרים כמה יונים של וואטים לתוך הרמקולים. מוכן להחייב על כך! ראיתי את הרמקולים זזים.

בכל מקרה כדי לשמוע מבלי לפחד אין בעיה לרכוש אותו.

איכות = כסף , ואיכות לא קונים מסין.

עידן

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

עידן למה אתה מתווכח המגבר עומד עם קיקר JBL וכל פיניקס גולד שתביא, פחחחח סתם שילמת כסף דפקו אותך (?!?!:?)

בקיצור אדון "SOFAN" אל תתן אחריות לאיכות - כי עושה רושם שאתה לא מבחין בכזאת, להגיד ששמעת מערכות איכותיות והוא "לא יורד מהם" ועוד המדד זה הגברה של 6\9 של פיוניר......שמן הסתם היו מותקנים מאחור, המדד הזה הוא מדד רעש....

יתרה מכך תבין דבר פשוט מגבר שכזה גם אם הוא נותן 50RMS לערוץ הוא עושה את זה עם עקומה ממש ממש ממש רחוקה מלהיות קרובה לשטוחה.....מה שאומר שנגיד 1KHZ יהיה 50 RMS אבל כל שאר התדרים יהיו הרבה פחות....מה ששוב גורם להרים את הגיין כי מרגישים ש"אין עוצמה" ואז הדרייבר אוכל כפות הספק בתדר ספציפי עד שהוא נשרף.....

אחרי זה כמובן פותחים פה שרשור "נשרף לי הטוויטר והטכנאי תיקן לי אותו ע"י הורדת ליפופים, הוא טוען שזה מקליפינג - יתכן?"

תחסוך לך ולנו את השרשור הזה ותרכוש משהו יותר איכותי גם אם זה יקח לך 5 חודשים יותר זה שווה את זה תאמין לי, הייתי בסרט של זבל סיני שרפתי כסף כמו מנייאק ובסוף כל הציוד הזה נתתי במתנות לחברים ומשפחה, אפילו לא היה לי כח להתעסק במכירות של ציוד בשקל...

פורסם

אחרי זה כמובן פותחים פה שרשור "נשרף לי הטוויטר והטכנאי תיקן לי אותו ע"י הורדת ליפופים, הוא טוען שזה מקליפינג - יתכן?"

תחסוך לך ולנו את השרשור הזה ותרכוש משהו יותר איכותי גם אם זה יקח לך 5 חודשים יותר זה שווה את זה תאמין לי, הייתי בסרט של זבל סיני שרפתי כסף כמו מנייאק ובסוף כל הציוד הזה נתתי במתנות לחברים ומשפחה, אפילו לא היה לי כח להתעסק במכירות של ציוד בשקל...

איי איי איי, מילה במילה,כמה שאתה צודק. :mm_yeah:

אנשים פשוט שתויים פה.:drinking:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנסה להבין בדיוק את הוויכוח הזה.המגבר הנ"ל יכול מקסימום להגביר לי את צריכת החשמל באוטו ולגמור לי חשמל נחוץ מהמצבר.

עם כל הכבוד בין להגיד שהמגבר נשמע טוב לבין שהמגבר מחזיק פיוניר 543498 וואט "rms" יש הבדל של שמיים וארץ עם המגבר האומלל הזה (סליחה על הציוניות לבעלי המניות). המגבר הנ"ל לא ביכולתו להשמע איכותי, ובין להגיד שהוא חזק זה משום מה לא זה.

ועכשיו כדי שלא יגידו שאני לא מכיר את המגבר, אז למר חבר יש המגבר הנ"ל (היה..). למה? לא הוא דווקא תקין. רק שהסאונד שהוא מוציא מאוד נחמד.... שהמערכת סגורה!

אבל שוב, מי שאין לו שמיעה טובה, בהחלט לא צריך להשקיע במשהו שמספק זאת, והמגבר הזה מזרים כמה יונים של וואטים לתוך הרמקולים. מוכן להחייב על כך! ראיתי את הרמקולים זזים.

בכל מקרה כדי לשמוע מבלי לפחד אין בעיה לרכוש אותו.

איכות = כסף , ואיכות לא קונים מסין.

עידן

טעות קטנה עידן . :)

לפי החתימה שלך 90% מהמערכת שלך מיוצרת בסין , היא לא איכותית לרמתה ?

התכוונת אולי להגיד איכות = כסף = מותגים נורמלים ( כי ביננו גם הם מיוצרים בסין מה לעשות ) .

לפותח התרד - אתה יודע כבר עמוק עמוק בתת מודע שלך שאם תקנה את המגבר הוא ישאר אצלך חודש לכל היותר ואז תשלם שוב פעם ותקנה משהו נורמלי - לא חבל על ה300 שקל ? לך לאיזה עמותת צדקה כלשהי - תעשה להם טוב , (התכוונתי תתרום את הכסף מאשר לזרוק אותו על המגבר, לא שאתה צריך ללכת לעמותה בשביל[שלוש נקודות] )

לילה טוב .

פורסם

השתובה היחידה שהייתה נורמאלית זאת התשובה של איתמר.

אני לא מתיימר להיות מבין גדול אבל דבר אחד בטוח ומוכח, אין מצב שהצליל ישמע יותר איכותי במגבר אחר ( אם משווים וואט מול וואט בלי משחקים) האוזן האנושית לא מסוגלת לשמוע הבדל בין מגבר.

שוב, אני מדבר וואט מול וואט ולא שום דבר מסביב.

וכמו שאמרתי, זה לא עניין של דעה, זאת עובדה.

הוא ישאר אצלי חודש ?

אמרו לי את זה גם על המגבר קליפורניה שלי.

אני לא רוצה לפתוח עין אבל הוא אצלי כבר 4 שנים ועובד יום יום בצורה משמעותית.

איתמר, אם לדעתך הוא נותן 40 RMS לערוץ, כמה הוא יתן בגישור ?

פורסם

תשמע, היה לי מגבר סיני, אך ברמה יותר גבוהה מזה.

איך שחיברתי את המגבר , הוא נשרף.

גם שמעתי הרבה מגברים סיניים כמו V12 וכ'ו, ואני ממליץ להתרחק כמה שיותר.

אם הכסף שלך חשוב לך, תקנה משהו אחר, העיקר לא את הדבר במחליא הזה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מתן,למה אתה עושה לנו את זה שוב.

למה לך לפתוח שירשורים כאלה ולצפות לתשובה הרי אתה יודע מה חושבים פה על צעצועים סינים.

גם ככה אתה תיקנה אותו בסוף בלי יעוץ או עם יעוץ בפורום אז בחייך תחסוך מהשרת פה.

פורסם

אני לא מתיימר להיות מבין גדול אבל דבר אחד בטוח ומוכח, אין מצב שהצליל ישמע יותר איכותי במגבר אחר ( אם משווים וואט מול וואט בלי משחקים) האוזן האנושית לא מסוגלת לשמוע הבדל בין מגבר.

אבל אין דבר כזה, וואט מול וואט! למגברים יש הרבה יותר נתונים מסתם הספק. אם היינו יכולים להיתעלם מהם, כנראה שהיית צודק. את המגבר הזה לא הייתי מכניס לאוטו, לא רק ב300 שקל, אלה גם אם היו משלמים לי 300 שקל. רציני לגמרי. מצד שני, אם אתה לא שומע את ההבדלים (מה שבהחלט יכול להיות) - קנה ותהנה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

כמו שכבר אמרתי בעבר, יהיה לך קשה למצוא כאן הצדקה לרכישה כזו.

זה לא רק בפורום הזה, זה בכל מקום בו תבקש ממישהו שמבין (מעט, או הרבה) בתחום להצדיק רכישה של רכיב נחות

במחיר נחות.

אם אתה כ"כ נעול על רכיבים כאלו, וממשיך לשכנע את עצמך עם משפטים כמו "וואט מול וואט" אז פשוט תקנה וזהו,

ותבוא לספר כאן על החוויה שלך.

אין צורך לנסות לשכנע אחרים, הם משוכנעים מספיק בנושאים כאלו ואחרים.

באמת חבל על השרת..

פורסם
השתובה היחידה שהייתה נורמאלית זאת התשובה של איתמר.

וכמו שאמרתי, זה לא עניין של דעה, זאת עובדה.

הוא ישאר אצלי חודש ?

אמרו לי את זה גם על המגבר קליפורניה שלי.

אני לא רוצה לפתוח עין אבל הוא אצלי כבר 4 שנים ועובד יום יום בצורה משמעותית.

איתמר, אם לדעתך הוא נותן 40 RMS לערוץ, כמה הוא יתן בגישור ?

ההשוואה העיוורת של וואט מול וואט שאתה מדבר עליה, באה להשוות מגבר ב400 דולר, למגבר ב1200 דולר, ושם באמת למגבר עצמו אין הבדל כמעט באיכות, לעומת זאת לאיכות שאר הרכיבים כמו קרוס וכו' יש ועוד איך הבדל....

אבל אף אחד לא מדבר על מגבר ב10 דולר, בקשר להספק....אם ערוץ אחד מוציא 40 וואט, הריי שבעולם מושלם (כמובן שהמגבר הזה מושלם!) אז הוא יוצא 40 ועוד 40 בגלל הגישור, ואז תכפיל את זה ב2 בגלל שאתה מוריד כל ערוץ ל2 אום (כי זה גישור 4 אום) בקיצור 160 וואט RMS טהור - מצד שני, הJBL לדוגמא מוציא 104 לערוץ אבל בגישור 4 אום הוא מוציא 284, זה פחות מפי 3, וזה מגבר שמבט אחד עליו מראה שיש לו ספק כח דיי מכובד....

כך שבוא נגיד ש100 וואט בגישור למגבר שאתה מדבר עליו יהיה "מציאה" להערכתי לא יותר מזה

• תוכן חדש...