Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מכיר את הבעיה כבר שהטורבו פעם עובד ופעם לא ושז צריך להחליף את החיישן אוויר שלו עשיתי את זה כבר הרבה פעמים.

הבעיה כרגע היא יותר מוזרה.

אני נוסע בעלייה ומגיע למצב שאני מאמץ אותו למשל על הילוך רביעי ובדיוק השתחרר הפקק ואני יכול להאיץ הטורים מגיעים ל 3000 ולפעמים מה שקורה שאני פתאום ברגע הזה מרגיש שהטורבו מתנתק ( אוליי זה סוג של הגנה אני לא יודע )

בכל מקרה מהרגע הזה הוא לא עובד יותר עד שאני מכבה ומדליק את המנוע. זה לא שהוא מתחמם כי גם אם אני מכבה וישר מדליק הכל עובד רגיל.

מישהו מכיר תבעיה ?

חוץ מזה הוא עובד מצויין האוטו טס.

פורסם
נשמע כמו השעיית טורבו אופיינית.

אם אין דבר חכם - עדיף לא להגיד כלום

אשהיית טורבו אופיינית ? משהה את עצמו עד שעושים כיבוי והדלקה לרכב ? זה לא מעט אשהיה ארוכה ? זה לא "דופק" "טיפונת" את זמינות הטורבו אם בין גדישה לגדישה צריך לעשות "ריסטרט" ?

בקיצור כמו שהבחור מעלי אמר : נשמע שהמחשב נכנס לSAFE MODE, נובע לרוב מאובר בוסט (גדישת יתר) יתכן שאחד השסתומים או החיישנים תקולים ולכן מתקבל גדישת יתר או שהרכב חושב שיש גדישת יתר....

למוסך...וכמה שיותר מהר, חבל על הטורבו...הוא לא זול

פורסם

העניין הוא שזה קורה רק במרמץ רציני.... אני כל פעם נתקל בזה רק שאני נוסע לירושלים

כל פעם שאני נוסע למוסך הוא מחליף רק את החיישן אוויר הראשי שבחיבור לפילטר. זה כאילו מה שהמחשב מתריע עליו הדבר היחיד.

יש עוד אפשרויות ?

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מדבר על מד זרימת אויר ,החלק הזה לא יכול לגרום להגבלת הגדישה,

יותר סביר באמת מצב של גדישת יתר ,תבדוק את זה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

AFM - חיישן זרימת האוויר קל מאוד לבדוק אם הוא תקול, פשוט מאוד תנתק את הקונקטור שלו תתניע ותעשה סיבוב אם הכל פיקס - הוא דפוק (שאתה מנתק אותו המחשב לא יודע כמה אוויר נכנס ומשתמש במפה הכי "חזקה" של הזרמת הדלק, כדי למנוע מצב של נזק כתוצאה מתערובת עניה...במצב כזה אם אין באמת סתימת אוויר או משהו חריג הרכב ינסע מעולה ויסחוב מצויין)

פורסם
AFM - חיישן זרימת האוויר קל מאוד לבדוק אם הוא תקול, פשוט מאוד תנתק את הקונקטור שלו תתניע ותעשה סיבוב אם הכל פיקס - הוא דפוק (שאתה מנתק אותו המחשב לא יודע כמה אוויר נכנס ומשתמש במפה הכי "חזקה" של הזרמת הדלק, כדי למנוע מצב של נזק כתוצאה מתערובת עניה...במצב כזה אם אין באמת סתימת אוויר או משהו חריג הרכב ינסע מעולה ויסחוב מצויין)

שהMAF מנותק המחשב קורא נתוני אוויר מחישן הMAP...ושהMAF מנותק הגדישה תהיה במצב הגנה גם

פורסם

מצטער, בלי ידע קצת קשה להגיב בפורום טכני, את מונה ההודעות שלך אתה יכול לנפח באוף טופיק, ולא לנסות "לרדת" על מישהו בגלל החוסר ידע שלך.....

פורסם
מצטער, בלי ידע קצת קשה להגיב בפורום טכני, את מונה ההודעות שלך אתה יכול לנפח באוף טופיק, ולא לנסות "לרדת" על מישהו בגלל החוסר ידע שלך.....

בסדר.

• תוכן חדש...