Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דודג' או פליימות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר נתקלתי בבחור מפרדס חנה שראה אותי עם הסובארו 79' וסימן לי לעצור.

שאלות פה ושם לגבי האוטו ,והציע לי רכב אמריקאי שנת 78' שיכנס לסטטוס אספנוץת בחודשים הקרובים,כששאלתי אותי מה הדגם הוא אמר דודג' פליימות':roll: .

אני לא כל כך בקיא באמריקאיות ,אז ביקשתי לראות את האוטו והבטיח לשלוח לי תמונות של הרכב אשר נמצאות אצלו במחשב מאז שצילם .

קיבלתי לפני רגעים את המייל ואת מספר הטלפון שלו(מעניין למה דווקא עכשיו נזכר:wink: ).

מה הדגם הנ''ל בדיוק?

הרכב בנמצב נסיעה רק צריך להחליף מצבר,עבר שיפוץ פנים וחוץ ומאז הוזנח .

עד כמה כדאיח לשלם עבור האוטו?(שאלה טפשית אולי,אך אני חסר נסיון עם אמריקאיות)

HPIM2669.JPG

HPIM2671.JPG

HPIM2672.JPG

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

לפי הסמל זאת וולרה. לרכבים האלה אין מחיר גבוה, וזאת גם לא ניראית משהו שלם, איזה מנוע יש שם ? ח"ח, נ"מ ? כל הדברים האלה חשובים למחיר, ביחוד אם הם לא עובדים. תתקשר בה"פ, אולי אוכל לעזור.

אילן

פורסם

בני , יש לי חבר טוב עם אספן 79 .

במה היה הביטוי לכך שהרכב לא היה מוצלח?

הרכב משרת אותו ביום יום במשך שנים בלי בעיות. ונוסע 4 פעמים בשבוע מהצפון למרכז.

הוא נוח וכייפי ויש לו המון חלקים בהשג יד.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זאת אכן וולרה , היא נראית במצב דיי טוב ( יותר משלי בכל אופן.. ) , תבדוק אם יש חלודה מתחת לכנפיים , במסגרות של החלונות וכו'.. , יש סיכוי שתצתרך לרתך פח חדש בכל מיני מקומות...

תעלה עוד תמונות של הרכב ונוכל להעריך את מצבו.

תבדוק מה שלום המנוע והגיר.

בהצלחה בשיפוץ...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
האספן/וולרה נחשבות לאחת מהמכוניות הגרועות של קרייזלר..

חבל על המאמץ

בני הגזמת, האספן 76,77 אמנם היו מלאות בעיות, אך זה די מובן, עם דגמים חדשים, שהיו אמורים להחליף את הדארט והוליאנט.

ברם, רכב ששרד מעל 10 שנים יש לשער שתוקנו בו כל הליקויים והוא רכב טוב, פשוט ואמין. יתרה מזו אחרי 77 גם שופרו המחלות ה"כרוניות" שלהם.

עם זאת אני חוזר, לרכב הנ"ל אין מחיר טוב, ולפי המראה של הנ"ל, ערכו זעום.

אילן

פורסם

המנוע הוא (ככל הנראה, אלא אם יש הפתעות) ה-SLANT SIX המפורסם, במקרה זה עם קרבורטור חד לועי והספק של בסביבות 100 כ"ס. זהו מנוע אמין בצורה יוצאת דופן שאין לו שום בעיית חלפים, אפילו בארץ, שכן אלפי כלי רכב צבאיים צויידו במנוע זה (נ.נ.).

פורסם
המנוע הוא (ככל הנראה, אלא אם יש הפתעות) ה-SLANT SIX המפורסם, במקרה זה עם קרבורטור חד לועי והספק של בסביבות 100 כ"ס. זהו מנוע אמין בצורה יוצאת דופן שאין לו שום בעיית חלפים, אפילו בארץ, שכן אלפי כלי רכב צבאיים צויידו במנוע זה (נ.נ.).

כולם מזכירים את ה-slant six עם קרבורטור חד לועי.. , אצלי בוולרה יש 2 לועות.. , נראה לי שזה Carter BBD.

מישהו יודע נתונים על המנוע שלי? , עם קרבורטור 2 לועות?? ( אם זה עוזר , על הבית של הפילטר כתוב super six ולא slant six. )

ערב טוב....

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אז כך,

ביקרתי אצל הבחור היום,הרכב הוא אכן וולרה ומצבו המיכני מאה אחוז(הייתי עם מכונאי אמריקאיות:lol: ) ,הנענו את האוטו,הבחור הזיז אותה כמה מטרים והחזיר אותה ברוורס.

כל מה שהשקיע על האוטו מתועד בחשבוניות וקבלות(מכניקה,פחחות וצבע).

לבודי אין רקבונות,וכל ריפודי האוטו במצב תקין ויפה ,אך שכבות האבק שביקרו שם,עשו את שלהם.

הראה לי בתוך תא המטען את הטאסות המקוריות ואת כל חלקי הניקל השייכים לאוטו(גריל פגושים ופסי קישוט שהתכוון להתקין).

הבחור דרש סכום שלא עבר את ה 4000 ש''ח,לאוטו אין טסט שנה וחצי.

עוד תמונה שביקשתי ממנו לשלוח למייל:

התמונה נמחקה - מספר רישוי גלוי.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
האספן/וולרה נחשבות לאחת מהמכוניות הגרועות של קרייזלר..

חבל על המאמץ

שלום

בני, עם כל הכבוד והסמפטיה שיש, ויש, אתה לא מיתמצא במכוניות האלה וסתם יורה מהמותן!!!

לידעתך, קרייזלר דודג' אספן או פלימות וולרה הן אותן מכוניות ולא רק שהם לא "לא מוצלחות" אלא להפך!!!

זו אחת המכוניות המוצלחות ביותר של קרייזלר, ואמינה ביותר!!!

לי היתה אחת הרבה שנים, ולצערי הרב הלכה בתאונת דרכים (לא באשמתי(. עד היום אני מיצטער על האוטו.

באספן הקרבורטור הוא דו לועי ולא לוע אחד.

אגב, אתה רוצה פרוט של המחלות של פורד מוסטנג ופלקון?

סתם לדוגמא: מערכת הגה כוח בשיטת סלקטור מחורבנת לגמרי. המכוניות האלה תמיד סבלו מהתנהגות גרועה של הגה הכוח.

מחלה של סדקים בראשי המנוע מתחת לנדנדים בראש וחדירת מים לשמן.

בולמי זעזועים זבל. גיר עם החלפה אחת בלבד בדגמים הראשונים.

מערכת צ'וק אוטומטי מלאה צרות.

רוצה עוד דוגמאות?

סתם לידע כללי, היו לי עשרות מכוניות אמרקאיות. למעלה מ- 30 שנה נסעתי רק עם רכבים אמרקאים, והיו לי כול הסוגים והגדלים, כולל מוסטנגים ועוד.

תמונות מצורפות של הקרייזלר שלי ז"ל בימים טובים ולפני ההלוויה :shock:

בברכה בני ל.

קרייזלר אספן 1.jpg

קרייזלר אספן 2.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...