Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בארץ מיבאך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שכל כך מעניין אותי, אבל מאחר והשרשור הזה עוד לא ננעל, אז הנה עוד תוספת:

האיביזה המפורסמת כאן רשומה כשנת 1996, האיביזה בתמונה.... קצת לא.

אבל זה ייבוא אישי!

משכנתא זה קל

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על מהירות התגובה שלכם.

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמה דברים-

אין בסביון מאייבך,מקסימום שיש זה כמה Z350-כסופות ושחורות,TT משופרות,S600,ועוד כמה מרץ ייבוא אישי קבריולט.

לגביי האיביזה-שימו לה בתמונות בתוך הרכב בזכוכית ליד הדש בורד רואים בוודאות שצבע המכסה מנוע בצבע כחול עם פס לבן-מה שמאמת את העניין שמדובר בדודג' וייפר.

אין מאייבך בישראל מכיוון שחיים כאן עדיין אנשים מסכנים ולא בוגרים ולא מסוגלים לראות אפילו את המאזדה 3 החדשה של השכן וחייבים לשרוט ולהשחיט רכב שנקי ויפה כי בחיים לא יגיעו למשהו קרוב לזה.

אני בטוח שאנשים כמו גאדימק,אריסון ועוד כמה מפטרוניי המשק הבכירים יכלו בקלות לקנות רכב כזה אך ויתרו על התענוג מסיבות פרקטיות ומסיבות של "מה יגידו".

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
כמה דברים-

אין בסביון מאייבך,מקסימום שיש זה כמה Z350-כסופות ושחורות,TT משופרות,S600,ועוד כמה מרץ ייבוא אישי קבריולט.

לגביי האיביזה-שימו לה בתמונות בתוך הרכב בזכוכית ליד הדש בורד רואים בוודאות שצבע המכסה מנוע בצבע כחול עם פס לבן-מה שמאמת את העניין שמדובר בדודג' וייפר.

אין מאייבך בישראל מכיוון שחיים כאן עדיין אנשים מסכנים ולא בוגרים ולא מסוגלים לראות אפילו את המאזדה 3 החדשה של השכן וחייבים לשרוט ולהשחיט רכב שנקי ויפה כי בחיים לא יגיעו למשהו קרוב לזה.

אני בטוח שאנשים כמו גאדימק,אריסון ועוד כמה מפטרוניי המשק הבכירים יכלו בקלות לקנות רכב כזה אך ויתרו על התענוג מסיבות פרקטיות ומסיבות של "מה יגידו".

אתה תתפלא כמה אנשים "רגילים" יכולים בקלות לקנות רכב כזה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
יש מייבאך בארץ ששייכת לארקדי גאידמק, ותתווכחו עם בחור שעובד בכלמוביל מוטורס עכשיו.

יאללה..

בוא נתווכח..

אתה תביא את הבחור שעובד בכלמוביל מוטורס, אני אביא את מנכ"ל מרצדס ישראל ואעלה את ארקדי עצמו בטלפון..

מה מקבל המנצח ?:screwy:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יאללה..

מה מקבל המנצח ?:screwy:

אוהלוילה מארקדי גאידמק ליד פליטי שדרות עם נוף לכביש ומתחת לצלו של עץ דקל.

• תוכן חדש...