Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בארץ מיבאך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבחור יש מייבאך אבל אין כסף למצלמה כדי לצלם אותה למודעה ביד-2

:roflmao:

עכשיו ברצינות. הטמבל גם כתב "לא להתקשר כדי להציק". כאילו אם אני אתקשר באמת מישהו ידע על איזה מייבאך אני מדבר. :roll:

הטמבל הזה מזכיר לי טמבל אחר:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=256&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&Page=8

(תמצאו בעמוד את האיביזה עם מנוע 3.2 ליטר)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה קישור מדויק יותר:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=256&FromYear=1996&UntilYear=1996&Hand=&Auto=0&fromPrice=40000&untilPrice=40000&Info=

מערכת ב - 40,000 שקל?

זה אמיתי מה שרשום שם? בתמונה הפנימית הרדיו והרמקולים נראים רגיל...

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

שטויות במיץ. התקשרתי לבחור, הוא התבלבל, הוא טען שיש פה אי הבנה וחלה טעות - הוא לא מוכר מייבאך אלא רק SLR...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

"סקאלה מתחילה ב60"

slicha merosh al haanglit, beayot machshev

remember that children's book about a king that held a contest to see who could tell him a story that is completely made of nothing but lies? this ad would win that contest..

amos

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הייתי פוסל את הרעיון של המאיבאך אצל גאידמאק מכל וכל אלמלא זה היה "האוטו לאוליגרך", נובורישיות TO THE MAX.

בכל זאת, אני מניח שמי שפוסק בוודאות כזו שיש לו מאיבאך גם יוכל לספק הוכחה כלשהי. בולשיט, לדעתי.

ובכלל, אני לא יודע איך נתתי לשרשור הזה להדרדר עד הלום, לא היה קורה אצל מנהל אחר. כנראה השעה. תמשיכו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הנה קישור מדויק יותר:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=256&FromYear=1996&UntilYear=1996&Hand=&Auto=0&fromPrice=40000&untilPrice=40000&Info=

מערכת ב - 40,000 שקל?

מה אתה רציני ?!

טוב שלא רואים את הפסים והמכסה המנוע הלבן - התמונה בפנים היא מרכב מדהים שנקרא דודג' וייפר :D

פורסם

בעל הרכב רצה לשתף את הקונים בתמונה מטיול שעשה בחו'ל והיצטלם בדוג' ויפר, זה עדיין לא עושה אותה איביזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הדבר הכי קרוב למייבאך שיש בארץ זה

פח - My במבטא ערבי כבד :)

(נכתב בלי כוונה לפגוע).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מספיק עם הקשקושים על גאיידמק ועל צי הרכב הפרטי שלו.

לגאידמק יש 2 רכבים שאיתם הוא מתנייע והם (כפי שדיסקובר רשם קודם) האמר H2 ומרצדס S600.

אין לו מייבאך, אין לו ריינג'ר ואפילו לא קוואסקי נינג'ה.

לגבי הפרסום של האיביזה- פנים האוטו זאת אכן תמונה של הוייפר, אם אני לא טועה זאת תמונה מכתבה שהייתה מפורסמת איפשהו (אני מהמר שבאיזה גיליון של "אוטו").

נכון.בספינות חיל הים (MTU)

וגם בטנקי מרכבה סימן 4 ברחבי הארץ.

פורסם

לא שכל כך מעניין אותי, אבל מאחר והשרשור הזה עוד לא ננעל, אז הנה עוד תוספת:

האיביזה המפורסמת כאן רשומה כשנת 1996, האיביזה בתמונה.... קצת לא.

פורסם
יש מישהו שבאמת חושב שמוכרים מאייבאכים ביד2?

אם מישהו היה רוצה למכור מאייבאך, הוא לא היה מפרסם את זה שם, אלא הולך לסוכנות של מרצדס.

אתה צודק שרוב המרצדסים מהשנים האחרונות לא נמכרות בשוק החופשי, אלא נעשה עליהן טריידאין - בדרך כלל ב"אוטודיל" שעושים את הטריידאין בשביל מרצדס, צ'מפיון ועוד סוכנויות.

זאת הסיבה שלא ניתן כמעט למצוא מרצדס בת שנה-שנתיים שלא דרך אוטודיל.

לעומת זאת, אני מניח שמייבך בשווי כמה מיליוני שקלים, אף סוכנות טריידאין לא הייתה מוכנה לקבל אם הבעלים לא עושה החלפה לרכב בשווי דומה, כי אז זה אומר שהם צריכים להוציא כסף מהכיס ו- 6 מיליון ש"ח משמעותם איבוד ריבית שבועית (אפילו בהשקעה סולידית של 5% לשנה) של כמעט 6000 ש"ח.

למה בכל זאת יתכן שהמודעה מפוברקת? כי אני חושב שמכונית כזו הייתה נמכרת במודעה בגלובס או במגאזין דה מרקר.

• תוכן חדש...