Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב שלי פורד פיאסטה דינאמיק 16V, מעלה טורים בכל פעם שאני לוחץ על דוושת הקלאץ'.

הטורים למעשה עולים ולא מפסיקים לעלות אלא אם אני מכניס להילוך, אוסיף כי גם בעמידה הטורים משחקים ועומדים על כ-1800- 1400 סל"ד!. ובזמן נסיעה איטית הרכב לעיתים אף נכבה כתוצאה מטורים לא יציבים.

הייתי בשני מוסכי יבואן שכל אחד מהם נתן לי איבחון שונה: האחד טען כי המדובר בצינור הנשם והשני טען כי המדובר בחיישן הקלאץ' (והעריך עלות מאד יקרה של כ1400 ש"ח לחלק עצמו ללא עבודה).

ערכתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי בעייה ממש דומה. אנא עזרו לי באם יש לכם ניסיון דומה.

ואשמח מאד להמלצה על מוסך זול ואמין (דגש על האמין) כדי לפתור את זה.

תודה רבה.

פורסם

תנתק את הכבל החשמלי של הספידומטר

תסע קצת כשהוא מנותק ( תזהר כי המנוע עלול להכבות באמצע )

ואח"כ תחבר.

אצלי זה כבל עם 3 חוטים, ממוקם מצד ימין של המצערת ( כשמסתכלים אל המנוע מקדימה )

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

הבעיה נפתרה (אני מקווה שלתמיד), בזכות דוד ממוסך "נאמן" ביהוד, באמת בעבודה מקצועית והוגנת.

לאחר נסיעה עם הרכב וניתוק כבל הספידומטר ובדיקת המצערת, פשוט ניתקנו את המצבר בכדי לבדוק אם איתחול המחשב יפתור את הבעיה. והנה הפלא ופלא הבעיה נפתרה. אני רק מקווה שלאורך זמן.

אפילו לא רצה ממני כסף על כך, אך התעקשתי לשלם סכום סמלי.

תודה על העזרה של המגיבים.

גל.

פורסם

למה אתה אומר שאין שירשורים בנושא? ככה אתה מעליב אותי?!

:lol:

בכל אופן, ברוך בואך לעולם המופלא של מנוע ה זי-טק של פורד...

אצלי הביעה היתגלתה כצינורית קרועה (של הנשם).

אמנם המנוע מידי פעם עדיין מעלה טורים, אבל זה סביל. כמו כן, איפוס המחשב שלו עוזר לתקופה קצרה ואחרי זה זה חוזר.

במוסך אמרו לי שיכול להיות שחיישן למדה אצלי דפוק (הוא נותן קריאה טובה אבל לוקח לו זמן ארוך מהרגיל להגיע לאותה קריאה).

לדעתי מדובר בבאג במחשב שלהם (אחרי קריאה של הודעות של אנשים עם בעיות כמו שלי בכל מיני מקומות בעולם). וכמו כל דבר במחשבים, אם אפשר לתקן ע"י ריסט, מה טוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום!

בעיה מאוד דומה יש כרגע ברכב שלי - פיאסטה 2000 ידנית. שטפתי מערכת אויר עם נוזל ניקוי תחת לחץ (בלון), ניקיתי את מנוע הצעדים וחיישן הקלאץ'. זה לא עזר הפעם - גם לי המליצו לנתק את המינוס של המצבר ולחקות כחצי שעה. המצבר מנותק ברגע זה - בבוקר אדע אם זה עזר.

• תוכן חדש...