Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אחרי חישוב קטן שערכנו עם ההורים שלי ראינו שכנראה ישתלם להם לקנות רכב לוגם סולר.

התקציב הוא עד 70K והדרישות העיקריות הן:

*ידני

*אמין

*חסכוני

*נוח מרווח ושימושי

האופציות שהצלחתי לחשוב עליהן הן אוקטביה,307 וקסארה (לקחתי בחשבון גם ברלינגו ופרטנר אבל אמא מתנגדת בתוקף :lol: ).

מכיוון שאין לנו ניסיון בכלל עם הרכבים האלו אני זקוק להמלצות ולטיפים שלכם.

איזו מהן תיהיה עדיפה לשימוש משפחתי ומהי בערך צריכת הדלק שלהן?

יש אולי עוד אפשרויות שלא חשבתי עליהן כך שאם יש אתם מוזמנים להאיר את עיני.

עריכה:

ועוד שאלה קטנה ששכחתי - איפה אני יכול למצוא את ההבדלים באגרות הרישוי בין דיזל לבנזין?

תודה מראש

סאשה

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לדעתי אתה יכול ללכת על בורה או אוקטביה...ב70 אלף אפשר לדעתי למצוא בורה 03/04 במחיר טוב..לגבי אוקטביה, בחיים לא נסעתה במונית?? סה"כ רכב טוב אם כל כך הרבה נהגי מונית נוסעים עליו כנראה שהוא חסכוני ואמין, הוא לא נוח מי יודע מה..אבל סביר למשפחה..

פורסם

נסעתי בה וגם נהגתי כשלמדתי נהיגה. על הנוחות הבינונית מאוד אני יודע,אבל לגבי בעיות ועלויות תחזוקה לא ממש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

סביר להניח שאין יותר מידי בעיות איתה..יש אלפי נהגי מוניות שנוסעים בסקודה ולא שמעתי על אף תלונה...בסה"כ זה מנוע של פולקסוואגן שאמור להיות אמין...הייתי הולך על הבורה..

פורסם

הגולף קיימת עם תיבה ידנית?

מה הנתונים שלה?

פורסם

110 כ"ס, מומנט לא זכור לי אבל עקרונית זהה למנוע הפאסאט.

איביזה TDI 130 יכולה להיות רעיון טוב מאוד אך במחיר נוחות ומרחב פנימי לא משהו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הכוונה היא לגולף מהדור הקודם כן?

ולא היתה לאון TDI?

פורסם

עוד שאלה קטנה,האם קיימת בארץ 307 SW דיזל?

והSW זאת גרסת הסטיישן של ה307 או שיש עוד איזה גרסה?

• תוכן חדש...